Bbhugme graviditetspude: Puden, der har gjort min graviditet nemmere

bbhugme graviditetspude

Få verdens bedste graviditets- og ammepude HER. Sikke en solrig og smuk mandag. Så er det ingen sag at starte op på en ny uge. Vores mandag startede heldigvis godt. Sylvester var krøbet ind i vores seng i løbet af natten og lod mig endda sove helt til kl. 07.45. Tak skat!

Efter en hyggelig morgen og aflevering i børnehaven, cyklede jeg mig en lang tur i det gode vejr. Jeg skulle nemlig hente en pakke på et posthus et stykke væk. Jeg er ikke den bedste til at få min motion under graviditeten, men når der er en pakke, der skal hentes, tvinger det mig til at komme afsted, hvilket i og for sig er godt.

bbhugme graviditetspude

^^ Natskjorte HER og graviditetspude HER

Heldigvis sover jeg virkelig godt for tiden. Min krop har det godt, og jeg tror i høj grad jeg kan tilskrive det min nye graviditetspude fra bbhugme.

Flere af jer kan måske huske, at jeg var på udkig efter en graviditetspude, og da vi for en måneds tid siden besøgte babymessen her i København, var jeg ikke i tvivl om det skulle være en bbhugme graviditetspude.

bbhugme graviditetspude

bbhugme graviditetspude

Det er nemlig ikke bare en graviditetspude, men derimod en særlig innovativ pude udviklet af tre kiropraktorer. Når man er gravid, er noget af det første man bemærker den ændrede nattesøvn.

Min bbhugme graviditetspude og hvordan jeg har fået min nattesøvn igen

Ofte er den præget af dårlige sovestillinger, ubehag og mange opvågninger. Sådan var min sidste graviditet i hvert fald, men der havde jeg heller ikke en graviditetspude.

bbhugme graviditetspude

Jeg har dog den seneste uge sovet som en drøm. Jeg er stadigvæk oppe at tisse en enkelt gang hver nat, men ellers sover jeg som en sten. Det er ret stort for mig, der ellers aldrig sover særlig tungt.

LÆS OGSÅ:
JEG HAR FÅET AKUPUNKTUR TIL GRAVIDE. LÆS OM MIN OPLEVELSE HER
ZONETERAPI SOM GRAVID? DERFOR PRIORITERER JEG DET HVER UGE

Puden ligger jeg langs kroppen med hovedet støttet i toppen, maven støttet i midten og bunden af puden mellem mine knæ og ankler. Det er, som det måske lyder, vildt behageligt. Jeg bruger den også, når jeg læser blade eller vi ser serier i sengen samt i sofaen, når jeg arbejder hjemmefra.

bbhugme graviditetspude

Endnu bedre er det, at en bbhugme graviditetspude (få den her) også er udviklet til at følge dig efter graviditeten. Den kan nemlig laves om til en babynest til det kommende barn (ved at binde de to ender sammen), så barnet bliver støttet optimalt, ligesom at den kommer til at fungere som en ammepude.

Det er også muligt at ligge på maven ved brug af puden. Ret fantastisk, når man normalt ikke kan.. Andre, der elsker at ligge på maven?

bbhugme graviditetspude

I bund og grund handler det om at lade kroppen hvile på en sund og ergonomisk måde. Det kan lade sig gøre, fordi det ikke bare er en normal pude. En bbhugme graviditetspude er nemlig fyldt med små kugler, lidt ala en sækkestol, så man kan tilpasse blødhed eller hårdhed efter behov. Jeg foretrækker den nemlig mere blød, når jeg sover, og mere hård, når jeg sidder op.

Så sent som i dag har jeg nydt 15 minutters bladlæsning i sengen med puden. Se bare hvor hyggeligt det var henne på min Instagram story. Den kommer i et hav af farver, hvor jeg har valgt min i en neutral udgave, der kan gå til det meste. Den fine bbhugme graviditetspude kan købes HER.

Sov I med en graviditetspude, da I var gravide?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Comment
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments