Er du klar til at få GÅSEHUD?

Gåsehud podcast

“Tror du på spøgelser? Måske ikke i fysisk form, men blot som et minde fra fortiden?”.. Det spørgsmål stillede jeg Michelle for nogle måneder tilbage efterfulgt af et andet. “Og i så fald vil du så være med til at lave et podcast om det?”.

Læs også:
Uhyggelige podcasts, som du skal lytte til på en kold, mørk og blæsende aften

Svaret var heldigvis JA! Vi deler nemlig samme fascination af det man ikke kan se eller forklare. Den anden side, det usynlige, det paranormale. Kært barn har mange navne.

Gåsehud podcast

Gåsehud podcast: Om det overnaturlige og det man ikke kan se

Jeg kom kort ind på det i det her indlæg. Jeg har ALTID troet på der eksisterer noget vi ikke kan se. Jeg har boet i et hus, der var hjemsøgt, og jeg har oplevet ting jeg ikke kan forklare på et videnskabeligt plan.

Læs også:
Verdens mest uhyggelige spøgelseshistorie

Samtidigt er jeg nysgerrig. Jeg drages af mærkelige ting. Men jeg er også bange, og jeg skræmmer nemt livet af mig selv. Især når det er mørkt, på gåture ude i Amager Fælled eller når jeg researcher på historier til Gåsehud. Navnet på vores podcast, der har eksisteret i nogle uger. Det er ret stort!

Gåsehud podcast

Der ligger tre afsnit klar allerede. Et om vores oplevelser med det overnaturlige, et om ånden i glasset (som er et uhyggeligt og farligt spil man helst skal holde sig fra) og et om hjemsøgte film.

I morgen, tirsdag, som er vores faste udgivelsesdato, kommer der et nyt afsnit.. Og jeg kan allerede nu sige det bliver meget personligt. Det handler nemlig om nærdødsoplevelser, mirakler og skytsengler.

Gåsehud podcast

Hvordan lytter man til GÅSEHUD?

Man går ind i sin podcast app på telefonen. Her søger man blot efter Gåsehud og vi dukker op. Hvis man abonnerer på Gåsehud podcast, kommer det automatisk ned på telefonen hver gang vi ligger et nyt op. Man kan også gå direkte ind i iTunes, enten på telefonen eller HER, og lytte til vores afsnit. Jeg anbefaler dog alle at lytte med ved at bruge høretelefonener, da det giver den bedste oplevelse.

Har man Android, er jeg ikke sikker på det kan findes på samme måde, men så kan det heldigvis høres via det her link.

Gåsehud podcast

Hvordan fungerer det i Gåsehud podcast?

Jeg ved godt det her emne adskiller sig fra hvad jeg ellers bruger min tid på, men det er nu også ganske rart. Coffee & Kale, der var vores første podcast fra 2017, var sjovt at lave, men jeg nåede til et sted, hvor jeg ikke havde så meget mere at sige om sociale medier.

Med Gåsehud podcast kan jeg fortsætte i evigheder. Der er jo så mange interessante og uforklarlige emner at tage fat i. Derfor må I endelig også komme med idéer til emner, sager eller uforklarlige ting, vi skal tage op.

Det fungerer nemlig sådan, at vi hver gang præsenterer hinanden for en uhyggelige historie, som den anden person ikke kender, indenfor et givent emne. Vi læser også læserhistorier op, hvor I derude har mulighed for at sende os jeres historier (send dem endelig til [email protected]). Vi læser 1-2 historier op hver gang. I afsnit 4, det der kommer i morgen, deler vi to ret så uhyggelige af slagsen.

Jeg ved godt podcast mediet ikke er for alle, men hvis det nu er, håber jeg I vil lytte med til Gåsehud. Om ikke andet får man et godt gys. Jeg har længe lyttet til det amerikanske podcast, Two Girls One Ghost, som også inspirerede os til at starte vores eget. Vi har også netop fået oprettet en uhyggelig Instagram side samt en privat Facebook gruppe (anmod om at blive medlem), hvor vi vil dele uhyggelige beretninger, links til creepy artikler og andet skræmmende. Det vil være vildt (u)hyggeligt, hvis I joinede os.

Har I nogensinde oplevet noget I ikke kunne forklare? Noget overnaturligt, noget I har kunne forudsige, deja vu, nærdødsoplevelser eller et mirakel?

Fik du mon læst indlæg om hvorfor vi i sin tid startede et podcast? Eller måske status på min virksomhed med to børn, når tingene ikke går op?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments