50 babynavne, jeg er fuldstændig pjattet med

Babynavne

Jeg har godt nok allerede født, og vi skal 100 % ikke have flere børn, men derfor ELSKER jeg stadigvæk at falde over nye babynavne. Især de sjældne navne af slagsen. Det er seriøst noget af det hyggeligste i hele verden, og jeg fornemmer mange andre har det lige sådan? Har du det også sådan?

Læs også:

Uld til baby? Hvornår og hvorfor? Få min uldguide her

Da vi ledte efter vores datters navn (som jeg afslørede her), faldt jeg over en masse fine babynavne i processen. Nogle meget almindelige og andre lidt mere sjældne navne, som måske deler vandene?

Den liste har jeg selvfølgelig gemt, og da jeg fandt den frem igen den anden dag, tænkte jeg det kunne være hyggeligt at dele med jer.

Måske nogle af jer endda kan få lidt inspiration til jeres kommende børn eller nogle I kender, som mangler det helt rigtige navn? Eller måske falder de overhovedet ikke i jeres smag, haha..

Der er selvfølgelig både drengenavne og pigenavne på listen. Personligt havde jeg måske lidt nemmere ved drengenavne, men eftersom vi brugte ret mange måneder på at finde et pigenavn, føler jeg nærmest jeg har været alle navne igennem. Jeg håber I kan bruge listen over babynavne (også de sjældne navne) og byd endelig også ind med jeres favorit navne til begge køn.

Drengenavne:

Bille, Vilfred (min favorit), Samuel, Luca, Marley, Leo, Bjørn, Frederik, Sylvester (selvfølgelig), Carl, Hugo, Valde, Max, Frej, Hector, Henry, Milo, Toby, Hunter, Kalle, Louis, Vincent, Sofus, Valdemar, Eigil.

Pigenavne: 

Freja, Lilja, Juno, Ivy, Kassandra, Caroline, Ellie, Nola (selvfølgelig), Zoe, Lucy, Scarlett, Celine, Amelia, Sia, Dagmar, Hannah, Agnes, Sally, Hollie, India, Alva, Nellie, Vilma, Eleonora, Aya.

Har du nogle babynavne, du er vild med? Hvad hedder dine børn?

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn? Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

16 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments