6 Apps, du skal downloade NU + jeres favoritter

bedste apps

Vi bruger meget tid på telefonen. Jeg gør i alle tilfælde, og derfor har jeg også en klar idé om hvad der fungerer for mig. Jeg elsker at nørde nye lanceringer, de bedste apps og hvad der ellers måtte gøre både mit private liv og arbejdsliv nemmere.

Der var engang hvor jeg nemt kunne have 100 apps på min telefon. Når jeg blev træt af dem lå de der stadigvæk og fyldte. Til sidst var der så meget kaos, at jeg slet ikke kunne finde rundt i noget som helst.

bedste apps

Nu er jeg blevet sådan en, der arrangerer mine apps i undermapper. Jeg har faktisk så godt et overblik, at jeg nu kan finde MobilePay på under 10 sekunder. Det er altså stort, når man tænker på det altid var app’en jeg ikke kunne finde. Man skulle tro Danske Bank har bestemt sig for at gøre den så anonym som overhovedet muligt.

Overblik og apps, der faktisk gør det nemmere

Rasmus driller mig altid. Jeg er et ordensmenneske langt hen ad vejen, men når det kommer til det digitale, så roder jeg. Det hele ligger hulter til bulter, mit skrivebord ligner noget der er løgn og jeg kan aldrig finde noget som helst. På mange måder er jeg inderst inde ikke en IT haj, hvilket er lidt skørt, når man tænker på jeg lever af det. Godt jeg har en mand, der til gengæld er det.

bedste apps

Og nu til det vigtige.. Nemlig de 6 bedste apps, du skal downloade NU ifølge mig samt alle jeres favoritter, som I har sendt til mig de seneste 24 timer.

De bedste apps i følge mig samt jeres favoritter

StepsApp = Jeg har i mange år brugt den indbyggede sundhedsapp, men når det kommer til skridt, tæller de ikke ret præcist. Derfor var jeg glad, da jeg fandt StepsApp, der måler distance, antal skridt og kalorier forbrændt. Sidstnævnte er ret ligegyldigt for mig, men det giver et godt overblik. Ikke mindst motivationen i at se hvor tæt man er på de 10.000 skridt.

Når man rammer de famøse 10 K, springer telefonen nærmest ud i fyrværkeri, haha. Det er noget der virker. Jeg har den gratis udgave, men hvis man opgraderer kan man se lidt mere. Den er i hvert fald god og én af dem jeg bruger mest i dagligdagen.

Calm = Netop fordi jeg bruger så meget tit på telefonen, er Calm genial til at få mig ned i gear igen. Den starter så fint med fortælle mig, at jeg skal tage en dyb vejrtrækning. Derefter kan jeg bestemme om jeg vil meditere, om jeg har brug for hjælp til at falde i søvn eller om jeg vil lytte til beroligende musik.

Igen har jeg den gratis udgave, men ved at købe sig til den opgraderede udgave, får man adgang til alle filerne. De har også en Calm Kids integreret i app’en, så hvis man har børn der har svært ved at falde i søvn eller finde ro i hverdagen, er den genial.

UNUM = Instagrammernes hellige gral. Her kan man planlægge sit feed på forhånd og se hvordan det kommer til at spille. Det er mest relevant for dem, der tænker æstetik ind på sin profil, eller måske gerne vil planlægge indhold på forhånd. Den har også nogle statistiske oversigter, så man kan se hvornår det er bedst at udgive på dagen. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt om man udgiver kl. 09, 15 eller 20.

Jeg bruger den dagligt, og er virkelig glad for den. Bonustip: Hvis du godt kan lide at tage dine stories til det næste, og mere grafiske, niveau, er det Unfold app’en du skal have fat i.

bedste apps

TooGoodToGo = Den her bruger jeg ret tit. Som jeg nævnte her, er jeg fortaler for alt, der kan bekæmpe madspild og skabe bro mellem os mennesker. Det kan den her app. Når dagen er ved at være omme, er der en masse supermarkeder, restauranter og bagere, der ikke har fået solgt alle deres sager.

Det bliver normalt smidt ud, men nu kan man købe overskudsmaden til en virkelig god pris. Husk blot at klikke din godtepose hjem fra morgenstunden (eller aftenen før), da de hurtigt bliver udsolgt. Du får et bestemt tidspunkt du kan hente det på, og som regel får man, for bare 30 kr. eller 40 kr., en pose fyldt med masser af lækkert mad, brød eller drikkelse.

HeadSpace = Verdens måske mest populære meditationsapp? Alle de inspirerende kvinder jeg følger i udlandet, starter deres dag med 5-10 minutters Headspace meditation og derefter skriver de 7 siders skriblerier af alt hvad der falder dem ind. Sidstnævnte har jeg ikke tid til lige nu, men når dagen kommer, skal jeg også prøve det populære morningpages koncept af. Det skulle være ganske sundt at få alt ned på papir. Uredigeret og kun tilgængeligt for én selv.

HeadSpace understøtter den mentale sundhed, hvor man kan se hvor mange minutter og timer man har mediteret i alt. Den har også en søvnfunktion, hvis man gerne vil have en dybere og mere balanceret søvn.

bedste apps

Lightroom CC = Lightroom er noget mange måske bruger på computeren, men efter de har fået en app, kan man bruge alle redigeringsværktøjerne på telefonen. Det er smart! Man kan også købe filtre og downloade dem til app’en. Jeg kan nørde billeder ret længe, og synes oprigtigt set det er sjovt at se hvad man kan få ud af det. Her er Lightroom nok det bedste værktøj, når det kommer til redigering af billeder. Jeg betaler dog for den (og Photoshop) hver måned, men mon ikke der findes en gratis udgave?

De 6 bedste apps ifølge mig og hvorfor jeg elsker dem

Og så spurgte jeg jer i går, hvad de bedste apps er i følge jer, og der kom så mange gode tips. Jeg føler nærmest en helt ny verden har åbnet sig for mig. Jeg manglede åbenbart inspirationen, og i dag har jeg opdaget en masse apps, der kommer til at gøre mit liv på telefonen både nemmere og sjovere.

bedste apps

De bedste apps ifølge jer:

Pilates Guru = Den mest populære app, når det kommer til pilates og hjemmetræning. Jeg løber “kun” for tiden, så lidt hjemmetræning vil nok gavne mig. Jeg glæder mig til at prøve den af.

Timehop = genial til at få minderne frisket op ved at få billeder op på telefonen 1, 2 eller flere år tilbage.

Reshopper = til salg og køb af børnesager, som jeg personligt også har brugt meget.

Golittle = den kendte jeg ikke, men den er jo virkelig god for os børnefamilier. Her kan man se hvad der sker i det område man bor samt læse anmeldelser af legepladser, restauranter og steder man skal besøge med sine børn. Man kan også booke legeaftaler med andre forældre.

TimeTree = En kalenderapp, der gør hverdagen nemmere. Man kan desuden dele sine planer med andre – også selvom de ikke har app’en.

Vivino = Jeg kendte godt den her på navnet, men jeg har aldrig haft den før. Kæmpe fejl. Med over 30 millioner brugere er Vivino verdens største fællesskab og markedsplads for vine. Her kan man bedømme, anmelde, opdage og købe millioner af vine med få klik inden for få sekunder.

Pinterest = Fuldstændig enig, selvom jeg primært bruger Pinterest på computeren. Pinterest er min ultimative overspringshandling.

Facetune = En effektiv redigeringsapp, som man kan bruge til meget andet end det den er udskældt for. Heriblandt kan man fremhæve detaljer, lysne billedet og gøre baggrunden hvid. For bare at nævne nogle få ting. Den er pengene værd.

Clue = En menstruationskalender til at få overblik over perioder, ægløsning og cyklus. Jeg brugte den selv meget, da vi ville have barn nummer to. Period Tracker blev også anbefalet, der kan noget af det samme.

Mobilepay = Hvordan kan man leve uden? Jeg bruger det til ALT!

Baby Manager = Til at holde styr på lure, dagens måltider, d-dråber, hvornår man skal pumpe ud, hvilket bryst man sidst har ammet på, aftaler og meget andet.

Wunderlist = Det her er en app for mig. Hvordan kunne jeg ikke kende den? Det er en to-do list i digital form, hvor kan man tilegne andre opgaver, krydse af (den bedste følelse), lave indkøbslister, ønskelister, pakkelister og meget andet. Man kan også bruge den på arbejde kolleger imellem. Den her bliver jeg fan af!

Candy Crush og Pokemon = To spil, som mange af jer elsker. Jeg kan godt sætte mig ind i det. Følelsen af at koble af og ikke tænke på andet.

DR’s radioapp = Det her er simpelthen så hyggelig en anbefaling. Jeg elsker at lytte til radio, men får det sjældent gjort. Nu skal jeg igang.

WakieWakie = Endnu en app, jeg ikke kendte til, men som umiddelbart ser genial ud. WakieWakie er vækkeuret og podcastafspilleren, der erstatter din alarms ulidelige lyd, og i stedet giver dig en god morgen med underholdende, relevante og engagerende wakies. Man kan vågne til musik og sang fra sine yndlingskunstnere, dagens nyheder, podcasts, satire, sport, meditationer, små historier og meget mere. Jeg er ikke fan af at blive vækket, så det her bliver så meget en app for mig.

eReolen = App’en, hvor du gratis kan læse e-bøger, lytte til lydbøger eller podcasts fra biblioteket. Mange af de bøger, vi måske vil købe, er ofte herinde. Helt gratis.

NemID = Det her er så pinligt, men jeg har stadigvæk ikke Nem ID app’en. Jeg render seriøst stadigvæk rundt med plastik-papirlappen. Nu skal der andre boller på suppen, og senere i dag går jeg helt digital.

Instagram = Jeg var overrasket over hvor mange, der syntes Instagram var den bedste app. Jeg bruger den selvfølgelig også mest af alle de apps jeg har, så jeg er nok tilbøjelig til at være enig omend jeg ikke tænker på den som min favorit.

Podcast app’en = Der var en sød følger, der skrev podcast app’en som anbefaling, så hun kunne lytte med til mit overnaturlige podcast – Gåsehud. TAK! Jeg bruger den også meget, hvor jeg abonnerer på en masse forskellige podcasts, som jeg elsker.

Hvilke apps er du glade for? Hvilke apps er de bedste apps? Er der nogle jeg har glemt?

Fik du nogensinde læst indlægget, hvor jeg delte de bedste podcast i 2019 ifølge mig?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments