En gamechanger, hvis du spørger mig!

Annonce

Delihood

Annonce i samarbejde med Delihood (se mere her)

Glædelig gråvejrsmandag! Vores har været udfordret med en pylret baby, der ikke ved hvad hun vil. Hun vil i hvert fald ikke sove. Hun vil heller ikke lege. Hun vil allerhelst sidde på armen, men samtidigt alligevel ikke. Kender I de babyfaser? Jeg er træt og har slået mig ned i sofaen. Med en aftenkaffe. Det er vel mandag.

En madspildsbekæmpende gamechanger i gastrobranchen

Lige nu er der ekstra meget fokus på de bæredygtige valg og den grønne livsstil i medierne. Både i magasinerne, men i særdeleshed også på sociale medier. Folk deler ud af deres guldkorn, og vi bliver alle klogere. Jeg gør i alle tilfælde.

Derfor har jeg også glædet mig ualmindeligt meget til at dele den her nyhed med jer. Der er nemlig kommet en ny spiller på madmarkedet, som jeg tror kommer til at revolutionere den måde vi tænker madspild, bæredygtighed, fællesskab og miljøvenlige løsninger på.

Delihood

Deleøkonomien har jo som bekendt hersket længe. GoMore, AirBnB, HappyHelper, Reshopper, Yepti. For bare at nævne nogle få. Det er fremtiden. De fleste af os har allerede en fin lejlighed, en velfungerende bil og en masse sager, der fungerer upåklageligt, og som vi kan dele med andre ligesindede. Samtidigt kan vi tjene en skilling på det. Det er smart!

Delihood

Den tankegang har Delihood (se bare her) grebet og viderebragt til deres nye geniale platform for madentusiaster. Her kan man købe og sælge lækkert hjemmelavet mad til gode penge i sit nabolag.

Formålet har i høj grad været at stoppe madspild såvel som at skabe et fællesskab for alle dem, der elsker at spise eller lave mad. Eller begge dele. Dvs. nærmest alle mennesker. Am I right?

Delihood

De fleste af os kender det. Man har måske nogle kager fra fødselsdagen i overskud? Eller når man har lavet for meget af yndlingsretten? Det kan man selvfølgelig fryse ned, men der er også muligheden for at dele det med en anden, som endda gerne betaler for det.

Hvis man tilmed planlægger måltider eller laver madplaner, og på forhånd ved der er altid er noget i overskud, kan man tjene en fin indtægt ved siden af sit normale job. Man har således mulighed for at blive privat kok, sælge sin mad og gøre verden til et rarere sted med mindre madspild og mere bæredygtighed. Jeg er fan!

Delihood

Omvendt kan man, som jeg, nyde godt af den hjemmelavede mad, som folk i nabolaget udbyder. Jeg er ikke den store kok, men jeg elsker til gengæld at spise god mad. Den anden dag hentede jeg seks lækre kardemommesnurrer til 25 kr. 25 kr?! Det kan jeg ikke engang købe én for hos bageren.

Bæredygtigt, budgetvenligt og genialt

Det er altså tilmed virkelig gode priser, som er et plus, hvis man er træt af den dyre takeaway. Herhjemme har vi pludselig fået mulighed for at spise masser af spændende retter uden at sprænge budgettet, som man normalt gør, når maden bestilles hjem udefra til hele familien.

Delihood

Vi har i alle tilfælde optur over tiltaget herhjemme, og man kan finde de fleste ting inde hos Delihood. Alt fra aftensmad til desserter og bagværk. Jeg har kig på den svampede chokolademoussekage, den cremede butter-chicken for ikke at tale om Torbens Tiramisu, som alle er i cykelafstand fra mig. Hvis man tilmed planlægger måltiderne ugen ud, som os med børn ofte gør, kan man allerede klikke tingene hjem dagene forinden og planlægge, hvornår det skal hentes.

En løsning til både de dygtige privatkokke samt madelskerne

De privatkokke, der opretter deres retter derinde, skal selvfølgelig besvare nogle spørgsmål og godkendes af Delihood, så os købere er sikret en god og velsmagende oplevelse. Sig endelig til hvis I prøver det af og hvad I kan anbefale? Man kan bedømme de forskellige privatkokke og retter, og på den led finde sine favoritter til kommende måltider. Jeg har i hvert fald en plan om en fredag aften med både hjemmelavet aftensmad og dessert derfra.

Til at starte med er det kun tilgængeligt i København, men på sigt, og fordi jeg ikke er i tvivl om det her bliver en gamechanger, skulle det gerne ramme hele landet.

Nu vil jeg smække computeren i, tø min sidste kardemommesnurre op og se et par afsnit af Modern Familiy, inden jeg skal sove. Kryds lige fingre for en bedre nat end sidst 🤞🏻

Husk også at tjekke mit opskriftindex, der bugner af opskrifter på grøn og velsmagende aftensmad, desserter og bagværk samt kølige cocktails.

Skriv en kommentar

 

7 kommentarer

 1. Hej Danica. Jeg tænkte på, om du ikke ville gøre annonce-markøren øverst i indlægget, der til højre i billedet, større? Jeg synes generelt, du laver nogle rigtig gode sponsorerede indlæg, men jeg vil gerne vide, at det er en reklame, inden jeg går i gang med at læse, så jeg ikke går i gang med at læse og tænker “det lyder lidt reklameagtigt” for så at scrolle op og lede efter det lille annonce-skilt. Jeg synes som sagt, det er helt fint med spons, jeg vil bare gerne gøres lidt mere opmærksom på det inden 🙂

  1. Hej Laura

   Hvor læser du med? På computer eller mobil?

   Der er annoncemarkør på begge formater, men det er mere tydeligt på mobil, hvor 90 % af læserne læser med. Derfor skriver jeg det også altid i teksten, hvor reklameteksten starter. Har du set det? Jeg prøver at gøre det meget tydeligt, så man netop ikke føler sig snydt.

   Det er et designtemplate jeg har købt mig til, så jeg kan desværre ikke selv ændre noget. Jeg har til gengæld heller aldrig hørt for min markering af annoncer, så derfor disse spørgsmål 😊

   Håber selvfølgelig du kan lide alle mine indlæg. Jeg har ikke ret meget sponsoreret indhold, og det har jeg har, er jeg meget stolt af og synes passer godt ind her på domænet og er relevant.

   Rigtig god dag 🧡

   Kh Danica

   1. Jeg læser med fra computeren. Jeg er ikke i tvivl om, at du mener det, du skriver, men jeg synes alligevel, det er rart at blive gjort tydeligt opmærksom på det. Jeg synes som Rikke, at det er en fin løsning at sætte teksten op helt i begyndelsen 🙂

    1. Det giver så fint mening 😊 Nu har jeg kontaktet webudviklerne for at se om de kan gøre noget, og indtil da ryger teksten op i toppen, så der er dobbelt op på markering 👍🏻

 2. Jeg læser med på computeren og også her hos mig er “annonce” markeringen forsvindende lille. Den kommet ligesom som en indskudt mini-tekst til højre under titlen.

  Det ville fremgå meget mere tydligt hvis du f.eks. skrev “annonce i samarbejde med… ” helt i starten af indlægget. Så var der ligesom ingen tvivl. Bare et forslag fra en anden læser, som heller ikke bryder sig om at gå i gang med et indlæg, for så først flere linjer nede at blive opmærksom på at det er et reklame indlæg man læser 🙂

  1. Tak for info 😊 Teksten er nu røget helt op til jeg finder en løsning på desktop ikonet. Jeg sidder selv primært på mobilen, så jeg ser ikke altid det samme som jer. Om ikke andet håber jeg stadigvæk du/I vil læse mine sponsorerede indlæg, da jeg personligt ikke skelner i forhold til hvor meget tid jeg bruger på det eller hvor godt jeg synes det passer ind kontra mit “andet” indhold 🧡

   Rigtig god dag 😊