Udenlandske bloggere, du SKAL følge

Udenlandske bloggere

Inspireret af det her indlæg, som nærmest er det mest læste hver uge herinde på domænet, tænker jeg det var tid til at dykke ned i de udenlandske bloggere jeg (også) følger. Som jeg nævnte i det her indlæg tror jeg stadigvæk i høj grad på blogmediet. Instagram er inspirerende, ja, men blogs kan noget andet og mere dybsindigt. Det er her man virkelig kommer tæt på, og jeg elsker det!

Læs også:
Her finder du alle de bedste apps, som du børn downloade lige NU
Sådan får du Instagram Swipe på din profil

Af samme grund sætter jeg også tid af til at læse med hos de blogs, jeg følger. På samme måde som andre måske prioriteter YouTube videoer, magasiner eller serier. Det bliver ikke altid hver dag, men når jeg finder tiden går jeg i dybden. Jeg bliver som regel inspireret, klogere eller underholdt. På alt fra skønhedsrutiner, boligindretning, opskrifter til personlige indlæg, rejseguides og bæredygtige tanker.

Udenlandske bloggere, du skal følge med hos

De få udenlandske bloggere jeg følger, har jeg fulgt længe. Det er lidt sværere med udenlandske bloggere, da det ofte bliver gjort på en anden måde end når det kommer til danske bloggere. Vi har hver vores måde at gøre tingene på, og det spejler sig også i de forskellige lande.

Man kan således sagtens snakke om der 100 % er tale om kulturforskelle. Svenskerne har eksempelvis ekstremt pæne og nærmest urealistiske billeder, men ikke så meget tekst, hvorimod de amerikanske bloggere skriver ualmindeligt lange indlæg, der næsten altid er delevenlige.

Læs også:
Evighedsbuketter og tørrede blomster, som er genialt til os uden grønne fingre

Så langt så godt. Måske I finder nogle nye personer at følge med hos eller måske I kan bruge noge af indlæggene på de respektive blogs? Og hvis I nu, ligesom mig, elsker at læse blogs, så del endelig dem I følger med hos. Både de danske, men også de udenlandske bloggere.

Listen over de udenlandske bloggere, jeg følger med hos:

Jess Ann Kirby = Jess var faktisk inspirationen til mit blogdesign i lang tid. Vi endte dog med en anden løsning, men jeg elsker stadigvæk at kigge forbi. Ikke mest fordi hun laver så gennemarbejdet indhold. Alt fra hendes gennemførte stil til det dybe, personlige og reflekterende indhold.

Mini und Stil = Tro det eller ej, men der har sneget sig en tysk/schweizisk blog med på listen. Jeg forstår desværre ikke ret meget, da jeg aldrig har været god til tysk, men jeg fornemmer den vil være lige min stil. Jeg nøjes med at lade mig inspirere af billederne og følge med på Instagram og Pinterest. Hvis du har lyttet lidt mere efter i tysktimerne end mig, er det måske noget for dig.

Honest Darling = Indlæggets første typiske amerikanske blog. Alt fra opskrifterne til billederne. Det er meget amerikansk, men jeg elsker det. Derudover er de bare bedre til at finde på blognavne. I Danmark hedder mange bare deres navn, men et personligt blognavn kan altså et eller andet specielt.

Alt fra mode og livsstil til familie og indretning

Blogitbetter = Min go-to blog, når jeg skal inspireres til alt, hvad der har med sociale medier og den digitale verden at gøre. Jeg vil ønske jeg selv havde fundet på den idé. Hvad end man har en blog, en virksomhed eller en Instagram profil, eller bare er nysgerrig på den verden, er det her en genial side. Jeg har selv lært utroligt meget i forhold til at forbedre min blog, målsætninger, engagement, værdien af Pinterest og ikke mindst trafikmæssigt.

Hello Fashion = Èn af de få modeblogs, jeg følger, hvis man overhovedet kan kalde den det? Her bliver hverdagstanker kombineret med pæne outfits, lækre børnevenlige opskrifter samt de fineste rejseindlæg. Så pænt, så inspirerende og så meget mig.

Det var lige de udenlandske blogs, jeg kom til at tænke på først. Jeg følger et par mere, men det er lidt forskellige, hvor meget jeg klikker forbi. Hvis du er på udkig efter danske bloggere eller nogle inspirerende Instagram-profiler, finder du det HER og HER.


Fik du mon læst mit status indlæg på det selvstændige liv for hele sidste år? Eller hvad med indlægget med de mest kommenterede og læste indlæg?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments