10 Danske bloggere, du skal følge (som i lige NU)

Danske bloggere

danske bloggere

Inspiration til nye danske bloggere, man bare SKAL følge, er altid kærkommen, hvis du spørger mig. Hvor jeg førhen kunne falde over en ny blog hver måned, er der længere imellem i dag.

Det laver vi om på nu, hvor jeg deler nogle udvalgte danske bloggere, som jeg synes er inspirerende, og så håber jeg selvfølgelig I vil dele de blogs eller andet godt, som I nu finder inspirerende?

LÆS OGSÅ:
Sådan gik jeg fra slem acne til at få min drømmehud
Mine bedste grønne og bæredygtige hverdagstips
10 danske Instagram profiler, du bare må følge

Jeg har forsøgt at dele de blogs, som I måske ikke kender i forvejen. Jeg læser en del flere blogs trofast end de 10 jeg har listet her, men de fleste af dem kender I højest sandsynligt i forvejen. Lad mig endelig vide, hvis jeg har åbnet jeres øjne for nye inspirationskilder.

10 danske bloggere, du skal følge

Sustain Daily = Måske mere et site end en blog, men jeg synes virkelig pigerne bag har ramt noget helt essentielt i vores tid. Nemlig tanker om forbrug, bæredygtighed og det simple liv. Det inspirerer mig utrolig meget, og jeg elskede især anbefalingen med, at tage sin egen kop med, når man køber kaffe-to-go. Det er virkelig de små ting i hverdagen, der gør forskellen.

Bæredygtighed, grønne valg og livsstilsprofiler

Neohippie = Jeg er så imponeret over Calina, der står bag Neophippie og de valg, hun bevidst har taget. Hun lever som moderne hippie og er 100 % veganer. Både i forhold til kost, beklædning og husholdning. Familien lever bæredygtigt, og hvert eneste valg er taget med udgangspunkt i deres grundværdier. Især blogindlæggene om tøj inspirerede mig.

Calina køber aldrig tøj til sig selv eller sin datter, men gør derimod brug af byttemarkeder rundt omkring. Det giver både overskud i økonomien og er godt for miljøet. Hendes tanker om børns udvikling og valget om, at datteren, Aston, ikke går i institution, er også læseværdige.

Det her nyder jeg ved at læse andre blogs

Tina Lykkegaard = Jeg faldt oprindeligt over Tina via Instagram, og blev hurtigt fanget. Når nogle deler gode, nemme og sunde velværetips, er jeg altid hooked. Det er tilfældet her. Man kan betegne bloggen som en skønhedsblog, men den er så meget mere end det. Det handler nemlig i lige så høj grad om den indre sundhed, hvor man via gode vaner faktisk kan komme mange “problemer” til livs.

Caroline Jacobsen = Caroline står bag én af de fineste Instagram kontoer, jeg følger. Derfor var jeg også glad, da hun oprettede en blog. Caroline skriver nemlig utrolig nærværende og hun er ikke bange for at åbne op for de mindre polerede sider af morskabet. Universet er stadigvæk utroligt inspirerende, og hvert eneste billede er så lækkert, man hurtig gemmer det i en mappe til fremtidige projekter.

CopenhagenByMe = En fantastisk farverig og inspirerende blog om København og Camillas, som står bag, hverdag. Her er der lækre og pæne opskrifter, spændende Københavnernyheder, smukke loppefund, bæredygtige tanker og alt derimellem. Camilla har skabt det fineste univers, og man kan ikke andet end at blive draget ind i det.

Familieliv, personlige og ærlige beretninger og stærke kvinder

By Bak = Dorte, der står bag bloggen By Bak, har jeg først lært at kende fornyligt, men hendes blog husker jeg for længe tilbage. Det er sådan en blog man vender tilbage til, når man har brug for total ro og inspiration, mens man drikker sin kop kaffe. Dorte er meget personlig og deler alt fra de nyeste boligtilføjelser og modefund til personlige hverdagsberetninger, rejser og skønne opskrifter. Her er der rart og hyggeligt, mens man får sat tankerne igang.

Acie = Èn af de første blogs, jeg begyndte at læse, og som jeg stadigvæk holder ved. Acie er så klar i sit udtryk og utrolig æstetisk, hvilket er en fornøjelse at overvære. Hun skriver godt, let og rart, hvilket ofte er det man har brug for, når man skal koble af. Jeg er især glad for bryllupsindlæggene og de fine hverdagspoetiske indlæg, hvor selv en gåtur i København bliver inspirerende. Acie har sans for detaljen og er virkelig én blog man skal besøge.

Sabinasverden = En kreativ inspirationsblog, betegner Sabina selv bloggen som, og jeg må give hende ret. Hun er dronningen af kreativitet og seje DIY projekter. Jeg opdagede først Sabinasverden via Instagram og blev hurtigt nysgerrig. Sabina er nemlig den dag i dag selvstændig og rejser gerne ud i den store verden med sin familie, mens hun arbejder derfra.

Trinesblend = Trine har det fineste og farverige univers. Hun bor i en gammel lejlighed på Nørrebro med mand og tre børn. Trine skriver dybe indlæg, som man tager med sig på sin dag. Jeg er stor fan. Hun er modig, når det kommer til farver, har god stil og virker til at være en meget reflekteret person, når det kommer til work-life balancen. Jeg bliver i godt humør, når jeg kigger forbi og glæder mig altid til det næste blogindlæg.

Jeg synes hurtigt man fornemmer en stil, når jeg får de udvalgte blogs ned på skrift. Jeg inspireres af genkendelige udtryk, æstetik, det simple liv, historier fra hverdagen – alt sammen kombineret med en personlig vinkel.

Kunne I bruge inspirationen? Måske endda et par nye danske bloggere I skal følge?

Der er en masse dygtige danske bloggere derude. Vigtigst af alt, håber jeg selvfølgelig I har lyst til at læse med herinde på min blog – danicachloe.dk. Jeg deler alt mellem himmel og jord.

Læs også:
Evighedsbuketter og tørrede blomster, som er genialt til os uden grønne fingre

Jeg er 33 år, gift med manden i mit liv, bosat i København og gravid med barn nr. 2, som vi venter til april. Det er en pige denne her gang, så vi glæder os selvfølgelig til en helt ny (og lyserød) verden. Husk at følge med på min Facebook-side og Instagram-profil, hvor jeg altid tipper om nye indlæg og deler hverdagsinspiration.

Kendte I nogle af de blogs i forvejen, og hvilke danske bloggere ynder I selv at læse med hos?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

45 kommentarer

 1. Det er flere år siden jeg har tjekket ind hos Acie sidst, men blev virkelig overrasket over at “gen-finde” hendes blog! Man kan godt mærke, at hun har været i gamet i mange år 😊
  Jeg tror at mine all time yndlingsblogs må være hos Cathrine fra Rockpaperdresses og Emma Martiny. Jeg er fuldstændigt draget ind i deres universer, når jeg læser med. De kan bare et eller andet fantastisk 🙌🏻 Det er nok de eneste blogs jeg har fulgt fuldstændigt med i siden jeg startede med at læse blogs i 2009/2010. Der ud over følger jeg troligt med hos dig, SneglCille, Miriam, NutidensMor og Irina – sindssygt seje damer I er, altså ❤

  1. Ja, hun er meget dygtig til det. Jeg er også meget imponeret 🙂

   Jeg læser også alle de blogs, og ligesom dig, er jeg VILD med Rockpaperdresses og Emma Martiny. Men det virker det til resten af landet også er, og derfor fandt lige frem til nogle blogs, som måske ikke er kendt blandt alle bloglæsere 🙂

   Og tusind tak <3

  2. Hvorfor fanden er der kun kvindelig bloggere på den her side? Ændrer titlen til 10 danske bloggere, kvinder kan følge.

   1. I og med jeg selv er en kvindelig blogger, finder jeg det meget naturligt, at det er det jeg selv søger mod ?

 2. Jeg kender et par af dem, men der er også en del nye her, som jeg ikke har hørt om før.

  Gustavo Woltmann

 3. Hvor er det dog rart at få inspiration til nogle nye blogs, frem for de faste blogs som gang på gang bliver anbefalet. Det er selvfølgelig med god grund at de samme blogs er gengangere i samtlige indlæg som denne, men der findes så mange fantastiske danske blogs derude, som bare venter på at blive fundet.
  Af ovenstående kender jeg kun til Mia Gardum og Acies blogs, og jeg knuselsker dem begge.Jeg bliver helt sikkert også nødt at slå et smut forbi alle de andre.
  Tusind tak for god inspiration! (:
  Camilla | http://cammi.dk

  1. Dejligt det kan bruges. Præcis! Der er så mange dygtige bloggere derude, og de helt store kender de fleste (heldigvis) allerede, fordi de er så dygtige 🙂

 4. Tak for inspiration. Det er længe siden jeg har læst hos Acie, som flere år siden. Sjovt at gense hendes blog igen.
  mange af dine anbefalinger kender jeg ikke så har kigget forbi et par stykker. Sabinas verden er i hvert fald hermed på min bloglovin.

 5. Jeg følger med hos en del af de seje damer du nævner – nogle af dem faktisk kun på Instagram, andre også på deres blgos… Jeg kan mærke, at jeg er blevet mere game på IG end blogs efter jeg er blevet mor. Det er som om det passer lidt bedre til den tid jeg har på hånden for øjeblikket 😀

  En blog jeg dog læser en del med på for tiden er Miriams (blok). Ikke fordi den er æstetisk og lækker (sagt i en positiv mening), men fordi den er så ligetil og sjov 🙂 Det kan også et eller andet.

  Jeg elsker, at blogland favner så bredt 🙂

  1. Ja, Instagram er dejligt nemt, men ofte mangler jeg teksten, som får mig til at tænke lidt mere over livet 🙂

   Miriams Blok er også virkelig sjov og personlig. Jeg tror de fleste, der læser blogs, læser med hos Miriam. Hun har virkelig ramt et eller andet helt specielt og ægte.

 6. Jeg følger allerede Sonoma Seven, Gardum, Copenhagenbyme og Acie. Øvrige danske blogs som jeg følger fast er Stonemuse, Emma Martiny, newkindoflove, Vanløseblues og Valdemarsro. En blandet landhandel, men fælles for alle er troværdighed og en følelse af en rød tråd i alt hvad de gør på bloggen. Jeg glæder mig til at kigge nærmere på de øvrige blogs som er nævnt her!

  1. Det er også nogle af mine favoritter. Jeg elsker Stonemuse, Emma Martiny og Vanløse Blues, som jeg læser fast. De er virkelig gode til det de gør, hvilket også har gjort dem store og populære. De har en rød tråd og man kan genkende deres skrivestil/billeder, før man overhovedet ved det er dem 🙂

 7. Dejligt med inspiration – det er faktisk længe siden, jeg har “ledt” efter nye blogs.

  Elsker at følge med på twinpeaks – dog særligt instagramprofilen. Det er virkelig god humor. På instagram følger jeg også @hello_sofie – der er også næsten altid garanti for et godt grin…

  1. Humor er skønt og det er dejligt, når det fylder på blogs 🙂 @hello_sofie følger jeg også. Hun er VIRKELIG sjov, og det er dejlgit befriende, hvor ærlig hun er omkring morlivet 🙂

 8. Jeg vil jo sådan helt personligt foreslå at du lægger vejen forbi min blog, når vi nu lige er ved emnet 😉 Jeg har en blog om glæder, hvor jeg ihærdigt forsøger at smitte med positivitet og skriver hvert et blog indlæg med en god portion humor. Tak for en dejlig blog i øvrigt. Kram Simone

  1. Tusind tak 🙂

   Og hvor dejligt med link til din blog. Den er jo SUPER flot og dejlige relaterbare hverdagsindlæg. Tak fordi du delte den! Håber en masse kigger forbi dig nu 🙂

 9. Dejligt gensyn med Gardum! Jeg havde helt glemt hende, men fulgte ellers også meget med i starten. Som at se en gammel ven igen 🙂

 10. Jeg kendte Acia og Gardum i forvejen. Begge har jeg fulgt on/off de sidste par år, men nu følger jeg fast med hos Mia og følger Acie på Instagram.

  Selv er jeg glad for Christina Dueholm, SilleWho og mange af dem, du med garanti kender i forvejen (f.eks. Stonemuse) 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  1. Dejligt du kunne bruge det 🙂

   Ja, jeg er jo inkarneret Stonemuse fan. Hun er virkelig dygtig! 🙂

 11. HOLD NU OP MANNER ❤️💥 Sad og scrollede dig indlæg igennem og tænkte… hey, det er ligner da mig! Øh, det ER mig! Tak for den flotte omtale! Du har nu en ny læser og følger på IG! Søndags highfive og mokka fra DIY-hytten!

  1. Dejligt det kunne bringe lidt glæde hos dig 🙂 Og det er meget, der siger tak for inspirationen.

 12. Så fin en liste med inspiration. Tusind tak, altid dejligt at få en øjenåbner. By Bak havde jeg ikke opdaget før, her har jeg netop nydt at læse med. Har du fået flere interessante nye som gamle blogs, der kan inspirere omkring livsstil, ville jeg være glad for at høre om dem.
  Kærlig hilsen
  Kristina

 13. Jeg læser by bak og Sanoma Seven. Men også mange andre. Er vild med det enkle udtryk – leiliving.blogspot.com er et eksempel på en blog der har bevarer det oprindelige udtryk. Og så er jeg rigtig glad for for den lækre og mere moderne thesweetspot.dk ❤️

 14. Tak for inspiration. 🙂 Jeg har en FB-side sammen med min ledsager, som et eller andet sted er vores lille blog, hvor vi deler videoer fra de ting, vi laver sammen, til alle der har lyst til at følge med. Jeg har et synshandicap, men det forhindre mig absolut ikke i at opleve en masse. Verden er åben, og muligheder er der nok af. Og så er siden et eksempel på, at vi trods den store aldersforskel har mange ting til fælles, selvom vi på mange punkter er vidt forskellige. God fornøjelse. https://m.facebook.com/deskaledenyheder.dk/

 15. Super fedt og inspirerende indlæg. Stor-sindet af dig at give videre, hvad andre skriver:-)!
  Jeg har selv en blog om personlig udvikling, men synes ikke det er nemt at finde frem til andres blogs.
  Så tak for dette:-)!
  Mange hilsner Hanne – og hvor er din blog iøvrigt supersmuk!!