Dermaroller test: Se mine flotte resultater efter brug af en dermaroller

Dermaroller test og mine flotte resultater ved brug af en dermaroller..

Dermaroller

Dermaroller

DERMAROLLER: Verdens bedste roller kan fåes HER


Lad os snakke om det fantastiske redskab = dermaroller. Så er jeg nemlig klar med den endelig dom over min dermaroller test.

Mange af jer har ventet tålmodigt. Ikke mindst fordi jeg sagde, at jeg ville dele mine erfaringer efter en måned. Producenten bag mente dog jeg skulle give det lidt mere tid, for at opnå de bedste resultater.

Man skal i hvertfald give det 3 måneder, og det gjorde jeg, hvilket jeg er glad for nu. Endelig er dagen så kommet, og jeg håber virkelig det giver jer en idé om hvad behandlingen indebærer. Når først man er startet op med dermaroller, kan man ikke undvære den igen. Se bare her.


MIN DERMAROLLER TEST

Først og fremmest får I lige lidt information om en dermaroller, for de af jer, der ikke har læst det her indlæg. Jeg valgte at lave en dermaroller test, fordi jeg har gennemgået et, rent ud sagt, pænt nedtrykkende hudforløb.

Dermaroller

LÆS OGSÅ: DERMAROLLER? VIRKER DET OVERHOVEDET?

Efter min graviditet gik min hud helt amok og jeg led længe af voksen akne. Jeg kom på en pillekur igennem hudlægen, der bekæmpede det hele, men arrene var der stadigvæk.

Dertil har jeg fine linjer, begyndende rynker og pigmentspletter, jeg også gerne vil være foruden. I den forbindelse har jeg fået lov at teste et hjemmekit med henblik på anmeldelse af dermaroller til bloggen. Et hjemmekit er langt billigere end professionelle behandlinger, der sagtens kan løbe op i flere tusinde kroner.

Et dermaroller hjemmekit er et komplet hudplejesystem, der giver mulighed for selv at pleje og vedligeholde huden efter professionelle principper. Man nedbryder simpelthen huden via de små nåle, for derefter at opbygge den igen. Altså en naturlig proces.

Det er både forebyggende og har en virksom effekt overfor ar, uren hud, strækmærker, rynker, fine linjer, solskader og generelt steder, hvor huden skal styrkes. Men det er dog stadigvæk en proces man skal respektere og tage seriøst, da man ellers nemt kan komme til at gøre skade.

Dermaroller

Det er individuelt hvor ofte eller hvordan folk anvender dermarolleren. Personligt har jeg anvendt den 2-3 gange ugentligt det første stykke tid, og i dag er det nærmere 1-2 dage om ugen. Folk reagerer forskelligt på behandlingen, hvorfor jeg synes det er vigtigt, at tage det stille og roligt i starten. Det handler om at finde grænsen mellem irritation og effektivitet. Min grænse blev overtrådt og det resulterede faktisk i en dårligt start og knopper, men mere om det nedenfor.

Efter 1 måned var jeg ved at give op. Jeg havde troligt rullet ofte og grundigt, og jeg synes også det allerede havde haft en markant effekt på de ønskede områder. Desværre var jeg begyndt at få små fine knopper ved kæben. Først troede jeg det var aknen, der var vendt tilbage men jeg fandt senere ud af det skyldtes behandlingen.

Min hud, nok fordi det stadigvæk var så kort tid siden mit akne forløb, kunne ikke holde til, jeg rullede på kæben. Så det stoppede jeg med og det forsvandt igen. Derudover trykker jeg meget lidt, når jeg ruller. Mange tror de virkelig skal trykke til, for at få det bedste ud af det, men det er slet ikke nødvendigt. Giv det tid og vær tålmodig.

Efter 3 måneder, som så er nu, er jeg virkelig glad for jeg startede op og var vedholdende. Min hud er blevet så fin og der hvor jeg ser den største forskel, er overordnet set hele strukturen. Den er blevet glattere og mere ensartet.

Jeg har aldrig fået så mange komplimenter som efter jeg begyndte at bruge en dermaroller. Til gengæld vil jeg sige man stadigvæk kan se lidt af arrene. De er slet ikke så tydelige som før, men de er heller ikke helt væk. Jeg fortsætter derfor behandlingen

Dermaroller

Derfor kan jeg endelig dele mine erfaringer. Jeg er ovenud tilfreds og vil også købe den selv, når den her ikke duer længere. Selvom jeg er blevet tilfreds, vil jeg gerne forebygge fremadrettet. Jeg kan se, at min hud ser sundere og yngre ud og det er udelukkende pga. behandlingen.

Jeg tror især jeg bliver glad for den senere, når der kommer rynker til og jeg får flere fine linjer. Den er i hvert fald oplagt til os, der er begyndt at se de første tegn på vi er blevet ældre eller som har skader efter sol, dårlig hudpleje eller akne.

Som I kan se på billederne er min hud ikke perfekt, og det forventede jeg heller ikke den blev på så kort tid. Den er dog blevet markant pænere i forhold til de her før-billeder.

Jeg vil alligevel sige, at man skal være påpasselig, hvis man stadigvæk lider af akne. Vent til du er ovre udbrudene. Ellers kan det resultere i mere skade end gavn, og det er ikke det værd. Derudover skal du være påpasselig med hvor du ruller din hud. Min hud var personligt ikke glad for jeg gjorde det for “hårdt” netop dér, hvor jeg har været hårdest ramt.

Til slut vil jeg lige huske dig på at;

1. En hjemme-dermaroller ikke holder for evigt (omkring 4-6 måneder) og det er kun dig, der må anvende den. Du kan få din egen her.

2. Vær tålmodig og tag gerne før/efterbilleder.

3. Når du ruller med din dermaroller, så tag et område ad gangen. Jeg kører fast hage, så overlæbe, kinder, næse og til sidst panden.

4. Tryk kun let, når du ruller din hud. Det må aldrig gøre ondt, men det er ganske normalt man bliver rød efter behandlingen. Jeg foretrækker derfor at gøre det inden sengetid, så det er væk, når jeg stop op.

5. Der følger en serum med i sættet. Når du har renset din hud, sørger du for at fjerne det sidste snavs med en vatrondel. Den renser for alt snavs og det er meget vigtigt, når du skal ind og åbne op for huden.

Serum påføres efter dermarollerbehandlingen (du kan også bruge en anden serum. Det er bare vigtigt, at den er genopbyggende og gavner din hud). Når du er færdig med at rulle, skyller du dermarolleren i varmt vand, så den er steriliseret. Det samme gør du igen inden brug næste gang.

En effektiv hjemmeruller, som efter min mening er den bedste på markedet, kan fåes her. I forhold til de resultater man opnår, er det en meget fair pris.

Dermaroller I og hvad er jeres erfaring?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

28 kommentarer

  1. Jeg kender desværre ikke til andre. Men jeg er sikker på, at de findes. Dog er det vigtigt, at dermarolleren er af virkelig god kvalitet. Den må ikke være sløv på nogen måder og man må aldrig købe dem over Ebay osv., selvom det kan være fristende prismæssigt. Der skal så lidt til, for at det gør mere skade end gavn. Det er trods alt små nåle man kører over huden 🙂

  2. Hej Lærke,

   Jeg stod i præcis samme situation som dig – syntes også det var unødvendigt med alle de ekstra ting.

   Jeg købte i stedet den her fra Eco Masters efter jeg havde læst om den på Freja Wewers blog😚

   Er mega glad for den, og så er den ikke så dyr som de andre, men kvaliteten er lige så god som på en skønhedsklinik – har hørt at det er fordi Eco Masters sælger næsten til den pris de køber deres produkter ind 😍

   Knus
   Louise

 1. Dejligt at det har virket.
  Jeg lider selv af akne rundt og selvom jeg snart er 21, er jeg begyndt på en pillekur hos lægen, som jeg håber kan få buk med den grimme hud.
  Jeg har selv ar, så hvis kuren virker vil jeg nok investere i sådan en dermaroller.
  Derfor er det dejligt med sådan en anmeldelse.
  Må man spørge hvilken pillekur du var på?

  1. Akne er bare aldrig sjovt og man føler man burde være ovre det, når man er sine 20’er. Men sådan er virkeligheden ikke altid.

   Jeg var på Accutin. Det er den hårdeste og kræver meget. Bivirkninger er store men bagefter er det det hele værd. Du skal have en henvisning til en hudlæge for at komme på den 🙂 Men forsøg dig først med en mildere kur igennem lægen. Måske det er nok for dig.

   1. Tak for svaret.
    Min læge sagde også at jeg først kunne henvises til hudlæge, når jeg havde prøvet alt det han kunne tilbyde 😉
    Så jeg er på en antibiotikakur (tetralysal) og krydser fingre for jeg kan “nøjes” med dette.

    1. Det håber jeg også 🙂 Den hjælper mange netop den kur du er på. Desværre virkede den ikke ordentligt på mig :/

  1. Jeg er glad for det kan bruges 🙂

   Den koster omkring 800 kr. Jeg har indsat link til den i indlægget.

 2. Hej Danica.

  Tak for en fantastisk artikel. Jeg er ikke særlig glade for nåle. Jeg vil derfor spørger dig om du stadig ville anbefale en dermaroller med 0.5mm nåle eller om man godt kunne gå lidt længere ned i størrelsen. Og vil det gør en stor forskel hvis man nu bruger 0,3 i stedet for 0,5?

  Hilsen Frederikke

  1. Tusind tak.

   Jeg tror også at 0.3 mm vil fungere fint 🙂 Så tager det måske bare lidt længere tid, men processen er den samme. Jeg tror også godt jeg kunnehave nøjes med det.

 3. Hej, hvor tid skal man vente med at prøve derma rollerne, efter man har afsluttet accutin kuren?

  1. Du behøver ikke vente som sådan, så længe din hud ikke længere er i stort udbrud 🙂 Jo hurtigere des bedre, da arene er nemmest at få væk, når de er nye.

  1. Jeg har linket til dermarolleren i indlægget, og den er altså slet ikke så dyr. Tværtimod. Så den kan du troligt købe 🙂 Til gengæld får du også en kvalitetsdermaroller med en serum og det holder altså minimum 4-6 måneder. I forhold til de resultater man opnår er det alle pengene værd + mere til.

   Jeg vil på ingen måder anbefale de meget billige løsninger. Der er en grund til de er så billige. Ofte skader de mere end de gør gavn. Det er trods alt en masse nåle du stikker i huden, og der skal meget lidt til man får permanente skader.

 4. Hejsa, der står på bloggen, at man ikke må bruge over 240 nåle under øjet. Ved du hvor mange nåle deres er på? Jeg kan ikke finde det på siden men det ser ud til at være mange.

  1. Jeg kender ikke det specifikke tal, men der er 100 % mere end 240 nåle. Generelt bruger jeg faktisk ikke min dermaroller under øjnene, da det er et sart område. I så fald vil jeg være meget forsigtig og kunne rulle et par gange.

   Jeg ruller op til lige over kindbenet, da jeg har lidt mørke rande og pigmentpletter der.

 5. Brugte du make-up under behandlingen? Har jeg bare læst og hørt nogle steder man ikke skal. Og hvordan kan det være du kører så få dage, når de anbefaler 5-7 dage 🙂

  1. Altså mens jeg ruller eller i perioden? Jeg ruller altid på hel ren hud. Men mellem behandlingerne kan jeg sagtens bruge make-up. Det gør ingen forskel 🙂

   Jeg tror det er meget forskelligt hvad de anbefaler og mit bedste råd vil være at prøve dig frem. Det fungerer bedst til mig en 2-3 gange om ugen. Men så igen. Det afhænger også af hvilken længde nål man bruger. Hvis man er flittig og har brugt det længe, kan det sagtens være huden tillader 5-7 gange om ugen.

   1. Jeg mener ikke mens du ruller, der siger det sig selv huden skal være helt ren, ellers står du jo og laver huller direkte på beskidt ud, så er det da egen skyld hvis man pludselig får urenheder.
    Jeg mente i perioden. Da man jo åbner op for huden fx. om aften. og den er ikke allerede lukket dagen efter.
    Så ville bare høre, da jeg selv har forsøgt mig med hjælpe huden på vej, med koldt vand. Da det jo får den til at lukke sig sammen.

  1. 0,3 cm. som vidst er meget standard for ansigt. Men har man mange ar kan man forsøge sig med 0,5 cm. på sigt. Men jeg vil altid starte i det små 🙂

 6. Hej Danica.

  820kr er lidt for voldsomt til mig. Jeg har fundet en guide på nettet ://agirls.dk/dermaroller-test/ hvor de er billigere men også helt andre mærker. Jeg er bare nervøs for at købe en billig en der ikke virker alligevel.
  Mit spørgsmål er om kvalitet og pris hænder sammen. Hvordan kan der være så stor en pris forskel?

  1. Jeg vil ALDRIG købe en billig dermaroller. Heller ikke selv om de er testet af en vilkårlig side. Det er trods alt bittesmå nåle, du stikker ind i din hud, og der er det vigtigt man køber kvalitet.

   Jeg synes personligt ikke 800 kr. er dyrt, når det inkluderer serum og den holder så længe. Jeg har tidligere brugt dermaroller, der kostede det dobbelte. Det er prisen for et kvalitetsprodukter, der gavner huden frem for at ødelægge den.

   Du kan evt. søge erfaringer frem på den dermaroller jeg linker til, eller se YouTube videoer i forhold til, hvad man skal være opmærksom på 🙂 Det er nemlig utrolig vigtigt, at nålene ikke er skæve eller af tvivlsom kvalitet. I værste tilfælde kan det resultere i udbrud eller hullet hud.

 7. Hej😊
  Er det dermarolleren fra serum8 (på billedet) du er brugt eller den du har linket til?
  Er virkelig i tvivl hvilken jeg skal vælge….

  1. Jeg brugte Serum8 det første års tid, men synes hurtig det løb op i mange penge, så derfor gik jeg over til Swiss, der fungerer super godt 🙂

   Fordelen ved Serum8 er at man får et hav af produkter med, men det vigtigste er egentlig den serum og den hører også med hos Swiss 🙂

 8. Tak for et dejligt indlæg!
  Jeg har selv brugt dermarolleren i halvanden måned nu da jeg havde en del strækmærker efter min graviditet og det har hjulpet mig rigtigt meget. Jeg købte en Dermaroller fra Perfect Body hvor man kunne skifte hovedet på den, hvilket jeg syntes var vildt rart fordi så kunne man prøve forskellige størrelser uden at skulle købe en helt ny hver gang.
  Jeg håber du vil fortsætte med at vise os dine resultater :O
  Kh Laura