De 10 mest læste indlæg (godt nytår)

Så blev det nytårsdag. Tænk engang.. 365 dage er simpelthen forsvundet ud i den blå luft. Om jeg forstår det. Som et blink med øjet. Jeg sidder for mig selv i sofaen inden resten af huset vågner, og vanen tro vil jeg dele de 10 mest læste indlæg i 2018.

Det har jeg gjort alle år siden jeg startede bloggen, og selvom det måske nogle gange tangerer til at være for meget, så giver det mig noget. Jeg kan til tider godt føle, jeg står stille eller det hele er meningsløst i øjeblikket, men når jeg kigger tilbage og finder alle de gode ting frem, bliver jeg vild stolt. Både over mig selv og jer der læser med. For selvom der 100 % også er ting, der ikke altid fungerer, så er jeg taknemmelig på så mange fronter.

Derfor får I også de 10 mest læste indlæg på en lidt anden måde end jeg plejer. For nogle indlæg har måske ikke været de mest læste, men så har de til gengæld været de mest debatterede, og måske endda en personlig favorit hos mig? Vi må se..

De 10 mest debatterede og læste indlæg i år er… Trommehvirvel..

Nr. 10 = Min insider guide til Rom. Jeg har været der så mange gange, at jeg kender det i nærheden af lige så godt som mit elskede København. Netop rejseguides læser I rigtigt meget. Endda igen og igen, og det gør mig så glad. Jeg elsker nemlig at lave dem.

Nr. 9 = Mit indlæg om hvordan jeg får lange, naturlige, fyldige og mørke vipper. Det shit virker, og jeg bruger det HVER dag. Jeg bliver ofte spurgt om jeg har lash extensions. Det har jeg altså ikke. De er blevet så lange og tætte, at jeg ikke engang rigtigt går med mascara længere.

Nr. 8 = Og så var der indlægget, hvor jeg delte de 50 babynavne, jeg er allermest forelsket i. Altså udover det vi selv endte med at vælge. Der er intet som at nørde navne. Jeg skal ikke engang have flere børn, og alligevel elsker jeg at søge efter dem..

Nr. 7 = Min fødselsberetning.. Jeg lover jer det ikke er en skræmmende beretning. Selvom det ikke gik som forventet, var det en drømmefødsel. Så god en oplevelse, at jeg græd over jeg aldrig skulle opleve det igen. En fødsel kan virkelig blive den bedste oplevelse, og jeg er så taknemmelig for jeg også nåede at prøve det.

Nr. 6 = Opskriften på verdens bedste velkomstdrink, som passer meget godt ind i dagens anledning. Hvis du stadigvæk er i tvivl om hvad du skal servere i aften, så er det her to-go opskriften. Den er nem, budgetvenlig og gæsterne elsker den.

Nr. 5 = Indlægget om mine delte mavemuskler bliver stadigvæk læst af maaange kvinde, der ligesom jeg døjede med en mave, der stadigvæk så gravid ud. Heldigvis er der en løsning, hvis det generer dig.

Nr. 4 = I var VILDE med indlægget om mit allerbedste skønhedstip lige nu. Faktisk så meget, at webshoppen hurtigt måtte melde udsolgt. Aldrig har jeg fået så mange tilbagemeldinger på et produkt, der bare virker for ALLE. Det kommer der meget mere af i 2019. I promise!

Nr. 3 = En dag i mine sko. Hvor er det vildt, at det her indlæg rangerer så højt, når man samtidigt tænker på det er et samarbejde. Jeg elskede at lave det, og synes det er en sjov måde at dele ud af en ganske normal dag på. Det må jeg gøre igen i 2019.

Nr. 2 = Jeg tror der sidder rigtig mange kvinder derude, der er højgravide og utålmodige. Det var jeg i alle tilfælde tilbage i april måned. Derfor bliver det her indlæg læst igen og igen og igen.. Nemlig 10 tegn på fødslen er ved at nærme sig.

Og nr. 1 = Et nyere, og tilmed et blogindlæg, der affødte en fuldstændig latterlig diskussion. Indlægget om tyngdeposen, som vi jo bruger til Nola herhjemme hver eneste dag. Jeg kan fortælle så meget, at den har ændret helt utrolig meget på søvnfronten, så jeg er fuldstændig ligeglad med hvad folk tænker. Så længe min baby sover, ha!

Godt nytår folkens! Tak fordi I læser med. Jeg kan slet ikke vente med at tage hul på et nyt år og mange flere indlæg. 


Fik du læst om mine 24 timer i Aarhus med bytur og pigehygge? Eller hvad med spørgsmålet vi får igen og igen?

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer