Bryllup: Min kommende vielsesring

Halberstadt Alliancering

Endelig kan jeg vise den frem! Her er min kommende vielsesring! Nu håber jeg ikke det bringer uheld at vise den før tid? Men jeg kan på ingen måder gemme den væk de næste 4 måneder.

Jeg hentede den nemlig for nogle uger tilbage og kigger dagligt på den. Smukkere bliver det altså ikke.

Halberstadt Alliancering

Vi endte med at vælge Halberstadt, da de efter min mening laver de smukkeste forlovelse- & vielsesringe. Halberstadt er en eksklusiv dansk juvelér forretning, der faktisk har mere end 100 års erfaring. De åbnede tilbage i 1846 og er derfor den ældste butik på Østergade.

Det mærker man også, når man går ind af den store gulddør, da det er som om at gå flere hundrede år tilbage i tiden. Jeg har både været forbi deres butik alene og sammen med min bedre halvdel, så vi i fællesskab kunne udvælge de helt rette ringe.

Tilmed er priserne overskuelige og der er smykker til enhver pris & smag. De byder alle velkommen med et smil og professionalisme, og det er noget jeg personligt har vægtet højt. Det kan nemlig godt være en nervepirrende proces at skulle udvælge sin kommende vielsesring, når man har et budget.

Halberstadt Alliancering
Halberstadt Alliancering

Min ring er en Alliancering. Jeg endte med at vælge den fordi den er simpel men samtidig iøjenfaldende på den måde jeg ønsker. Ringen har en glat overflade, der skyldes en helt speciel fatning som Halberstadt har patent på.

Det gør at ringen er én af de mest behagelige, jeg nogensinde har båret. Diamanterne i ringen er fattet så perfekt, at lyset reflekteres optimalt og giver den glans vi alle drømmer om, når vi vælger en vielsesring.

I ved den enestående glans, der gerne skal få alle til at kigge på din hånd mens de i kor råber “Wauuuw”. Jeg gik efter hvidguld, da det er tidsløst og fordi jeg faktisk foretrækker det i min smykkesamling.

Halberstadt Alliancering

Hvad siger I til den? Hvis I har nogle spørgsmål til processen må I endelig spørge ind. Jeg har også tænkt mig at lave et indlæg om tankerne bag udvælgelsen, hvad min kæreste og jeg har lagt vægt på og selve besøgene i butikken.

Fra man besøger butikken første gang, til man vælger den rigtige ring og den bliver specialtdesignet, er faktisk en længere, men utrolig spændende, proces, som alle kvinder, hvis man skal giftes en dag, bør glæde sig til.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

7 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments