Den ultimative hjemmetræning

 photo Fitness_zps63bdd18d.jpg

I morges skulle jeg have besøgt træningscentret, men jeg var lidt træt og gad ikke rigtigt. Jeg keder mig for tiden i centret, så jeg besluttede mig for at blive hjemme. Ikke for at lave ingenting. Det kommer jeg jo ingen vegne med. Men for at træne herhjemme. Det er SÅ lang tid siden jeg har gennemført en hjemmetræningssession. Jeg ved ikke hvorfor, da det kan være mindst lige så effektivt som en tur i fitness, hvor man kun giver sig 80 %. Jeg har jo allerede alt udstyret. Se bare ovenstående billede. Mere behøver man faktisk ikke. Jeg fandt 3 gode videoer på Youtube og så kørte jeg maks igennem i 30 minutter. Ja, kun 30 minutter og jeg er helt færdig. Fokus var primært på ben og core, men hold nu op det brænder nu og jeg sveder mere end jeg plejer i fitness!

Det beviser bare, at alle har tid til at træne. Du behøver ikke engang udstyret. Jeg brugte eksempelvis kun min måtte og håndvægte i dag. Jeg kan dog ikke leve uden hverken min foamroller eller kettlebell, men så kommer man virkelig også langt. Se mine tidligere træningsprogrammer til hjemmebrug HER bl.a.

Har du 30 min. til overs i dag? Så gennemfør lige de 3 nedenstående videoer. De første to er primært med fokus på toning af ben og core og den sidste er 12 minutters rent Tabata helved. Man tænker, det ikke kan være specielt hårdt, men det kan det. Da der kun var gået 5 minutter troede jeg, at jeg skulle dø. Sådan får jeg det altså ikke altid i centret. Jeg tror på, at det kan være sundt at rykke træningen hjem eller udenfor og lave noget helt andet end man plejer. Jeg tror personligt også jeg kommer til at dyrke langt mere træning på den her måde. Jeg skal have pulsen mere op og lave flere gentagelser, da jeg har den “fylde” jeg har brug for. Min styrketræning bliver derfor fremadrettet primært ved hjælp af resistance training som bliver krydret med løb og hot yoga.

Nu vil jeg tage mine Lytess cellulite tights på ? Ja, du hørte rigtigt! Jeg skal have dem på 5-8 timer 5 dage om ugen i en måned, og så håber jeg virkelig det kan ses. Jeg har i hvert fald kun hørt godt om dem og det jeg har siddende kan hverken trænes eller spises væk. Desværre. Det skal nedkæmpes på anden vis, så det prøver jeg!

YouTube video

YouTube video

YouTube video

God fornøjelse med træning og vend lige tilbage når I har gennemført.

P.S Se lige bort fra få af de sindsyge trænede kroppe i videoerne. Det er udelukkende træningen, der i fokus ?

imprinted-aarhus-posters-vind-2-valgfrie-plakater41

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

9 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments