Dermaroller test og grunden til jeg ruller

Dermaroller test

Verdens mest effektive dermaroller kan fåes HER

Dermarolling og dermaroller test. Et nyt ord jeg lærte at kende i 2014! Jeg er SÅ glad for jeg startede op, da det har gjort alverden til forskel for min hud. Som nogle af jer ved, så har jeg i flere år lidt af akne på baggrund af et p-pille stop og efterfølgende graviditet.

Min dermaroller test og personlige erfaring

Jeg prøvede ALT, men måtte i sidste instans ty til nogle skrappe hudpiller, der fjernede det hele. Desværre fjernede de ikke mine akne ar, og derfor startede jeg med en test derhjemme.Læs mit første personlige indlæg om min problematiske hud som voksen, mit første indlæg om dermaroller til hjemmebrug (inklusiv nogle meget ærlige billeder af mig uden make-up) og mine endelige resultater i dette indlæg. Jer der har hudproblemer, kan måske blive klogere via mine erfaringer.

Dermaroller test

^^Prøv lige at se den nål!!! Det gør lidt ondt, men meget mindre end forventet.

Status er i dag, at jeg er super glad for de resultater en dermaroller gav mig, men jeg mangler lige det sidste, da mine ar var dybe. Derfor er jeg startet op med profesionelle dermarollerbehandlinger på Christianshavn.

Det er meget mere intensivt og nålen der bruges her, er anderledes, da den trænger dybere ned. Det betyder selvfølgelig, at man bliver rød og helst skal være hjemme den efterfølgende dag, hvor huden kan få luft uden makeup og andet stads. Jeg får det altid gjort om fredagen efter arbejde. Der går 4 uger mellem behandlingerne og jeg skal have 5 i alt.

Dermaroller test

^^Min hud lige efter en behandling. Jeg er rød, sjovt nok, og det føles lidt ømt. Dagene efter føles det som en let solforbrænding. Mit rødmen aftog allerede næste dag og om søndagen var det godt og vel væk.

Efter første gang kunne jeg allerede se en markant forskel, og jeg var allerede langt i processen i forvejen efter brug af en dermaroller derhjemme, som jeg selvfølgelig fortsætter med 2-3 gange ugentligt.

Når jeg engang er færdig, skulle min hud være fri for alle ar. Jeg får kun dermarollerbehandling på hagen og kæben, men der er mange der får det i hele hovedet, for også at komme rynker, linjer og pigmentpletter til livs. Det er virkelig effektivt. Faktisk er det oprindeligt udviklet til brandofre, for at forny og optimere deres hud. Interessant!

Dermaroller test

Jeg giver selvfølgelig en update løbende og så glæder jeg mig til at se de endelige resultater til april/maj.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments