Instagram Swipe: Sådan tilføjer du et link til din Instagram Story

Hvordan linker man på Instagram Story

Hvordan linker man på Instagram Story? Sådan gør du..

Så sent som i dag har jeg fået spørgsmålet af en sød læser, og jeg tror efterhånden det er tyvende gang jeg får det på kort tid, hvilket jeg godt forstår.

Man kan nemlig, som I nok allerede har bemærket, tilføje et link til sin Instagram Story, og det er vildt smart. Men hvordan linker man på Instagram Story?

Hvordan linker man på Instagram Story? Sådan får du mulighed for at tilføje et link til din Instagram Story

Det gør det både nemmere for os, der gerne vil dele indhold, men i den grad også læserne, der ikke skal igennem så mange led. De skal sådan set bare swipe op.

Hvordan linker man på Instagram Story

Hvordan linker man på Instagram Story: Jeg opdagede det ved et tilfælde, da Instagram automatisk gjorde det tilgængeligt for flere end blot de verificerede Instagram profiler. Jeg troede i starten blot det var et tilfælde, at jeg havde fået det, men fandt senere ud af at det skyldtes flere forskellige parametre.

Læs også:

SÅDAN SEO OPTIMERER DU DIN BLOG

Det er nemlig sådan, at hvis man har tilknyttet sin Instagram til sin Facebook side, og har valgt at få en virksomhedsprofil på Instagram, får man højst sandsynligt linkfunktionen helt automatisk.

Så mit første råd må være, at, hvis du altså er interesseret i at linke til noget specifikt indhold, skal du have tilknyttet din Instagram profil til din Facebook side. Derefter kan du vælge at få en virksomhedsprofil på Instagram. Det vælger du til under Indstillinger.

Hvordan linker man på Instagram Story

Det er generelt at foretrække, da man via en virksomhedsprofil også kan se udvikling i antallet af følgere, demografi, adfærd og andet interessant. Jeg får ofte forespørgsler om at sende de ting over til relevante samarbejdspartnere, så de kan se, hvad de får ud af et samarbejde med mig.

Når du har fået din virksomhedsprofil, og det er ligegyldigt om du har en blog, egen virksomhed eller styrer en kundes Instagramprofil, burde linkfunktionen virke. Når du for eftertiden laver en Instagram Story skulle der gerne dukke en linkfunktion op, hvorefter du kan indsætte præcis det link du ønsker.

Flere end 10.000 følgere eller? Sådan kan du måske snyde Instagram og få funktionen

Flere steder står der, at man skal have 10.000 følgere for at få den funktion, men jeg følger altså flere, der har den, selvom de har mindre end 10.000 følgere.

Jeg kender også nogle, der stadigvæk ikke kan få det til at virke, trods de har tusindvis af følgere, og det er super ærgerligt, men forhåbentlig får Instagram snart gjort det muligt for alle. Idéen er jo god – så længe man ikke spammer med links til højre og venstre.

Virker det hos dig? Har du fået Swipe op funktionen?

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn? Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

11 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments