Kære 20-årige mig

Kære 20-årige mig 1

Kære 20-årige mig..

Gid du vidste de ting, som jeg ved nu. I så fald vil jeg fortælle dig adskillige ting, som vil gøre tingene meget nemmere. Heriblandt at du..

1. Ikke skal stresse over fremtiden. Nyd nuet. Det hele skal nok gå og falde på plads.

2. Det er ikke nødvendigt at træne så ofte som du tror eller konstant spise sundt. Det nytter ikke at hamre sig selv oveni hovedet, hver gang du træder forkert. Hvad vil du huske tilbage på, når du bliver gammel? At du trænede konstant eller at du nød livet? Din krop er forresten the shit, så nyd din unge krop inden tyngdekraften sætter ind..

3. Uddannelse er ikke alt. Jeg ved godt alle forsøger at fortælle dig det, men tænk udenfor boksen. En uddannelse er klart noget du skal tage, men det er ikke livsnødvendigt med et studierelevant job fra start af. Udbyg i stedet dit netværk, afprøv sjove praktikpladser, tag et halvt år i udlandet, udsæt eksamener, hvis du ikke føler for dem lige nu. Det hele skal nok gå. Jeg lover det.

4. Værn om dine nærmeste. Har du været oppe at skændes med din mor, dine veninder eller kæreste? Fix det og fortæl dem hvad du føler. Livet er for kort til at være indebrændt.

5. Nyd din ungdom med alt hvad det indebærer af byture, vin på hverdage, spontane weekendture, flirts  og dans til langt ude på natten. Før du ved det har du et skønt barn, en mand, regninger, fuldtidsarbejde og andre forpligtelser, der fjerner noget af spontaniteten og det søde ungdomsliv.

6. Lad vær med at bekymre dig om, hvad andre synes om dig. Det er virkelig spild af tid. Tag det tøj på du gerne vil, syng højt, grin når du har lyst, sig hvad du tænker lige nu og nyd livet. Dem, der elsker dig for netop den du er, er dem du skal holde fast i.

7. Det er okay at være afhængig af is. Spis alt det du kan. Inden dit stofskifte for alvor går ned af bakke.

8. Lad vær med at bruge tid på fyre, der ikke udviser interesse for dig. Jeg lover dig, at det ingen forskel gør. Brug tid på dem, der virkelig kan lide dig.

9. Din mor har til tider ret. Selvom det er svært at tro på.

10. Tag på nogle skøre ferier med veninderne ala “Sommer i Sunny Beach”. Jeg lover dig I har nok at tale om til resten af jeres dage.

11. Vær glad for hvad du har og fokuser ikke på alt det du mangler. Se tingene fra den positive side.

12. Stop med at gå til spinning NU. Jeg lover dig, at du ALDRIG kommer til at elske det. Heller ikke selvom instruktøren siger det tager 6 måneder før man er fan.

13. Nyd singlelivet. Seriøst!

14. Tatoveringer er ikke altid en god ide.

15. Ikke alle kan lide dig og nogle kommer måske heller aldrig til det. Det er okay.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag, samt Snapchat (danica_chloe).

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

41 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments