Planer for påsken og pastelfarvet selvforkælelse

CND Vinylux

Hvem havde egentlig troet at en omgang fine påskenegle kunne løfte mit humør så gevaldigt, som det er tilfældet lige nu? De af jer, der har fulgt med i noget tid, ved hvor meget jeg elsker farverige negle. Se bare her. Det giver altid lige det sidste og man bliver simpelthen så glad i låget, når man kigger på dem i løbet af dagen.

Læs også:
Jeg har samlet ALLE mine tips til shellac negle, som du bare må prøve

Inden jeg blev gravid havde jeg aldrig mine naturlige negle – forstået på den måde, at jeg altid havde en eller anden farve på. Enten i form af CND Shellac hos min lokale negledame eller CND Vinylux neglelak, som jeg lagde på herhjemme.

CND Vinylux

CND Vinylux

Siden august har det dog være sparsomt, hvor ofte mine negle har set en neglelak. Først pga. træthed og senere pga. besvær. MEN i går skete det altså. Min blog havde lidt tekniske problemer og jeg valgte at bruge den nyfundne fritid på selvforkælelse. Det passede nemlig perfekt med jeg netop havde modtaget den nye forårskollektion fra CND – THE CHIC SHOCK COLLECTION.

CND Vinylux

Jeg kunne ikke forestille mig nogle finere farver – især ikke taget i betragtning af det jo er påske. Man bliver bare aldrig træt af pastelfarver og jeg tager blot forskud på det forår, som åbenbart lader vente på sig.

 LÆS OGSÅ:
8 ting, som jeg har gjort i skønhedens navn, men som jeg i dag fortryder

The Chic Shock kollektionen er inspireret af den aktuelle Sydkoreanske K-Pop kultur, som influerer alt fra tøj og make-up til trends verden over. Aldrig har man set så mange fine pastelfarver, hvilket jeg personligt synes er klædeligt efter en lang periode med grå, sort og beige.

Af samme grund ”turde” jeg også mikse farverne, da jeg slet ikke kunne vælge mellem de fire nye udgaver. Jeg endte således ud med en blanding af Candided (den lyserøde) og Gummi (den lilla).

CND Vinylux

Nu har vi ikke de store påskeplaner grundet min termin lige om lidt samt det faktum, at vi faktisk ikke har påskeferie som mange andre. Vi propper dog vores få fridage med rare og rolige familieplaner og har allerede været ude at spise frokost en enkelt gang, hygget med familien og gået nogle (korte) ture. I weekenden planlægger vi en lille påskefrokost os tre, hvis altså ikke hun melder sin ankomst før.

CND’s VINYLUX neglelak er efterhånden en klassiker og det eneste jeg har brugt de sidste fire år. Udover de mange fine farver, er det den mest holdbare neglelak jeg har prøvet. De er utrolige nemme at lægge på, tørrer hurtigt og så holder de i hvert fald i 14 dage på mine negle, når jeg samtidigt husker at bruge verdens bedste topcoat.

CND Vinylux

CND forhandles hos skønheds- og neglesaloner samt i Stylebox, Magasin og Salling. Man kan også få fingrene i mange fine farver samt plejende negleprodukter lige her. Jeg kan ikke leve uden deres SolarOil, som jeg påfører hver aften, så neglene aldrig bliver tørre eller flossede. Den er også særdeles god, hvis man får Shellac regelmæssigt.

Er I ligesom jeg glade for farvede negle? Enten i form af neglelak eller Shellac? Hvad er jeres favorit farve og mikser I også farver på kryds og tværs?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments