10 skin-hacks, du skal prøve lige NU

Neutral Micellar Water

Tadaaa! I dag skal det handle om hudplejerutiner. I ved jo jeg kan tale i evigheder om hudproblemer, gode hudvaner og rutiner. Både dem, jeg slet ikke kan leve uden, og dem, der gør en kæmpe forskel i forhold til min hud og de resultater, jeg har opnået.

Læs også:

Derfor skal du bruge hybenkerneolie som ansigtsolie i din ansigtsrutine

Det bedste af det hele er, at de er lige til at implementere i egne rutiner, og at man helt selv vælger om man vil teste en enkelt eller prøve flere af, MEN pas på.. Du bliver nemt afhængig!

Neutral Micellar Water

Tilmed har jeg kastet mig ud i en lille video direkte fra mit soveværelse, hvor jeg netop forklarer og viser mine 10 geniale skin-hacks frem, så skynd jer at tryk play nedenfor, hvis I vil have fingrene i mine hudtricks.

Annonce i samarbejde med Neutral

Anledning til hudsnakken, og dertilhørende fagter om hormoner, min hudhistorik, solcreme og sund hud, er et givende samarbejde med Neutral, som efterhånden har været min faste samarbejdspartner i lille et år.

Alt fra verdens bedste vaskemiddel (dengang vi vaskede Nolas første tøj i uge 14) til snakken om den dårlige samvittighed som mor, der faktisk endte med at få mig på forsiden af BT.

Neutral Micellar Water

I dag skal det dog handle om hudpleje – heriblandt deres nye, og virkelig gode, hudplejeserie, som netop har ramt hylderne.

Læs også:

Derfor skal du bruge en hybenkerneolie i din ansigtsrutine

Neutral har nemlig lanceret deres version af en Micellar Water samt en dag- & natcreme, som alle tre selvfølgelig er budgetvenlige, og især velegnet til os med sart hud, der samtidigt gerne vil have nogle effektive produkter.

YouTube video

Link til nogle af de omtalte hudredskaber: Isrullen, tørbørsten, ansigtsruller, ansigtssugekopansigtsolie, natmaske.

Micellar Water er jo et produkt, der gennem de seneste år har vundet stort indpas herhjemme. Alligevel oplever jeg tit folk, der ikke helt ved hvad det er? Derfor får I lige den korte forklaring her: Med en tre-i-én funktion renser, plejer og fugter micellar water skånsomt men effektivt ansigtet.

De intelligente miceller virker som magneter ved at tiltrække og løfte urenheder og make-up fra hudens overflade. Micellerne binder snavs, så det let kan fjernes med vatrondellen, og skal derfor ikke vaskes af igen, hvilket gør den til en oplagt rens for sart hud.

Neutral Micellar Water

Rensen indeholder desuden fugtgivere, som hjælper med at opretholde hudens naturlige fugtniveau, og netop fugt er altafgørende for at jeg personligt kan holde min hud sund og fin. Neutrals udgave er dermatologisk testet og indeholder ingen parfume, farvestoffer eller unødige tilsætningsstoffer. Produktet er desuden Astma-Allergi-mærket, så du kan pleje dit ansigt uden bekymringer. WIN!

Med den skånsome Micellar Water, samt dagcremen og en natcremen, kommer man altså langt for pengene. De har nemlig en vejledende udsalgspris på henholdsvis 61 kr. for rensen og 81 kr. for cremerne. Den helt nye ansigtsserie kan findes i Coop butikkerne og Meny.

Neutral Micellar Water

Meget mere om det i videoen ovenfor, hvor jeg bl.a. også forklarer præcis, hvordan jeg renser min hud hver dag med udgangspunkt i en GENIAL koreansk metode. Kan I gætte hvad det er for en metode? Måske I allerede selv bruger det “hemmelige” hudtrick?

Hvordan er jeres hudplejevaner bygget op? Har I nogle tricks I vil dele med os andre? Prioriterer I bestemte produkter over andre, og hvad gør en forskel for netop jeres hud?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments