Frisør i Århus: Den allerbedste frisør, du kan tage forbi – Stinna Røgen

Frisør i Århus.. Er du på udkig efter en ny frisør i Århus? Så kig ej længere. Jeg har nemlig fundet den allerbedste.

Frisører er et ømt emne for de fleste, især hvis man stadigvæk ikke har fundet den rette. Jeg har været igennem MANGE i Århus, men har aldrig været helt tilfreds. Lige pludselig fandt jeg FRISØREN, men pludselig var hun væk igen.. Kender I det?

frisør i Århus

Heldigvis fandt jeg hende igen, efter meget research. Hun havde nemlig åbnet sin egen salon, og jeg elsker stemningen, passionen og helhedsoplevelsen derinde. Det jeg er mest vild med er, at det kun er min frisør og én frisørassistent, der er tilknyttet. D.v.s. det er den samme, der er igang i hele processen.

Jeg har tidligere været i større frisørsaloner, og jeg kunne snildt nå at møde fire mennesker på de to timer, der ofte ikke snakkede godt sammen og derved opstod der forvirring om hvad jeg ville opnå. Det var jeg ikke fan af. Men heldigvis er det ikke aktuelt længere. Min frisør i Århus, Stinna Røgen, er nemlig kompetent, brænder for feltet og er en rigtig god rådgiver.

frisør i Århus

Frisøren hedder Stinna Røgen og ligger på Frederiksbjerg (Frederiks Allé 94 – lige på hjørnet ved broen). Priserne er rimelige og behandlingerne er lige i skabet. Jeg har endda fået flere veninder henvist dertil, der alle er tilfredse.

Så leder du efter en ny frisør i Århus, får stedet mine varmeste anbefalinger. Stinna Røgen er SÅ sød, hjælpsom og meget dygtig. Det samme gør sig gældende for Zadie. Bare et godt tip på en grå fredag, hvis I også er på udkig efter den bedste frisør i Århus.

Har I funder jeres favorit frisør eller leder I stadigvæk?

// For god ordens skyld skal det lige nævnes, at indlægget IKKE er sponsoreret. Men blot et godt anbefalingstip til jer i Århus 🙂

Signature

Skriv en kommentar

 

10 kommentarer

  1. Helt enig! Er blevet klippet hos Stinna Røgen siden hun overtog salonen fra den frisør jeg havde brugt i årevis, så der var noget at leve op til. Og det gør hun til fulde 🙂

  2. Har i længe ledt efter en ny frisør efter min gamle stoppede og er jo et virvar af forskellige anmeldelser og priser, så man bliver helt skør af at lede. Har læst om stinna og tror indlægget her var det sidste skub til at jeg nu må give det en chance:) Glæder mig allerede

    1. Jeg er i hvert fald meget tilfreds med det 🙂 Frisører kan nemlig været lidt af en jungle!