Fjernelse af tatovering

Noget I nok ikke ved er, at jeg er igang med et tattoo-fjernelses forløb. Måske ikke det typiske blogindlæg, men jeg tænker, at der sikkert er flere end mig, der render rundt med en tatovering de fortryder. Desværre. Jeg havde egentlig affundet mig med, at den skulle være der for evigt og et minde om en ung (og uvidende) teenager, der impulsivt tager en dum beslutning i Italien som 16 årig. Ja, man kan altid være bagklog… Måske nogle af jer kan huske, da det var in at få en lille tattoo i lysken 😉 Thank god jeg ikke fik et Amar’-stempel…

Tattoo-1

Heldigvis er de blevet så gode til at fjerne dem i dag, at jeg undersøgte muligheden og påbegyndte et forløb hos Undo It i Aarhus. I dag bor jeg i København, hvor jeg bare fortsætter min behandling. Jeg er virkelig tilfreds med Undo It og giver dem mine varmeste anbefalinger. Alt har forløbet perfekt og de tager virkelig hånd om den enkelte kunde.

Min tattoo har desværre farver i sig og det gør den sværere at fjerne. Især grøn er træls – da den kæmper til det sidste 😉 Derfor er det ikke til at sige, hvor mange behandlinger jeg skal igennem. Heldigvis har jeg aftalt en fast og rigtig god pris, der gør at jeg kan få alle de behandlinger jeg vil, selvom det kommer til at tage lang tid.

Tattoo-2

Tattoofjernelse gør langt mere ondt end at få en tatovering. Til gengæld varer det i langt kortere tid. Jeg droppede bedøvelsescreme de første to gange. Det gør jeg ikke længere, for hold nu op det er ikke sjovt imens det står på. Bagefter er det ømt i en lille uge, da det jo er et åbent sår. Lidt ligesom en slem solforbrænding.

Jeg har fået tre behandlinger indtil videre og skal til min 4 i overmorgen. Min første behandling fik jeg i start januar, så det tager lang tid. I mit tilfælde vil det nok tage 1-1½ år, før man afslutter forløbet. Det skyldes, at der gerne skal gå en 8 uger imellem behandlingerne, da tatoveringen fra sidste laserbehandling, stadigvæk reagerer. Jeg er så glad for, jeg valgte at gøre noget ved min mislykkede sommerfugl fra 2002. Jeg hader den og vil bare have den væk. Livet er for kort til at se på noget, man ikke gider. Allerede nu er den mindre synlig end på det sidste behandlingsbillede.

Hvis I har nogle spørgsmål til forløbet og fjernelse af tatoveringer generelt, så stil dem endelig. Måske nogle af jer selv har prøvet at få fjernet en tatovering?

// Dette er IKKE et sponsoreret indlæg på nogen måder, men blot et tip til dem, der selv har en mindre tatovering de er trætte af 🙂

Skriv en kommentar

 

7 kommentarer

 1. Fedt du skriver om dette emne, da jeg er ved at undersøge mulighederne for at få mine fjernet.

  Jeg har en masse tatoveringer fra mine teenageår, hader dem alle og de fleste er ikke lavet professioneæt. Øv.
  Har fået et tilbud fra Undo It på, hold nu fast, 31.000kr for at få dem fjernet, med en aftale på 1100kr om måneden. Det synes jeg lyder vanvittigt dyrt, da alle andre steder jeg har spurgt, med samme eller tilsvarende maskine, kan gøre det for omkring 10.000kr mindre.

  Kender du til andre steder man kan få det gjort og evt steder man absolut skal holde sig fra?

  Hvad må du give for at få fjernet din lille tatovering?

  1. Jeg har givet ca. 6.500 kr. for fjernelsen af en tattoo. Det er taget ud fra størrelsen, at der er farve i osv. Som jeg kunne researche mig frem til, var det en okay pris. Men endnu vigtigere var det for mig, at stedet var anbefalet af andre, for man har virkelig hørt om nogle tilfælde, hvor det er gået helt galt. Jeg vil fx helst have et sted, hvor de udelukkende fjerner tatoveringer frem for et sted, hvor de også laver hud, hår, negle m.m.

   Jeg betaler af pr. måned, så det virker ikke så slemt. Men jeg havde også kun én, der skulle væk. Hvis jeg pludselig skulle smide over 30.000 væk, gjorde det nok også mere ondt. Heldigvis har man afdragsmuligheden uden renter, hvilket jeg synes er skønt 🙂

   Jeg kender eller har desværre ikke hørt om andre steder. Jeg søgte på Google og fandt dem, og så læste jeg anbefalinger, og derudfra valgte jeg.

  2. Kære Anne
   Først af alt, så findes der kun 2-3 andre steder i landet med samme udstyr – INGEN med tilsvarende udstyr. Det kan simpelthen ikke sammenlignes.
   Hos os får du uden sammenligning landets mest erfarne behandlere (over 20.000 behandlinger), og researcher du steder med samme udstyr er det vigtigt at undersøge, hvor mange år de pågældende har været i gang.
   Nu kender jeg ikke til det eksakte tilbud, men vi har altid mulighed for at tilpasse den månedlige ydelse, så det passer til dine ønsker.
   Det er vigtigt at huske på, at pris og kvalitet unægteligt hænger sammen. I denne branche er det farligt at gå efter pris alene, MEN da vi ved det er en afgørende faktor, så husk på at vi yder PRISGARANTI. Dvs har du et tilbud fra en klinik med samme udstyr, så matcher vi prisen. Du får således den mest kompetente behandling til den bedste pris.
   Håber dette svar kan hjælpe dig. 🙂

   Mvh. Undo-it.dk / Jan

 2. Super godt og relevant indlæg for mig lige nu. Står nemlig også i en situation, hvor jeg overvejer at få fjernet min stjerne på håndleddet, som jeg fik lavet da jeg var 18 år – og lettere uvidende om, at jeg en dag ville afsky denne tatovering pga. minderne omkring den.

  Jeg er dog meget nervøs for selve behandlingen, men da det er en meget lille og ikke farvet tattovering, så håber jeg ikke at det vil tage mange behandlinger før den er væk.
  Jeg har ikke undersøgt endnu hvilken klinik jeg vil benytte mig af, men når nu du skriver så godt om Undo It, så vil jeg da give dem et forsøg 🙂

  1. Fedt det kunne bruges 🙂

   Jeg kender udelukkende den følelse du sidder med, og så bliver man bare gladere, når man ikke skal se på det længere.

   Du skal ikke være nervøs. De køler det ned mens det behandles og det tager aldrig mere en 5-10 sekunder ad gangen over et par gange, så det er meget kortvarigt kontra en tatovering. Husk dog bedøvelsescreme. Det hjælper virkelig. Smør det på 1-2 timer inden, folie ovenpå og så tape. Tag det af lige inden behandlingen 🙂

   Hvis din udelukkende er sort, vil det også tage kortere tid 🙂

 3. Jeg er også ved at få fjernet to små tatoveringer ved Un-do.it, bare i Odense. Mine er meget små og sidder på min finger og på siden af hånden (der hvor Medina har en hvor der står LOVE).
  Jeg har fået tre behandlinger indtil nu og kan tydeligt se forskel. MEN der er mindst tre behandlinger endnu.

  Jeg syntes det er dyrt! Meget dyrt… haha, jeg er også en fattigrøv og pisse nærig. Men jeg betaler 1200 kr. hver gang for mine meget små tatoveringer og det tager seriøst ikke mere end 3-5 sek. Derudover så syntes jeg at det gør vildt ondt! 😛

  Jeg fortryder rigtig meget, at jeg havde den tankegang at “de kan altid fjernes igen” da jeg fik mine lavet. For det koster mig ca 7000 at få fjernet to tatoveringer der kostede 500kr. at få lavet. DUMT! Så fremover når jeg møder personer der overvejer at få “mode-tatoveringer”, og som har samme tankegang som jeg havde, så siger jeg “LA’ VÆR’!” 😉

  Hvis man overvejer at få fjernet sin tatovering, så kan jeg også godt anbefale Un-do.it. MEN (sorry Jan), hvis man har tålmodighed, så vent et år eller to. Jeg er 100% sikker på at vi i den kommende tid vil se meget mere til klinikker som beskæftiger sig med fjernelse af tatoveringer. Der er penge i det og kunderne står i kø. Lur mig om priserne ikke også bliver banket lidt ned, når der kommer noget konkurrence.

  /Louise

  1. Kære Louise

   Jeg skal først af alt lige understrege, at behandlingspriserne IKKE understreger en behandlers / klinikejers timeløn på nogen måde. Hvorfor en behandlingspris er hvor den er, er ganske simpelt fordi vores udstyr koster en lille million. Producenten af vores laser er et meget stort amerikansk firma, som har monopol indenfor den specifikke teknologi der anvendes til Revlite laseren, som vi anvender på alle vore klinikker.
   Når det så er sagt, så kan jeg afsløre at da Undo-it.dk startede for godt 4 1/2 år siden, da lagde vi ud med priser, som var under 50% af det daværende marked! Kigger man tilbage, blot 5-6 år, så kostede en tatovering som din over det dobbelte per behandling.
   Når man så tager i betragtning, at vi tilbyder GRATIS finansiering med små månedlige rater over 12 – 24 mdr. (uden renter), så håber vi det er overskueligt for de fleste.

   Du har nok ret i, at der i fremtiden (her snakker vi 10 år +), når teknologien er mere tilgængelig, så vil markedet ændre sig en smule. Dog er det sådan med al udstyr indenfor den medicinske sektor, at det kommer aldrig på tilbud. Når et givent produkt og/eller teknologi er outdated, så afløses det blot af et nyt og ofte dyrere produkt.
   I dette tilfælde koster vores nyeste laser til farver 1.8 mio kroner!! Det er her man finder forklaringen på, hvorfor priserne på fjernelse af en tatovering for nogle kan findes høje.
   Der findes uden tvivl mange udbydere på markedet, som jagter de “hurtige penge”, men man må se i øjnene, at sådanne findes ikke – i hvert fald ikke i vores industri. Det tager ÅREVIS og TITUSINDEVIS af behandlinger, at skabe et professionelt brand, som folk er trygge ved. Vi har set i hundredevis af eksempler, på kunder der i første omgang valgte en discount løsning. Nogle kan vi hjælpe videre og andre ikke. Hvis man, som de fleste af de der fortryder en tatovering, går op i sit udseende, så vil man næppe ønske et stort grimt at der hvor sin uønskede tatovering sad. Det er en høj pris at betale, hvis man kun vælger ud fra prisen, for ét sted bliver der sparet, og det er på udstyr!
   Heldigvis er det nemt som forbruger, at gennemskue de “klinikker” der udbyder behandlinger til særligt lave priser. Det handler om at undersøge pågældende kliniks udstyr og ikke mindst ERFARING. Særligt en professionel kraftig laser er yderst farligt legetøj for en person uden erfaring – særligt da for kunden.
   De billige “no-name” kinesiske lasere er nemme at sortere fra, men desværre er der formentligt 30-40 steder rundt om i landet, hvor der anvendes denne type maskine, som i hvert eneste tilfælde er lig ar og andre komplikationer.

   For at runde af så kan jeg sige, JA i fremtiden kommer der flere klinikker til, vi åbner selv 4 mere i år, MEN prisen for en professionel behandling vil altid afspejle den pris, som producenten af laseren sætter på udstyret. Går vi et par år frem, så ved vi (red. Undo-it.dk) allerede hvad der venter, og det er som nævnt teknologi der er 2 1/2 gange så DYR som nuværende.

   Dette var blot lidt insider viden, og en ærlig beretning fra os. Vi oplever ofte, at kunderne kommenterer, hvor stor en guld grube en sådan klinik må være. Ærligt indrømmet, JA vi driver (som alle andre) forretning for at tjene penge, MEN vi kan ærligt sige, at vi tilbyder professionelle behandlinger til yderst reelle priser.
   I øvrigt indførte Undo-it.dk sidste år prisgaranti, så du som kunde altid vil få samme pris hos os, som eventuelle tilbud fra klinikker med tilsvarende udstyr.

   Rigtig god sommer til jer alle 🙂