Slowjuicer: Her får du de bedste opskrifter på juice via Slowjuicer

Philips Slow Juicer
Slowjuicer

Slowjuicer er genial til lækre juices, der kan holde sig længe i køleskabet..

LÆS OGSÅ:

Få opskriften på verdens bedste velkomstdrink med hyldeblomst her

Få opskriften på den perfekte Aperol Spritz her

Jeg har fået mig en slowjuicer og jeg er vitterlig blevet et lykkeligere (og sundere) menneske! Vores slowjuicer sørger for min familie og jeg får en masse grøntsager, frugt og andre gode sager på en nem og appetitlig måde.

Det er jo en genial måde at få det daglige anbefalede grønt og samtidig går der tilmed sport i hvor mange spændende varianter man kan finde på.

Slowjuicer

Nu er vi forholdsvis nye i slowjuicer, og derfor har vi stadigvæk til gode at finde på et hav af gode juiceopskrifter, men vores start har været meget god. Særligt én variant er vi blevet vilde med.

LÆS OGSÅ:

Sådan gik min tre dage med slowjuice. Se resultaterne HER

Jeg kalder den detox slowjuicer herhjemme, da den er fyldt med nærende ingredienser, der renser og varmer kroppen. Den er stærk på den gode, hvilket sørger for energien flyder rundt i kroppen. Særligt oplagt om morgenen eller inden træning. Eller for den sags alle andre tidspunkter, hvor du føler en detox er på sin plads.

Det er sjovt som nogle står af på ordet detox. Jeg elsker det ord. For mig er det lig med at gøre noget godt for sig selv og sin krop. Man behøver jo ikke detoxe en uge i streg, men en nærende juice gavner altid både krop og ikke mindst sind.

Slowjuicer

Slow juicing passer enormt godt til vores behov, idet juicen på den måde er koldspresset. Dvs. at resultatet er langt mere ernæringsrigt, da ingredienser komprimeres langsomt under højt tryk, hvilket frigiver vigtige fibre, vitaminer, antioxidanter og enzymer. Langt mere end ved traditionel juicing.

Derudover giver det mulighed for at gå gavn af andre ting end blot grøntsager og frugt. Ved at slow juice kan man nemlig også tilsætte salater, urter og nødder. Sidstnævnte er guld værd, da vi så kan lave vores egen mandel, hasselnød eller cashewmælk. Haps!

Slowjuicer

OPSKRIFT PÅ DETOX JUICE (1 glas)

1/2 æble

1/2 rødbede

1 håndfuld spinat

1/4 ingefær

1/2 citron

Slowjuicer

Jeg er vild med vores nye Philips Avance Collection Slow Juicer, da den for det første er pæn at se på og passer godt ind i vores køkken med sit slanke og neutrale design. Vigtigst af alt er den utrolig nem at anvende og den kværner virkelig  alt effektivt direkte ned i glasset, så man på under 2 minutter har en nærende juice klar.

Sidst men ikke mindst tager det ingen tid at rengøre den efterfølgende. Jeg forstår godt den allerede har vundet et hav af priser. Med Phillips nye app får man tilmed den rette inspiration og opskrifter til sunde, friskpressede og hjemmelavede juicer.

Et andet godt tip er at gemme pulpen fra den færdigpresset juice til eksempelvis bagværk. Hvad med nogle rødbede/spinatboller eller æble/bananmuffins? Mulighederne er uendelige, hvis blot man er kreativ. Slow juicing er kommet for at blive!

Er I med på slow juicer vognen og hvilken opskrift er jeres favorit?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments