Slowjuicer: Her får du de bedste opskrifter på juice via Slowjuicer

Slowjuicer er genial til lækre juices, der kan holde sig længe i køleskabet..

Philips Slow Juicer

Slowjuicer

LÆS OGSÅ:
Få opskriften på verdens bedste velkomstdrink med hyldeblomst her
Få opskriften på den perfekte Aperol Spritz her

Jeg har fået mig en slowjuicer og jeg er vitterlig blevet et lykkeligere (og sundere) menneske! Vores slowjuicer sørger for min familie og jeg får en masse grøntsager, frugt og andre gode sager på en nem og appetitlig måde.

Det er jo en genial måde at få det daglige anbefalede grønt og samtidig går der tilmed sport i hvor mange spændende varianter man kan finde på.

Slowjuicer

Nu er vi forholdsvis nye i slowjuicer, og derfor har vi stadigvæk til gode at finde på et hav af gode juiceopskrifter, men vores start har været meget god. Særligt én variant er vi blevet vilde med.

LÆS OGSÅ:
Sådan gik min tre dage med slowjuice. Se resultaterne HER

Jeg kalder den detox slowjuicer herhjemme, da den er fyldt med nærende ingredienser, der renser og varmer kroppen. Den er stærk på den gode, hvilket sørger for energien flyder rundt i kroppen. Særligt oplagt om morgenen eller inden træning. Eller for den sags alle andre tidspunkter, hvor du føler en detox er på sin plads.

Det er sjovt som nogle står af på ordet detox. Jeg elsker det ord. For mig er det lig med at gøre noget godt for sig selv og sin krop. Man behøver jo ikke detoxe en uge i streg, men en nærende juice gavner altid både krop og ikke mindst sind.

Slowjuicer

Slow juicing passer enormt godt til vores behov, idet juicen på den måde er koldspresset. Dvs. at resultatet er langt mere ernæringsrigt, da ingredienser komprimeres langsomt under højt tryk, hvilket frigiver vigtige fibre, vitaminer, antioxidanter og enzymer. Langt mere end ved traditionel juicing.

Derudover giver det mulighed for at gå gavn af andre ting end blot grøntsager og frugt. Ved at slow juice kan man nemlig også tilsætte salater, urter og nødder. Sidstnævnte er guld værd, da vi så kan lave vores egen mandel, hasselnød eller cashewmælk. Haps!

Slowjuicer

OPSKRIFT PÅ DETOX JUICE (1 glas)

1/2 æble

1/2 rødbede

1 håndfuld spinat

1/4 ingefær

1/2 citron

Slowjuicer

Jeg er vild med vores nye Philips Avance Collection Slow Juicer, da den for det første er pæn at se på og passer godt ind i vores køkken med sit slanke og neutrale design. Vigtigst af alt er den utrolig nem at anvende og den kværner virkelig  alt effektivt direkte ned i glasset, så man på under 2 minutter har en nærende juice klar.

Sidst men ikke mindst tager det ingen tid at rengøre den efterfølgende. Jeg forstår godt den allerede har vundet et hav af priser. Med Phillips nye app får man tilmed den rette inspiration og opskrifter til sunde, friskpressede og hjemmelavede juicer. Et andet godt tip er at gemme pulpen fra den færdigpresset juice til eksempelvis bagværk. Hvad med nogle rødbede/spinatboller eller æble/bananmuffins? Mulighederne er uendelige, hvis blot man er kreativ. Slow juicing er kommet for at blive!

Er I med på slow juicer vognen og hvilken opskrift er jeres favorit?

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Den ser lækker ud! Men jeg må altså indrømme, at jeg stejler totalt på brugen af ordet detox! Det har vi lever og nyrer til at klare, og man narrer kun sig selv (og en masse godtroende mennesker) ved at kalde en fødevare for udrensende.
  Juice er lækkert, men det er dælme naivt at tro, at det kan udrense/afgifte kroppen, så derfor synes jeg heller ikke, man skal kalde det det 🙂

  1. Det er interessant hvad vi tillægger ord af betydning. For nogen er detox lig med fanatiske juicekure og “snyd” og for andre et positivt tillægsord.

   Jeg tror helt klart det er hvad man ligger i ordet, for jeg stejler på ingen måder over et ord. Så kunne jeg også stejle over “sund”, “rensende” og “rent”. Juicen smager lige godt om man kalder den nærende, lækker, sund eller hvad man nu tillægger det. Jeg kalder den detox, da jeg virkelig får det hamrende godt af at drikke den og ingefæren varmer godt. Detox er ikke et negativt ord i min optik og jeg føler ikke jeg narrer nogen ved at bruge det om en juice. Det er alt sammen subjektivt og derfor kalder jeg den med glæde for en detox juice 🙂

   Hvis folk begynder at drikke hjemmelavede juices, fordi folk kalder dem sunde, nærende eller detox, er det ikke det værste man kan tilføje til sine eksisterende vaner 🙂 God aften.

 2. Ser lækkert ud! Er lige nødt til at høre.. Kan man putte nødder direkte i maskinen blandt frugt og grønt eller hvordan? Har du en opskrift hvor du har prøvet det, som du vil give videre:-)?

  1. Yes, det kan man 🙂 Både i samme opskrift med grøntsager og frugt men også for sig. Jeg har endnu til gode at lave sådan en, men det er oplagt hvis man også gerne vil have noget sundt fedt & proteiner, så den mætter mere. Fx i morgenmadsjuicen.

   Jeg kan lige teste nogle varianter og dele dem herinde. Ellers deler jeg også altid på Snapchat under “danica_chloe” 🙂

 3. Hvor ser den altså bare lækker, sund og herlig ud, Danica! Den vil jeg glæde mig til at lave lige så snart jeg kommer hjem til min juicer igen 🙂