9 geniale ting, du måske ikke kendte til?

ting-du-mangler
7

Der findes så mange skøre, inspirerende, sjove og gode ting & tips derude. Her får I indblik i de 9 ting, som jeg elsker lige nu og som jeg ikke kan leve uden. Tilføj endelig punkter til listen, hvis der er noget jeg BARE må kende til.

Kinesisk cupping = En alternativ afspænding og massage. Det er faktisk den eneste form for massage, der kan lindre min spændte nakke & ryg. Det er en meget gammel kinesisk behandlingsform, som er blevet populær igen. Man får tilsat kopper med undertryk rundt omkring på kroppen, der afspænder og udrenser kroppen. Efter min mening er det langt mere effektiv end andre massageformer, da cupping kommer helt i bund. Man skal blot være opmærksom på de blodsprængte mærker efterfølgende.

Save My Face pude = Jeg fik faktisk den her pude i 30 års fødselsdagsgave, da jeg havde ønsket mig den længe. Det er puden, der holder dit ansigt smukt og giver den skønneste søvn, komfort og perfekt støtte til nakke & skuldre. Grunden jeg til ønskede mig den, var dels fordi den forebygger rynker samt hævelser & folder i ansigtet. Kender I det, når ansigtet er helt mast & hævet efter en nats søvn? No more! Derudover er den særlig god, når man har tendens til at slå ud, da ansigtet ikke er i direkte kontakt med puden. Jeg vil dog sige, at puden er en tilvænningsproces. De første 2 uger er man måske ikke fan, men derefter kan man ikke leve uden.

Mig & Min Mad = Den forholdsvis nye YouTube kanal “Mig og Min Mad”, der på få minutter giver inspiration til et hav af lækre hverdagsretter i videoformatet.

Rosenrod = Et effektivt tilskud mod stress, angst og cravings. Derudover giver det et naturligt energiboost. Jeg faldt i sin tid over det via et velværesite og er blevet rigtig glad for det. Det eneste minus er den lidt høje pris. Jeg køber mit i helsekost eller Matas.

Detox Foot Pads = Jeg har kun prøvet dem én gang og jeg ved ikke helt om jeg tror på det, men faktum er, at jeg sov tungere den nat end jeg længe havde gjort. Man tager detox foot pads på lige inden man sover og morgenen efter tager du dem af. Eftersigende renser de ud i kroppen og fjerner affaldsstoffer. De kostede kun 50 kr. nedsat i en Helsekost og umiddelbart er jeg fan.

Artiklen på Berlingske om Generation Flux = Den hypede generation, der både er innovative, risikovillige, eventyrlystne og fremtidsorienterede. Klart et læs værd. Den satte mange ting i perspektiv inden jeg tog springet som selvstændig.

Vejrappen YR = Den norske vejrapp er mere præcis end nogen anden, og for første gang i dit liv har du 95 % sikker vejrudsigt. Slut med forkert påklædning eller at blive fanget i en stor byge i de pæne Chloé støvler.

Instagram for virksomheder = Hvis du ændrer din Instagram til en virksomhedsprofil får du pludselig indsigt i, hvor mange du når ud til. Du kan se antal visninger, besøg på din profil, klik til website, engagement, promovere opslag og meget andet. Guld værd for os, der godt kan lide at se en udvikling og som bruger sociale kanaler strategisk. Husk at følg mig på Instagram (@danicachloedk), hvis I ikke allerede gør det?

Et medlemsskab til mit favorit yogacenter = Den bedste investering, jeg nogensinde har gjort mig. Det er en investering i mit helbred og mentale velvære. Jeg er som født på ny hver gang, jeg har overstået en yogatime og jeg allerede 100 % yogafan. Nu har jeg været igang siden marts og jeg kan slet ikke se mig gå tilbage til traditionel fitness. Prøv det, hvis du ligesom jeg, har tendens til stress, ledsmerter, spændinger, stivhed og hovedpine. Yoga er virkelig et mirakel, når det kommer til kroppens problemområder og er sågar skyld i, jeg sjældent mærker til min iskiassmerter længere.

Er der ting, der mangler på min liste?

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments