Dermaroller behandling virker det?

Dermaroller behandling virker det

Dermaroller behandling virker det

Dermaroller behandling virker det

Et effektivt dermarollerkit kan fåes HER

Dermaroller behandling virker det? Det er ved at være et år siden, jeg sidst udloddede et dermaroller hjemmekit til en heldig læser. Men heldigvis er det tid til en konkurrence igen, så én af jer også får mulighed for at mærke, hvilke fantastiske egenskaber en dermaroller har.

Dermaroller behandling virker det så? Ja! Nu er jeg selv netop nu igang med et hudforløb, så jeg ved hvor nedslående det er, når huden opfører sig mærkeligt. Jeg er derfor ekstra flittig bruger af mit hjemmekit for tiden, da jeg gerne vil undgå ar denne her gang. Og det virker altså! Jeg vil vove at påstå, at man på ingen måder kan se på min hud, at jeg snart fylder 30 år og det skyldes i høj grad snart 2 års brug af selvsamme dermaroller.

Dermaroller behandling virker det? JA! Læs hvordan her i blogindlægget

Lige for at slå det fast. En dermaroller hjælper mod ar, fine linjer, pigmentspletter, urenheder og rynker. Den opstrammer & smidiggør huden ved at fremme hudfornyelsen. Det er intet hokus pokus, men derimod en oldgammel & genial teknik, som bare virker.

Den kan købes fysisk hos flere førende hudklinikker, eller HER, og holder ca. 4-6 måneder ved regelmæssig brug. Hvis du heller vil købe dermaroller hjemmekit online kan den også fåes HER. Der hører en serum med, så man er sikret en god påførelse og restitution.

Hvis I er nye herinde kender I måske ikke til mit forløb eller hvordan jeg bruger min dermaroller. I finder alle dermaroller indlæg her.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

94 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments