Inspiration til lang page

Lang page inspiration! Jeg er blevet rigtig glad for min lange page. Det er ikke helt kort, men det er kort nok for mig, og i den forbindelse kunne jeg godt have brugt lidt hårinspiration inden jeg satte mig i frisørstolen. Det havde måske gjort, at jeg havde taget chancen meget tidligere?


Inspiration til en lang page

Hvis I også overvejer at klippe jeres hår kortere, får I hermed lidt inspiration til hvorfor en lang page virkelig er fin og nem at arbejde med. Her henviser jeg til lang page eller skulderlangt hår. Jeg synes også helt kort hår er smukt, men det tør jeg ikke hoppe ud i.

Lang page

ALL PICTURES FROM MY PINTEREST


Bonus ved en lang page er, at du sparer tid om morgenen og bare ser langt sundere ud + man lige fjerner lidt år fra dåbsattesten. Win!

LÆS OGSÅ: JEG HAR FÅET NY FRISURE. HVAD SYNES I? 

Husk på det bare er hår og at det vokser ud igen. Jeg vil i hvert fald gerne blive bedre til at prøve nye ting af, og denne page er et godt sted at starte.


 P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments