M2 Serum til Bryn og Vipper: Virker det? Mine erfaringer og anmeldelse

M2 Serum

KØB M2 SERUM LIGE HER TIL EN VIRKELIG GOD PRIS

God formiddag derude. Så er det fredag, solen skinner og om lidt kalder weekenden, hvis du altså ligesom jeg har weekend. Rasmus skal IKKE arbejde de kommende dage, og det værdsætter jeg så utrolig meget.

Sylvester skal endda på overnatning hos min gudmor i aften, så vi har planlagt en rigtig kæresteaften derhjemme med film og popcorn. Økonomien er ikke til at lave noget ude, så det bliver råhygge i stuen

Jeg tester M2 serum til bryn og vipper. Resultaterne taler for sig selv..

Men det var slet ikke dét, som indlægget skulle handle om. Jeg har nemlig testet en M2 Serum (find det online på tilbud her), da jeg længe har været interesseret i at prøve det på egne bryn og vipper. Wauw, jeg er glad for det..

M2 Serum
M2 Serum

Førbillederne..

Det er ikke fordi min vipper er ultra korte eller mine bryn er ikke-eksisterende. Jeg foretrækker bare, at min vipper er fyldige og lange – uden jeg skal til at investere i eyelash extensions.

Og så elsker jeg velformede bryn, som jeg ikke behøver tegne op hver dag, for at skjule hullerne. Det gør livet meget nemmere.

M2 Serum

M2 Serum til vipperne finder du nedsat HER og M2 Serum til bryn finder du nedsat HER ??

M2 Serum er et af de førende mærker indenfor vækstserum, og jeg ved at mange derude sværger til det, så nu vil jeg teste det på egne vipper og bryn. Jeg har derfor været igang i en lille uge nu, og forventer at kunne se store resultater om nogle få uger allerede.

Se bare nedenstående billede. Faktisk kan jeg allerede nu fornemme en lille forskel. Jeg skal selvfølgelig nok tage flere før/efterbilleder, så I kan følge processen. Jeg er i hvert fald meget spændt.

M2 Serum

Men hvad er det de to M2 serum kan, og hvordan fungerer det? M2 EYELASH ACTIVATING SERUM er et aktivt serum, der giver tættere, længere, mørkere og fyldigere vipper. Det er baseret på et kraftfuldt kompleks af aktive ingredienser, og efter 6-8 uger vil man se den fulde effekt.

Det skal påføres én gang dagligt efter afrensning (jeg gør det dog både morgen og aften her i opstarten), og man påfører det ligesom, at det var en eyeliner.

M2 Serum

M2 EYEBROW RENEWING SERUM giver derimod fyldigere, tættere og flottere bryn. M2 serum fungerer således, at man fylder “hullerne” op igen, hvor man ikke selv kan gro hår. De bliver sundere, fyldigere og mere karakteristiske.

Jeg er utrolig spændt på netop brynene, og glæder mig til at se, hvad det gør for mig udover det der allerede er sket. Ligesom M2 serum til vipperne, påføres det én gang dagligt – gerne hver aften efter rens – og kun på de steder, hvor man ønsker at “ændre” øjenbrynene.

Jeg glæder mig til at følge op med de endelige resultater om en måneds tid. Mon der er nogle af jer derude, der har prøvet at anvende serum til bryn og vipper? Hvad er jeres erfaring?

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

20 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments