Kategorier
Opskrift: Vegansk fødselsdagsmad
Fødselsdagsmad for folk, der elsker det plantebaserede køkken.. Det er mandag og hvad bedre end at starte ugen med lidt æstetisk inspiration til vegansk fødselsdagsmad?
Det er nemlig sådan, at jeg har teamet op med Broste Copenhagen for at fejre deres Broste Classics kollektion. Selvom de sæson efter sæson formår at skabe den ene smukke kollektion efter den anden, har de også nogle klassikere man bare aldrig bliver træt af. Det kan jeg personligt skrive under på.
Med det in mente valgte jeg at dække op til fødselsdagbord, og fødselsdagsmad, i anledning af min kæreste fyldte 31 år for nogle uger tilbage.
Som mange mænd, er han utrolig beskeden, og ønskede sig blot et fødselsdagsbord med lækkert fødselsdagsmad. Jeg ved bedre end nogen anden, hvad han kan lide, og derfor fik han et 100 % vegansk fødselsdagsmad – selvfølgelig akkompagneret af det smukke service fra særkollektionen; Broste Classics.
Det talte både de fine nordiske tallerkner samt dertilhørende kaffekopper og fade. Alle fra den velkendte & klassiske Nordic Sea kollektion, som jeg længe har været lun på.
Ydermere anvendte vi det smukke guld serveringsbestik samt økologiske servietter i linned stof med guld servietringe til servering af fødselsdagsmad. Fint skulle det være. Sidst men ikke mindst var bordet dækket af det flotte Tvis bestik i guld. Vi har det også i sort, men det får I at se en anden dag.
Der er altså noget helt specielt over et æstetisk opdækket fødselsdagsbord, med fødselsdagsmad, og jeg har allerede mange flere planer med opdækningen til kommende begivenheder.
Ingredienserne til vegansk fødselsdagsmad udvalgt efter min mands favoritter
I skal ikke snydes for lidt fødselsdagsbordinspiration. Således får I hermed listen over de hovedingredienser bordet bød på til fødselsdagen. Det var lækkert, velsmagende og fyldt med gode næringsstoffer. Lige i min mands ånd.
På bordet var der (inklusive links til opskrifterne);
Grønne bønnepomfritter krydret med salt og masser af olie. Skal have 25 minutter i ovnen ved 200 grader
Hjemmelavet hummus med soltørrede tomater
Friskpresset slowjuice lavet af rødbede, ingefær, spinat, æble & citron
Grøntsagsboller lavet på “pulpen” fra vores slowjuice. Opskrift kommer snart
Frisksnittet grønt og frugt
Veganske fudgeagtige chokolademuffins
Kaffe med havremælk ad libitum
Rigtig god mandag herfra.
PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?
Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige