Skønhedsfavoritter og ritualer i april

Aprilfavoritter

Når vi starter på en ny måned, har jeg som regel altid en lille bunke favoritter, jeg gerne vil fremhæve herinde. Fælles for dem alle er, at det er produkter, der på ene eller anden måde, har gjort en forskel for mig.

Man kan godt fornemme vi nærmer os varmere tider. I hvert fald har der sneget sig et enkelt forebyggende solprodukt ind samt en uundværlig fugtmaske min hud er særlig glad for lige nu. Derudover er det en skøn blanding af et hårprodukt, der sørger for mit til tider ustyrlige hår holdes nede, verdens bedste kokosolie, en fantastisk, men mild, ansigtsscrub og en ny favoritcreme.

Aprilfavoritter

Aprilfavoritter

Cosborg Pretty Legs = Det her produkt er lavet til alle os, der kronisk har skrammer og blå mærker på vores ben. Jeg har i hvert fald altid et til to store, der ødelægger looket med bare ben. Den virker også godt mod misfarvninger, karsprægninger og trætte tunge ben. Husk at smøre det godt ud og lad det tørre inden du tager tøj på.

MÁDARA Fine Line Minimising Fluid (dry skin) = Jeg har endelig fundet en creme, der faktisk fugter min tørre hud. Jeg har nærmest altid tør hud, og jeg kæmper altid med at holde min hud gennemfugtet. Den her creme gør arbejdet, og mere til, og endda til en virkelig god pris (nedsat her). MÁDARA er et naturligt og økologisk hudplejebrand, og har vundet et hav af priser efterhånden. Det er helt klart et brand man skal holde øje med.

L’ORÈAL PROFESSIONEL Siren Waves = Det her produkt er til alle jer, der ligesom mig, har et lidt ustyrligt hår. I ved, hvor det kan kruse lidt og virke tørt. Når du har føntørret dit hår, påfører du lidt af cremen og fordeler på tørt hår. Det ligger alt det irriterende hår ned og får det til at virke mere skinnende og velplejet. Jeg bruger den hver eneste gang efter badet og er blevet total afhængig.

Aprilfavoritter

Jurlique Refining Treatment = Nu vi er ved hud, vil jeg lige nævne ét af mine favorit produkter til at fjerne døde hudceller og få den fine glød, vi alle gerne vil opnå. Den kan bruges på ugentlig basis, og jeg ynder gerne at kombinere det med mit aftenritual. Der er intet som en frisk, blød og strålende hud lige inden man skal sove. Husk at top med en fugtgivende serum eller olie, så du får de bedste resultater.

Decléor Aromessence Solaire = Det her produkt er GENIALT! Den forbereder nemlig huden til at blive udsat for sol, som jo er aktuelt lige nu. Udover at forberede din hud, giver den også en mere ensartet farve, og man kan opleve, når man er i solen, at man får hurtigere farve end normalt. Nu er jeg fortaler for man skal passe på solen og generelt holde sig i skyggen, så vidt muligt, men når man nu engang er i de varme solstråler, kan man lige så godt have det bedste udgangspunkt. Produktet indeholder et hav af olier og aktive ingredienser, der beskytter mod tidlig ældning og dehydrering. Det bør bruges en uge op til, at man skal udsættes for sol, og derudover skal den bruges hver dag i perioder med sol under en solcreme.

Kiehl’s Calendula & Aloe Soothing Hydration Mask = Én fugtmaske, der faktisk giver fugt og efterlader huden mættet og hydreret. Det virker måske som en selvfølge for fugtmasker, men min erfaring siger, at det ikke er alle masker, der gør det for mig. Den her er helt ny og i butikkerne nu (bl.a. i Kiehl’s standen i Magasin). Jeg er MEGET glad for Kiehl’s, og jeg bruger mange af deres produkter, da de er effektive men samtidigt naturlige. 

Aprilfavoritter

Evanesce Kokosolie = En økologisk, ultra-koldpresset, Jomfru Kokosolie af højeste kvalitet fra Thailand. Det her produkt er fuldstændig fantastisk og kan bruges til ALT. Vi kender alle til fordelene ved kokosolie, men det her tager det til det næste niveau. Den kan bruges til at fjerne makeup, barbering, som hårkur, som lip balm, mod insektbid og sår-/arheling, til mildt at fjerne dit barns midlertidige tatoveringer og til pleje af sprukne hæle. Jeg har haft noget udslæt, som forsvandt efter jeg smurte det regelmæssigt. Generelt elsker jeg naturlige produkter, der kan bruges til alt.

Hvilke skønhedstips og produkter er I glade for lige nu?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments