Skønhedsfavoritter og ritualer i august

Skønhedsfavoritter

August måned er ovre, og det er jeg faktisk ret så glad for. Som nævnt i det her indlæg har den været lidt hård. Både mentalt og virksomhedsmæssigt. Min fornemmelse er, at det gælder mange i min branche, men det gør det altså ikke nemmere.

Nok om det. Nu er vi i september og det er tid til at se fremad. Dog skal I ikke gå glip af augustfavoritterne. Der er nemlig fem sager, der har gjort det særligt godt den seneste måned, og som nu har fast plads i mit toiletskab.

Skønhedsfavoritter

LÆS OGSÅ: ALLE TIDLIGERE SKØNHEDSTIPS OG RITUALER

Den opmærksomme læser bemærker måske, at der er solfilter i mange af de produkter jeg kan li’. Det er udelukkende fordi jeg ikke joker med min hud. Jeg er trods alt 31 år nu, og det har aldrig været vigtigere at passe på sin sarte hud, når solens stråler rammer. Og det er altså ligegyldigt om vi taler en kold vinterdag eller en varm højsommerdag.

Exuviance Coverblend Skin Caring Foundation = Muligvis den bedste foundation jeg har prøvet til dags dato. Jeg vil dog ikke kalde det en foundation, da jeg forbinder det med stor tildækning. Det er nærmere en let og fugtgivende farvet dagcreme med solfaktor i. Den giver en let til medium dækning, som er meget naturlig. Man kan i hvert fald slet ikke se man har noget på. Derudover sørger jeg altid for påføre den med en beuatyblender, som jeg altid fugter under vandhanen inden. Det giver et mere naturligt look, og du undgår at din foundation sidder i riller eller samler sig rundt omkring i plamager.

Aurelia Firm & Replenish Body Serum = Hvis der var ét brand jeg skulle bruge resten af mit liv, kunne Aurelia godt være den bedste kandidat. Jeg har endnu til gode at blive skuffet over deres produkter. De er alle topnaturlige og fyldt med givende ingredienser. Min hud elsker det i alle tilfælde. Deres body serum sørger for at holde min hud gennemfugtet i lang tid efter badet. Den trænger hurtigt ind og efterlader huden tilpas jævn og blød resten af dagen.

Skønhedsfavoritter

MÁDARA Anti-Fatigue Eye Rescure Cream = En øjencremer, der fugter, strammer op og lysner området under øjet. Den er genial mod fine linjer, rander og hævelser. Jeg bruger den troligt hver morgen lige inden jeg påfører ovenstående foundation og derefter concealer. Det kan godt være jeg bilder mig det selv ind, men jeg synes aldrig jeg har set mindre træt og hævet ud.

Kiehl’s Ultra Facial Cream = En fugtgivende creme, der passer til de fleste. Derfor er min hud også særligt glad for den. Der er intet hokus pokus i, der får min hud til at slå ud, og den holder den tilmed blød og velplejet hele dagen. Det bedste er nok det indbyggede SPF 30. Jeg ELSKER alle produkter, der beskytter min hud mod solens stråler. Prisen er også virkelig god taget i betragtning af, hvor lang tid den holder.

Skønhedsfavoritter

COOLA Makeup Setting Spray = Endnu et fantastisk produkt med solfaktor i. Det smarte ved den her er, at du kan opfriske din makeup i løbet af dagen, og tilmed sørge for det bliver siddende hvor det skal, samtidigt med den indeholder SPF 30. Sprayen føles kølende og let, og sørger for at beskytte huden dagen lang mod de stærke UV stråler. Jeg kommer til at være storforbruger af den her spray, når vi skal på ferie lige om lidt. Det er jo langt nemmere end at skulle tilføje mere solcreme hele tiden.

Hvad er I særligt glade for lige nu, når vi taler skønhedstips og små rare ritualer?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments