Skønhedsfavoritter og ritualer i januar

Skønhedsfavoritter og ritualer i januar 1

Endnu en måned er overstået og vi kan officielt byde februar velkommen. Jeg synes egentlig januar har været ret så rar i år. Temperaturen har været fin og vi har haft flere lyse solskinsdage. Samtidigt glæder jeg mig til februar, da foråret nærmer sig.

Den seneste måned har også båret præg af min kropstilstand, hvis man kigger nærmere på de produkter og ritualer jeg har været særligt glad for. Fælles for dem alle er, at de enten gavner kroppen udefra eller indefra. Der er fokus på få ingredienser, men som til gengæld er nærende og effektive. Ikke mindst er det alle produkter man med god samvittighed kan smøre sig ind i. Hvilke sager har I været glade for I januar? Del endelig, da jeg elsker at opdage nye fantastiske produkter og redskaber.

Skønhedsfavoritter og ritualer i januar 2

XELLENCE NUTRI BALANCE BODY OIL = Olien som jeg smører hele min trætte krop ind i hver anden dag. Den er utrolig lækker og trænger hurtigt ind. Jeg er generel vild med Xellences produkter, da alle ingredienserne er veganske og ovenstående olie er fyldt med nærende ingredienser, der er rige på vitaminer, essentielle fedtsyrer, antioxidanter og mineraler. Derudover er den allergitestet og altså ekstra perfekt her i graviditeten.

RÅ OILS ROSE WATER MIST = Min hud er dehydreret for tiden, hvilket er en blanding af det kolde vintervejr kombineret med mine hormonelle udsving. Jeg er derfor begyndt at spraye mit ansigt, både på ren hud og over min makeup, når jeg mærker tørheden snige sig ind på mig, hvilket nærmest er dagligt pt. Udover den har en fugtgivende effekt, er der altså et eller andet afslappende ved duften af roser. Det får mig altid ned i gear. Jeg fik min rose water spray i trimesterkittet fra Amma Boks (genialt koncept til gravide – hvad end det er dig selv eller en du kender), men den kan også fåes HER.

EARTH TU FACE SALT SCRUB = Endnu et produkt jeg har lært at kende gennem Amma Boks og gudskelov for det. Den er lavet af ren salt fra det døde hav kombineret med organiske planteolier. Så bliver det ikke meget bedre. Den har tilmed en positiv indvirkning på lymfesystemet, som kan have en effekt på cellulite. Jeg elsker den dog  primært fordi den gør min hud ultrablød og gennemfugtet. Man kan faktisk helt undvære cremer efter badet, da den netop giver så fugtet en hud.

Skønhedsfavoritter og ritualer i januar 3

EVOLVE ORGANIC BEAUTY HYALURONSERUM = Hvis I døjer med tør hud eller generelt interesserer jer for hvordan man får en jævn og sund hud, har I nok også hørt om Evolve Organic Beauty og mere specifikt hyaluronsyre. Det er noget af det bedste du kan gøre for din hud. Udover at fugte huden, fylder det fine linjer ud, så huden synes yngre og mere fast. Vi producerer alle hyaluronsyre naturligt i vores hud, men med alderen falder niveauet og det kan vi forsøge at opretholde via kost og udvalgte produkter. Den her flaske indeholder hele 200mg hyaluronsyre kombineret med granatæble og rosenvand, hvilket er ret højt og af samme grund har den vundet et hav af priser.

VØLVE LÆBESALVE NO. 3 = Vølve er håndlavet og danske økologiske produkter, som er så “rene” de nærmest kan spises. Jeg er blevet ret glad for deres læbesalve med hyldeblomst og æble, som plejer og efterlader læberne ekstra bløde. Derudover er duften alene nok til jeg er afhængig, men kan man andet med en smag af æble og hyldeblomst? Det får mig i hvert fald til at længes efter sommer.

Skønhedsfavoritter og ritualer i januar 4

LACTOCARE MOTHER & CHILD = Jeg har længe været glad for mælkesyrebakterier. Kort efter jeg blev gravid, startede jeg op på de her, som altså kan bruges af gravide og ammende. Ved amningen overføres mælkesyrebakterierne tilmed til barnet via moderen, hvilket er ret smart. Derudover indeholder de udover mælkesyre omega-3-fedtsyre, hvilket gør det nemmere at få sine daglige vitaminer. Lactocare kan fåes på Apoteket.

Hvilke skønhedsprodukter og ritualer har I været særlige glade for den seneste måned?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments