Painted walls: Nu skal der ske noget nyt

malede-vaegge

{Husk at følge med ovre på min PINTEREST, hvor jeg bruger maaange timer på at pinne}

Jeg kan næsten ikke vente længere. Boligfeberen raser herhjemme, og vi er mere end utålmodige. Vores stue skal nemlig males på ny efter flere år med denne fine farve.

Hvad vi ender ud i holder jeg lige lidt for mig selv, da jeg slet ikke ved om det kommer til at fungere. Det satser vi selvfølgelig på, men der er altid en risiko for en farve ikke fungerer, når den kommer op på væggen. Jeg har dog selve farven med på ét af ovenstående billeder fra mit inspirationsboard. Kan I gætte hvilken det bliver?

Jeg troede egentlig at både soveværelse og Sylvesters værelse også skulle males i en farve, men efter at have haft hvide vægge i lidt tid, er jeg blevet glad for det igen. Det er ikke alle rum, der nødvendigvis er bygget til markante farver. I hvert fald ikke vores meget små værelser, som man ofte finder i nybyg. Der savner jeg altså lidt værelsesstørrelsen fra ældre huse og lejligheder.

Og fordi vores stue og køkken er et kæmpe stort rum, så får hele fire vægge en tur med malerpenslen. Det bliver virkelig godt. Det skal det bare!

Har I malet nogle af jeres vægge og I hvilken farve? Hvad fungerer godt?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag, samt Snapchat (danica_chloe).

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Vi har lige malet en væg i vores stue i den fine støvede rosa, som er nederst i dine billeder. Den er så fin og ikke så tøset, som man kunne frygte. Så den hepper jeg på….

    1. Hvor lyder det fint! Jeg vil ønske det var den, men den går desværre ikke herhjemme 🙈