BRUNCH I KØBENHAVN: Her får du den bedste brunch i København

BRUNCH I KØBENHAVN: Her får du den bedste brunch i København 1

Brunch i København. Her får du den bedste brunch i København

Andre brunch-elskere derude? I så fald vil I elske denne brunchguide, som jeg personligt synes indeholder nogle af de bedste steder til brunch i København.

Nu har jeg jo ikke prøvet alt, så hvis du selv ligger inde med et godt brunchtip i København (eller andre steder for den sags skyld), må du endelig dele det med os andre.

Jeg kunne leve af brunch. Jeg er i hvert fald villig til at skippe min morgenmad og være sulten i flere timere før jeg sætter tænderne i en god brunch.. Andre, der har det på samme måde? Her får du i hvert fald den bedste brunch i København ifølge mig..

brunch i København

Hermed min liste over de bedste steder til brunch i København: 

Café G: Det her sted er slet ikke Instagram-venligt. Langt fra faktisk. Udefra vil jeg heller ikke tro det var noget specielt, men nu har jeg været forbi fire gange, og jeg elsker det lige meget hver gang. Det er endda en buffetbrunch! I know. Det lyder ikke nødvendigvis godt, men det er det altså her.

Der er alt, hvad hjertet kan begære. Frisk brød, masser af små retter, æg, lækre salater, humus, varm laksesalat, pandekager. Ja, der er det hele og det smager fantastisk. Deres brunch koster 149 kr. og er inklusiv kaffe, te og vand ad libitum. Jeg kan snildt bruge flere timer derinde en lørdag formiddag, men husk at bestille bord.

Café Alma = Wulff & Konstalis søsterrestaurant, der ligger her på Bryggen. De kører med et lignende brunchkoncept ala Wulff, og det er mindst lige så godt. Man kan sammensætte sin brunch ud fra 20 forskellige lækkerier. 5 komponenter koster 129 kr og 7 komponenter koster 149 kr.

De har endda også en fantastisk børnebrunch med 3 komponenter + saft til 99 kr. Det har Sylvester i hvert fald været glad for. Jeg elsker indretningen hos Alma, og der er altid en god stemning. Det er dog en rigtig god idé at booke bord i god tid, da man ellers sjældent får plads.

brunch i København

brunch i København

NIMB Brunch = Det her er den overdådige løsning, men efter min mening alle pengene værd. Det er muligvis den bedste brunchoplevelse i mit liv. Den koster hele 355 kr. per person, og det lyder måske af meget, men du får så meget lækkert tilberedt mad, at du tror det er løgn. Det er ligeledes inklusive alt det friske appelsin- og æblejuice, du kan drikke + kaffe, te og vand.

Jeg var forbi for en måneds tid siden med to veninder og vi var der i næsten 4 timer. Maden kommer løbende, så man aldrig når at spise sig for mæt. Jeg vil dog anbefale at booke bord i god tid, da deres brunchløsning er meget populær. Endnu bedre er det, at man nyder sin brunch i smukke omgivelser med udsigt til Tivoli.

brunch i København

42 RAW brunchtallerken = Hvis det skal være sundt og lækkert, er 42 RAW et godt bud. Det er for dig, der vil spise godt, men stadigvæk i form af nærende råvarer. Det er ikke fordi vi er veganere, men vi nød alligevel deres brunch, der i den grad er velsmagende. Den koster 139 kr. og serveres alle dage indtil kl. 14, så der er rig mulighed for at prøve det af. Jeg kan især anbefale deres café i Frederiksberg Centret, da man er garanteret god plads.

Mad & Kaffe = Mad & Kaffe har efterhånden vundet et hav af priser for deres mad og man forstår godt hvorfor. Du har nok spottet stedet på de sociale medier, hvor de mange gæster ynder at tage billeder af den pæne mad. De kører med samme koncept som mange andre steder – 3 retter til 89 kr, 5 retter til 129 kr. og 7 retter til 154 kr. Du kan både nyde din brunch på Vesterbro og Amager nu, hvilket gør det nemt at få sit brunchkick. Men husk at bestille bord.

brunch i København

Baryl morgentallerken = De kalder det selv for en morgentallerken, men det kan sagtens fungere som en brunch. Deres mad er i alle tilfælde fantastisk, sund og mættende. Jeg forstår faktisk slet ikke hvordan de får så meget smag ud af så simpelt mad. De har endda en “bloggertallerken” til dem, der vil have noget, der gør sig ekstra pænt på billeder… Den lader vi lige stå lidt.. Du kan bestille din morgentallerken helt til kl. 16, hvorfor der er rig mulighed for at nå forbi.

Hvilke andre brunch i København skal vi prøve? Jeg gad godt snart besøge Tivoli hotellet, der serverer brunch hver weekend med udsigt over København. Har I prøvet den?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

7 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments