Gló: Spist sundt og lækkert hos Gló i København

Gló

Gló: Spist sundt og lækkert hos Gló i København 1

I torsdags hev jeg Rasmus med ind forbi Gló, der ligger i kælderen i Magasin (og snart også i Tivoli Food Hall). Jeg har været forbi et par gange tidligere med kolleger og veninder, men det er første gang Rasmus skulle med.

Det er altid spændende, når en mand skal med ind og spise sundt. Jeg har altså før solgt noget som “sundt og spændende”, hvorefter han ikke syntes lige så godt om det som mig.. Det var heldigvis ikke tilfældet her. Gló er et islandsk koncept, der bygger på tanken om at lave mad, der får dig til at skinne (glow). Det er god kvalitet, nærende råvarer og maden er velsmagende.

Gló

De har et hav af bowls, veganske og vegetariske retter, rawkager og selvfølgelig alternativer til komælk. De tilgodeser alle kostprincipper, og der er virkelig noget for alle. Mænd, børn, glutenallergikere, veganere etc.

Gló

Jeg valgte denne gang den veganske burger. Den var vild. Jeg er ellers altid påpasselig med den type burgere, da det nogle gange godt kan blive lidt tørt. Det var heldigvis ikke tilfældet her. Underbollen var lavet af et nøddeagtigt brød og bøffen af rødbede samt et hav af andre lækre ingredienser. Jeg fik aldrig helt fat i, hvilken rodfrugt pomfritterne var, men de smagte vildt godt.

Jeg blev mæt på en virkelig god og behagelig måde. Rasmus valgte deres mexicanske bowl med guacamole, kylling, tortillachips og en masse velsmagende tilbehør.

Gló

Til dessert hoppede vi begge på rawkager med dertilhørende cappuccinos lavet på havremælk. Så blev jeg til gengæld også mæt og var det faktisk hele aftenen.

Priserne er rimelige i forhold til kvaliteten og holder et godt niveau. Jeg håber også det bliver tilfældet, når de åbner i Tivoli. Det gør det i hvert fald meget nemmere at snuppe noget sundt mad på farten.

Har I været forbi Gló endnu? 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments