Det skotske højland og lidt om feriedrømme..

Det skotske højland

Billeder via min Pinterest profil


Århhh, hvis bare man kunne rejse væk i morgen. Vi er nemlig blevet hooked på det skotske højland. Jeg har egentlig besøgt Skotland 3-4 gange allerede, men det har altid været i forbindelse med familiebesøg, da jeg har familie i Glasgow. Jeg mindes, at jeg har været rundt omkring i højlandet, da jeg var barn, men jeg kan ikke huske stederne per navn. Ærlig talt syntes jeg det var kedeligt dengang.


Vi drømmer om at besøge det skotske højland, der er et af naturens vidunder


I dag er det noget helt andet. Vi har nemlig været igang med at se Outlander, og selvom jeg synes sæson 2 er mindre god, kan man ikke andet end at forelske sig i det skotske højland. Det emmer af rå natur, ro og det simple liv. Jeg kunne forstå på jer, at flere har været afsted på kør-selv-ferie, som også er det vi drømmer om. Sylvester taler allerede om Skotland (han har nok overhørt os snakke om ferie), så det er ikke noget problem. Han kan rejse hvorhen vi vil.

Mit frygt er bare, at skulle køre i den modsatte side af vejen. Det er ikke engang mig, der skal køre, men hvis vi skal sidde på nåle hele vejen af nervøsitet, er det ikke til at overskue. Vi er forholdsvis ligeglade med vejret, men satser da på sommeren er bedre end andre årstider. Eller er det helt forkert tænkt?

Vi tænker ca. 7 dage med start i Edinburgh, videre til Glencoe, Fort William, Portree/Isle of Skye og til sidst Edinburgh igen. Vi gider ikke køre i for mange timer i streg, eller stresse over at skulle nå noget, så det vil nok blive en endagstur til Isle of Skye. Dels pga. den lange afstand, når vi skal hjem igen, og dels fordi overnatningsmulighederne er noget dyrere.

Det er slet ikke noget vi har bestilt endnu, men det er klart en overvejelse. Vi kan gøre det for ca. 12.000-13.000 med fly, hotel og billeje. Det er okay. Jeg har dog ingen idé om, hvad det vil koste at “leve”. Hvad koster det at spise ude?

Billederne taler virkelig for sig selv, og det eneste, der holder mig tilbage lige nu, er at vi er ved at undersøge en kør-selv-ferie rundt i Florida. Problemet er bare, at flybilletterne til Florida alene er dyrere end hele rejsen til Skotland. Men vi skal gerne have taget et valg snarest, så vi har noget at glæde os til.

Som altid må I endelig dele jeres erfaringer med det skotske højland. Alt fra små tips til gode overnatningssteder, restauranter og andet man bare må se ♥


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

10 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments