Min fars hotel i Rom

Hotel Celio

Som lovet får I hermed en lille personlig fortælling om min fars hotel. Nogle af jer har måske læst om det i det her blogindlæg, og ellers får I historien nu.

Min far har nemlig den her lille oase i Rom. En tidslomme, hvis du spørger mig, hvor gæster fra hele verden checker ind på daglig basis. Navnet er Hotel Celio og kan prale af at være en af de meste unikke italienske perler i Rom. Endda kun et stenkast fra Colosseum og med få meter til Roms bedste lokale spisesteder. Nu, hvor jeg har været i Rom snart tyve gange, kan jeg skrive under på, at det nærmest ikke bliver bedre eller mere autentisk.

For et par uger siden modtog jeg nemlig en Snapchat fra en pige, der netop havde booket min fars hotel til når hun skulle besøge verdens smukkeste hovedstad. Hun er faktisk på ferie dernede nu, og min far skrev den anden dag, at han havde besøg af en pige, der læser med herinde. Hvor hyggeligt er det ikke lige? Det gjorde mig simpelthen så glad og mindende mig om, at jeg da skal dele de minder og øjeblikke langt mere med jer. Jeg er jo ekspert i min fars hotel, og hvis andre kan få den gode italienske oplevelse under huden, skal det deles med hele verden.

Min far blev selvfølgelig også enorm glad og jeg håber jeg kan overtale ham til et special tilbud til alle dem, der kommer via bloggen. Ellers gratis opgradering, som Sarah, der er dernede nu, fik. Min far har jo altid boet i Rom og er ekspert i byen. Det bærer hotellet og stilen selvfølgelig præg af. Alt fra indretningen og de små mosaikgange til den gode italienske morgenmad og stærke espresso i receptionen. Min lillebror og resten af familien er også altid på hotellet, der i den grad er familiedrevet og præget af traditioner.

Gør jer selv den tjeneste at overveje det, hvis I skal til Rom en dag. Flybilletterne er efterhånden så billige og jeg synes man bør unde sig selv et besøg på hotellet. Jeg ved godt Airbnb vinder frem, men jeg er personligt en hotelpige. Jeg elsker at finde små perler, tale med personalet, få en luksuriøs men autentisk oplevelse, morgenmaden og alle de lækre fordele det faktisk har.

Hotellet er et boutique hotel og har et rooftop i solen med den smukkeste udsigt ud over Rom, træningslokale, hvis man vil holde formen ved lige, biograf, tyrkisk bad, udendørsområde til børn, solsenge, og masser af afslapningssteder. Det er gennemrenoveret og alt er i top stand, men selvfølgelig med respekt for den gamle bygning og de mange hundrede års historie. Der er en masse forskellige slags værelser og noget for alle, og jeg ved min far ynder at gøre alt for at du får det bedste ophold, så du kun skal koncentrere dig om at nyde Rom. Hvis ikke I har været afsted endnu, men overvejer det, kan jeg også anbefale min personlige Rom guide. Her finder du alle de gode tips, der er uundværlige, så man undgår turistfælderne.

I kan læse mere om hotellet her, booke et eventuelt ophold og I er også velkomne til at skrive direkte til ham på [email protected]. I kan bare skrive I er blevet tippet om det herindefra og om han kan lave et godt tilbud til jer. Han hedder forresten Roberto og er mere end rar ❤️

Blot et lille onsdagstips på denne solrige dag. Jeg er virkelig ovenpå igen, tilbage på kontoret og fyldt med energi. Det bliver en god dag kan jeg mærke!

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments