Opskrift: 7 søde desserter og sund kage

Sund kage

Det er alligevel blevet til en del opskrifter gennem bloggens snart 5 år. Se bare HER. Favoritten herhjemme er uden tvivl dessertopskrifter. Jeg ELSKER at bage og prøve mig frem med de søde sager. Men hvem elsker ikke en god kage eller snack til kaffen? Nogle er syndige mens andre går under betegnelsen sund kage.

Opskrift: 7 søde desserter og opskrifter på sund kage

Hermed 7 af mine bedste dessertopskrifter på syndige desserter og sund kage, som du er nødt til at prøve hurtigst muligt!

Læs også:
Her får du opskriften på en lækker og sund banankage
Den allerbedste kanelsneglekage
Den bedste opskrift på jødekager

Kanelsneglekagen fordi den er verdens bedste af slagsen, og du er sikret den har samme effekt på alle dem du serverer den for. Havregrynsmuffins er ikke bare søde og smagfulde. Nej, de er tilmed sunde! Dobbeltwin. Brunsvigerpizza taler næsten for sig selv, men jeg synes ærlig talt det er en af de bedste opfindelser nogensinde.

Hjemmelavet sund cookie dough siger du. Findes det? Ja, det gør og jeg elsker det! Prøv eventuelt at blande cookie dough med frosne bananer og du har dig en sund cookie dough is! Svampede veganske blødende chokolademuffins.

De er elsket af store såvel som små herhjemme. Orange trøfler, der gør sig godt som en lille snack til kaffen. Sidst men ikke mindst verdens bedste sunde veganske bananmuffins. Haps!

Jeg vender tilbage senere i dag med et interessant indlæg, der faktisk har lært mig noget vigtigt. God dag!


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments