Opskrift: Vegansk fødselsdagsmad

fødselsdagsmad

Fødselsdagsmad for folk, der elsker det plantebaserede køkken.. Det er mandag og hvad bedre end at starte ugen med lidt æstetisk inspiration til vegansk fødselsdagsmad?

fødselsdagsmad

Det er nemlig sådan, at jeg har teamet op med Broste Copenhagen for at fejre deres Broste Classics kollektion. Selvom de sæson efter sæson formår at skabe den ene smukke kollektion efter den anden, har de også nogle klassikere man bare aldrig bliver træt af. Det kan jeg personligt skrive under på.

Med det in mente valgte jeg at dække op til fødselsdagbord, og fødselsdagsmad, i anledning af min kæreste fyldte 31 år for nogle uger tilbage.

Som mange mænd, er han utrolig beskeden, og ønskede sig blot et fødselsdagsbord med lækkert fødselsdagsmad. Jeg ved bedre end nogen anden, hvad han kan lide, og derfor fik han et 100 % vegansk fødselsdagsmad – selvfølgelig akkompagneret af det smukke service fra særkollektionen; Broste Classics.

fødselsdagsmad
fødselsdagsmad

Det talte både de fine nordiske tallerkner samt dertilhørende kaffekopper og fade. Alle fra den velkendte & klassiske Nordic Sea kollektion, som jeg længe har været lun på.

Ydermere anvendte vi det smukke guld serveringsbestik samt økologiske servietter i linned stof med guld servietringe til servering af fødselsdagsmad. Fint skulle det være. Sidst men ikke mindst var bordet dækket af det flotte Tvis bestik i guld. Vi har det også i sort, men det får I at se en anden dag.

Der er altså noget helt specielt over et æstetisk opdækket fødselsdagsbord, med fødselsdagsmad, og jeg har allerede mange flere planer med opdækningen til kommende begivenheder.

Ingredienserne til vegansk fødselsdagsmad udvalgt efter min mands favoritter

I skal ikke snydes for lidt fødselsdagsbordinspiration. Således får I hermed listen over de hovedingredienser bordet bød på til fødselsdagen. Det var lækkert, velsmagende og fyldt med gode næringsstoffer. Lige i min mands ånd.

På bordet var der (inklusive links til opskrifterne);

Grønne bønnepomfritter krydret med salt og masser af olie. Skal have 25 minutter i ovnen ved 200 grader

Hjemmelavet hummus med soltørrede tomater

Friskpresset slowjuice lavet af rødbede, ingefær, spinat, æble & citron

Grøntsagsboller lavet på “pulpen” fra vores slowjuice. Opskrift kommer snart

Frisksnittet grønt og frugt

Veganske fudgeagtige chokolademuffins

Kaffe med havremælk ad libitum

Rigtig god mandag herfra.

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments