Postkort fra Milano

Milano guide

Jeg er ved at udarbejde en Milano guide til alle jer, der drømmer om at besøge den vidunderlige by. Indtil da, får I lige et forsinket postkort fra Milano.

Vi var som sagt tre bloggere afsted på inspirationstur. Vi havde ikke planlagt noget som helst – udover vi gerne vil spise noget god mad, gå nogle lange ture, tage et hav af billeder og selvfølgelig udarbejde en masse content til vores respektive platforme.

Milano guide
Milano guide

Vi ankom fredag formiddag, hvor vi hurtigt fandt et tog, der på 45 minutter fragtede os til Milanos hovedbanegård. Derefter begik vi os ud på en længere gåtur, da vi havde booket hotel i Chinatown. Gudskelov for vi kun havde håndbagage med.

Vi fik checket ind på ét af de fineste hoteller, jeg længe har set. Derefter gik vi på jagt efter lidt mad. Vi var allesammen naturligvis vildt sultne. Resten af dagen stod på gåture i nabolaget, vindrikning, kiggen i butikker og stille stunder i solen. Vejret var sublimt, og jeg havde faktisk bare ben hele weekenden.

Milano guide
Milano guide
Milano guide

Resten af turen stod på masser af mad, lidt sightseeing, besøg i de forskellige bydele, vin, Aperol Spritz og jagten på inspiration.

Det gode ved Milano, kontra mange andre italienske byer, er, at den på mange måder minder om København. Den er mere multikulturel og man har derfor et større udvalg, når det kommer til valg af mad. Det er jeg rigtig glad for, selvom jeg elsker den italienske mad.

Milano guide
Milano guide

Jeg vil ikke fortælle så meget mere om turen, men derimod lade billederne tale for sig selv. Guiden er lige på trapperne, så husk at bogmærke den, når den er klar, og indtil da vil jeg anbefale jer at tjekke min Instagram ud, hvor der ligger et hav af gode tips.

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments