Skønhedsfavoritter og ritualer i maj

Skønhedsfavoritter

Maj, du søde milde. Sikke rar og dejlig du har været. Både vejrmæssigt, men i den grad også i forhold til nye herlige skønhedsritualer.

Det er ikke fordi jeg opfinder den dybe tallerken hver måned. Jeg er forholdsvis bevidst om hvad der dur og hvad der slet ikke gør. Derudover forsøger jeg at gå efter funktionelle produkter – på mere end ét plan. Hvis der tilmed er tænkt på bæredygtigheden i produktionen og ingen kemiske ingredienser er i, er jeg solgt.

Skønhedsfavoritter

Skønhedsfavoritter

Denne måned har jeg især fået øjnene op for en naturlig og effektiv deodorant, en ny yndlings bodyscrub, en jaderulle (ja, det hedder det), den lækreste serum samt flere bæredygtige og naturlige sager.

Læs også:
Her er grunden til du skal bruge en jaderulle HVER dag

Milk by Lindy Klim Body Scrub = Verdens bedste bodyscrub, og jeg har ellers været igennem mange. Udover udelukkende at være fyldt med nærende ingredienser, er den også effektiv. Min hud bliver i alle tilfælde blød og fin. Den dufter tilmed utrolig godt, og det ved vi alle er super vigtigt!

Jaderulle fra SMUK = Jeg har altid undret mig over hvad en jaderulle er. Alene navnet gør at man tænker over det en ekstra gang, men jeg forstår nu, hvorfor den er så populær. En jaderulle stimulerer mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet, og har en beroligende effekt på nervesystemet. Det er et rart og meditativt velværeritual man kan inkorporere i sine eksisterende rutiner. Du skal dog huske kun at bruge den på nyrenset hud.

Aurelia Botanical Cream Deodorant = Det her er den bedste naturlige og aluminiumsfri deodorant jeg har prøvet. Den er helt ny på det danske marked og blev udsolgt på rekordtid i England dengang den blev lanceret. Den påføres med fingrene og når den tørrer bliver det mere pudderagtigt. Den er 100 % naturlig og jeg tror virkelig den kommer til at revolutionere markedet for deodoranter. Har I prøvet en aluminiumsfri deodorant?

Skønhedsfavoritter

Skønhedsfavoritter

LØWÉN Beyond Volume & Curl mascara = Et helt nyt dansk beautybrand har set dagens lys og de er eksperter i naturlige og effektive mascara. Den her giver de perfekt buede vipper, der lige bliver løftet lidt ekstra. Mascaraen indeholder tilmed serum, der giver længere og mere fyldige vipper med tiden. Det er altså smart, når man kan kombinere to produkter i ét. Sidst men ikke mindst er den fyldt med gode og naturlige ingredienser, som arganolie og vitamin E, der plejer vipperne mens du bruger den. Win!

Exuviance Body Tone Firming Concentrete = En opstrammende body toner, som jeg primært bruger på baller og lår. Ingredienserne fremmer kollagen og opstrammer huden ved hyppigt brug, og sammen med tørbørstning, gør den underværker. De runde metalkugler masserer udvalgte områder, og jeg synes det er et afslappende ritual efter badet. Personligt tror jeg der skal mere til end én ting. Sund kost, masser af vand, bevægelse og effektive ritualer, men så kommer man også langt.

Skønhedsfavoritter

Aurelia Revitalise & Glow Serum = Jeg undres nogle gange over, hvordan jeg konstant overraskes af hudplejeprodukter, men Aurelia har virkelig vundet mit hjerte. Det er Probiotic Skincare-teknologi, som har vundet indpas hos mange efterhånden, fordi ingredienserne simpelthen er så virksomme. Min hud er jo generelt i mangel på fugt, men den her gavner mig virkelig og sørger for underlaget er i orden inden jeg påfører mine andre produkter. Der er nærmest ikke det den ikke gør og så er den udelukkende baseret på naturlige ingredienser. Aurelia er virkelig et af de mærker, jeg er stødt på, som gør det bedst indenfor bæredygtighed og naturlige ingredienser.

RITUALS Self Tanning Body Lotion = Jeg elsker farvede bodylotions, der giver en fin sommerglød uden man skal være opmærksom på tørretid og striber. Den her er endda fyldt med hvid te, vitamin E, aloe vera og ginkgo biloba, og så fungerer den bare upåklageligt til den meget fine pris.

Hvilke skønhedstips og produkter er I glade for lige nu?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments