Tandblegning i København: Hvidere tænder og mine erfaringer

Tandblegning København

Tandblegning København: Lige inden brylluppet fik jeg en ganske god ide. Synes jeg selv. Jeg havde nemlig en drøm om at mine tænder skulle være smukke og hvide til den store dag. Der skulle trods alt tage bryllupsbilleder samt optages video, så jeg vil gerne huske mit smil som bredt og hvidt.

LÆS OGSÅ:
Sådan kommer jeg af med appelsinhud
Jeg har fået en tandblegning igen. Se resultatet HER. 

Kald mig bare skønhedsbehandlingsafhængig, men lige præcis tænder er SÅ vigtige. Jeg smiler enormt meget og så syner det bare bedre, når tænderne spiller.

Tandblegning København

Nu er det ikke fordi mine tænder var gule før, men de havde et skær efter flere års kaffe- & tedrikkeri. Nu var jeg ikke ekspert i tandblegning før min behandling, men jeg havde fået anbefalet det af flere og det virkede overskueligt, da jeg blot skulle ligge i en blød stol med skinne & laser i en lille times tid. Ingen hjemmeblegning over flere uger. Ellers tak.

Jeg ankom til Palæcentret med en formodning om at mine tænder vil ændre sig nogle nuancer. Og det gjorde de samt mere til. De er simpelthen blevet så fine! I den forbindelse fik jeg også en masse gode tips til den optimale tandblegning, som jeg gerne vil dele med jer.

TIPS TIL DEN GODE TANDBLEGNING KØBENHAVN

1. Sørg for at børste tænder inden behandlingen samt drikke lidt vand.

2. Vær forberedt på at skulle ligge stille i 2 X 30 min, så du får den optimale behandling.

3. Du kan opleve isninger i tænderne undervejs samt i timerne efter. Det er helt normalt selvom det er ubehageligt.

4. Dine tænder bliver hvidere lige efter behandlingen, men den rigtige effekt ser du først dagen efter, når det påførte gele er helt væk.

5. Undgå rygning samt alle farverige fødevarer & drikke (kaffe, te, rødvin m.m.) ca. 12-24 timer efter, da du ellers hurtig kan misfarve tænderne igen.

6. En behandling kan holde ca. 2 år afhængig af, hvor godt du passer på dine tænder.

Tandblegning København

RABATKODE TIL JER (SPAR 1.900 KR PÅ TANDBLEGNING) – TANDBLEGNING KØBENHAVN

I anledning af jeg er nygift og super glad, blev jeg enig med Palæcentret om at give alle jer trofaste læsere en virkelig god pris på deres tandblegning København. Hvis altså I også drømmer om lysere & hvidere tænder som mig.

I skal blot oplyse mit navn, DANICA CHLOE, og at I har set rabatkoden på min blog, når I bestiller tid. Så får I behandlingen til 900 kr. mod normalt 2.800 kr. Det er VIRKELIG et godt tilbud. Palæcentret er en af Danmarks mest anerkendte tandlæger og laver en behagelig og virksom tandblegning man bliver glad for. Det kan jeg personligt garantere.

Man kan ringe dem op eller bede dem ringe en selv op, så man kan få en tid der passer ind i programmet. Såfremt I kommer afsted, må I endelig dele jeres oplevelse herinde.

Rigtig god mandag. Min startede lidt halvdårligt, men det skal ikke ødelægge resten af dagen. Når jeg har fri skal jeg nemlig ud på en løbetur, som jeg af en eller anden årsag virkelig ser frem til i dag?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

9 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments