10 Danske bloggere, du skal følge (som i lige NU)

danske bloggere

Inspiration til nye danske bloggere, man bare SKAL følge, er altid kærkommen, hvis du spørger mig. Hvor jeg førhen kunne falde over en ny blog hver måned, er der længere imellem i dag.

Det laver vi om på nu, hvor jeg deler nogle udvalgte danske bloggere, som jeg synes er inspirerende, og så håber jeg selvfølgelig I vil dele de blogs eller andet godt, som I nu finder inspirerende?

LÆS OGSÅ:

Sådan gik jeg fra slem acne til at få min drømmehud

10 danske Instagram profiler, du bare må følge

Jeg har forsøgt at dele de blogs, som I måske ikke kender i forvejen. Jeg læser en del flere blogs trofast end de 10 jeg har listet her, men de fleste af dem kender I højest sandsynligt i forvejen. Lad mig endelig vide, hvis jeg har åbnet jeres øjne for nye inspirationskilder.

10 danske bloggere, du skal følge

Sustain Daily = Måske mere et site end en blog, men jeg synes virkelig pigerne bag har ramt noget helt essentielt i vores tid. Nemlig tanker om forbrug, bæredygtighed og det simple liv. Det inspirerer mig utrolig meget, og jeg elskede især anbefalingen med, at tage sin egen kop med, når man køber kaffe-to-go. Det er virkelig de små ting i hverdagen, der gør forskellen.

Bæredygtighed, grønne valg og livsstilsprofiler

Neohippie = Jeg er så imponeret over Calina, der står bag Neophippie og de valg, hun bevidst har taget. Hun lever som moderne hippie og er 100 % veganer. Både i forhold til kost, beklædning og husholdning. Familien lever bæredygtigt, og hvert eneste valg er taget med udgangspunkt i deres grundværdier. Især blogindlæggene om tøj inspirerede mig.

Calina køber aldrig tøj til sig selv eller sin datter, men gør derimod brug af byttemarkeder rundt omkring. Det giver både overskud i økonomien og er godt for miljøet. Hendes tanker om børns udvikling og valget om, at datteren, Aston, ikke går i institution, er også læseværdige.

Det her nyder jeg ved at læse andre blogs

Tina Lykkegaard = Jeg faldt oprindeligt over Tina via Instagram, og blev hurtigt fanget. Når nogle deler gode, nemme og sunde velværetips, er jeg altid hooked. Det er tilfældet her. Man kan betegne bloggen som en skønhedsblog, men den er så meget mere end det. Det handler nemlig i lige så høj grad om den indre sundhed, hvor man via gode vaner faktisk kan komme mange “problemer” til livs.

Caroline Jacobsen = Caroline står bag én af de fineste Instagram kontoer, jeg følger. Derfor var jeg også glad, da hun oprettede en blog. Caroline skriver nemlig utrolig nærværende og hun er ikke bange for at åbne op for de mindre polerede sider af morskabet. Universet er stadigvæk utroligt inspirerende, og hvert eneste billede er så lækkert, man hurtig gemmer det i en mappe til fremtidige projekter.

CopenhagenByMe = En fantastisk farverig og inspirerende blog om København og Camillas, som står bag, hverdag. Her er der lækre og pæne opskrifter, spændende Københavnernyheder, smukke loppefund, bæredygtige tanker og alt derimellem. Camilla har skabt det fineste univers, og man kan ikke andet end at blive draget ind i det.

Familieliv, personlige og ærlige beretninger og stærke kvinder

By Bak = Dorte, der står bag bloggen By Bak, har jeg først lært at kende fornyligt, men hendes blog husker jeg for længe tilbage. Det er sådan en blog man vender tilbage til, når man har brug for total ro og inspiration, mens man drikker sin kop kaffe. Dorte er meget personlig og deler alt fra de nyeste boligtilføjelser og modefund til personlige hverdagsberetninger, rejser og skønne opskrifter. Her er der rart og hyggeligt, mens man får sat tankerne igang.

Acie = Èn af de første blogs, jeg begyndte at læse, og som jeg stadigvæk holder ved. Acie er så klar i sit udtryk og utrolig æstetisk, hvilket er en fornøjelse at overvære. Hun skriver godt, let og rart, hvilket ofte er det man har brug for, når man skal koble af. Jeg er især glad for bryllupsindlæggene og de fine hverdagspoetiske indlæg, hvor selv en gåtur i København bliver inspirerende. Acie har sans for detaljen og er virkelig én blog man skal besøge.

Sabinasverden = En kreativ inspirationsblog, betegner Sabina selv bloggen som, og jeg må give hende ret. Hun er dronningen af kreativitet og seje DIY projekter. Jeg opdagede først Sabinasverden via Instagram og blev hurtigt nysgerrig. Sabina er nemlig den dag i dag selvstændig og rejser gerne ud i den store verden med sin familie, mens hun arbejder derfra.

Trinesblend = Trine har det fineste og farverige univers. Hun bor i en gammel lejlighed på Nørrebro med mand og tre børn. Trine skriver dybe indlæg, som man tager med sig på sin dag. Jeg er stor fan. Hun er modig, når det kommer til farver, har god stil og virker til at være en meget reflekteret person, når det kommer til work-life balancen. Jeg bliver i godt humør, når jeg kigger forbi og glæder mig altid til det næste blogindlæg.

Stay Classy = Joen kender jeg tilbage fra mine dage hos et blogbureau, hvor vi lavede op til flere samarbejder sammen. Siden da er der sket pokkers meget ovre hos ham. Han har fået en endnu stærkere profil – især indenfor herremode og livsstil. Joen formår nemlig at gøre det på en inspirerende og interessant måde, hvorfor hans fine blog klart er et besøg værd.

Jeg synes hurtigt man fornemmer en stil, når jeg får de udvalgte blogs ned på skrift. Jeg inspireres af genkendelige udtryk, æstetik, det simple liv, historier fra hverdagen – alt sammen kombineret med en personlig vinkel.

Kunne I bruge inspirationen? Måske endda et par nye danske bloggere I skal følge?

Der er en masse dygtige danske bloggere derude. Vigtigst af alt, håber jeg selvfølgelig I har lyst til at læse med herinde på min blog – danicachloe.dk. Jeg deler alt mellem himmel og jord.

Læs også:

Evighedsbuketter og tørrede blomster, som er genialt til os uden grønne fingre

Jeg er 33 år, gift med manden i mit liv, bosat i København og gravid med barn nr. 2, som vi venter til april. Det er en pige denne her gang, så vi glæder os selvfølgelig til en helt ny (og lyserød) verden. Husk at følge med på min Facebook-side og Instagram-profil, hvor jeg altid tipper om nye indlæg og deler hverdagsinspiration.

Kendte I nogle af de blogs i forvejen, og hvilke danske bloggere ynder I selv at læse med hos?

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

46 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments