10 steder jeg gerne vil besøge i 2016

Ohh the joy of dreaming. Jeg ELSKER at drømme mig væk og mener oprigtigt, at positivitet og håb avler gode ting. Jeg har oplevet det på egen krop og sind. De gange jeg har taget chancer og troet på mig selv, og turde drømme om urealistiske ting, er det de gange det faktisk er lykkes.

Jeg har altid fundet det halvirriterende, når folk brugte citater som “Be the change you wanna see”. Men det er sandt. Der sker ikke noget, hvis ikke man drømmer og kæmper for det.

Vinter 1

Det behøver jo ikke være sindsyge ting, men blot små forandringer, som man gerne vil se i sin hverdag. Jeg elsker tryghed og har aldrig haft de store ambitioner.

Alligevel føler jeg, at der nogle gange gerne må ske lidt. Bare lige for at udfordre min trygge tilværelse. Det kan være alt fra en rejse til sted langt væk, en ny karrierevej eller at flytte fra den ene ende af landet til den anden.

Tilbloggen

English version; So I was thinking about the places I would love to see and visit in 2016. Besides going to Rome to plan a wedding I’m dreaming of visiting beautiful Danish castles, specific Copenhagen cafe’s, going to a festival, a toast bar in Aarhus, winter bathing and lots of other wonderful things.

I den forbindelse kom jeg til at tænke på de 10 steder jeg gerne vil besøge i 2016. Jeg har det nemlig godt hvor jeg er nu – her i København, og jeg drømmer, som det ser ud lige nu, ikke om drastiske ændringer i mit liv. Derfor vil jeg i 2016 gerne udfolde mig mere via oplevelser, rejser og stunder med mine nærmeste.

Vinter 2

10 steder jeg gerne vil besøge i 2016:

  • Noget så overskueligt som et besøg på Hillerød Slot med dem jeg holder mest af. Jeg elsker, at man efter at have kørt i en lille time, indtager et nærmest eventyrligt sted, hvor nogle af verdens smukkeste slotte befinder sig.
  • Toast It i Aarhus. Vi skal tilbage til smilets by om nogle uger, og jeg har allerede udset mig flere steder jeg gerne vil spise. Ét af dem er en toastbar. Hvor genialt lyder det ikke lige? Det bringer minder tilbage til 5. klasse og de mange toasts med skinke og ost jeg spiste. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst fik en toast og livet er for kort til ikke at kunne huske sådan noget.
  • En slentrutur i Rom, der er mit andet hjem. Jeg elsker den by og besøger den minimum én gang årligt. Mest af alt fordi jeg gerne vil besøge min familie, men også fordi den er så ualmindelig smuk. Jeg skal ned og kigge på bryllupslokation, finde en fotograf og menuen til den store dag. Det bliver over påsken og enten rejser jeg alene derned og ellers tager jeg min mor med.
  • En bryllupsrejse til en varm destination langt væk. Vi ved ikke hvornår eller hvor endnu, men forestiller mig Thailand vil være et godt bud.
  • Besøge Cafe Sidecar på en sidegade til Rantzausgade på Nørrebro. De skulle eftersigende være leveringsdygtige i sund vegetarisk mad til gode priser. Må virkelig prøve det snart!
  • En forårstur til Istanbul var egentlig godt og vel planlagt, men efter det forfærdelige terrorangreb i sidste uge, kommer vi ikke derned foreløbigt. Derfor leder vi efter en anden skøn hovedstad. Nogle bud? Jeg drømmer om Lissabon, Dublin og Amsterdam.
  • Ystad Saltsjöbad. Jeg var på det her spaophold sidste år og er virkelig afhængig af at trækket stikket i ny og næ. Selvom det ofte kun er i meget kort tid. Det er som om alle besøger Ystad nu om dage, så det vil jeg også gerne prøve. Det er trods alt kun en time herfra.
  • Løbe en lang tur herfra langs vandet ud til Langelinie og Kastellet, hvorefter jeg går hjem igen. Gerne akkompagneret af frisk og sprød forårssol.
  • Havnebadet på Islands Brygge. Rimelig overskueligt, da vi allerede bor her, men min plan er at vinterbade! Yes. Jeg er så kuldskær, så bare tanken skræmmer mig. Men jeg vil prøve det minimum én gang.
  • Besøge en dansk festival. Jeg ved endnu ikke om det bliver Northside, Skanderborg eller lignende, men jeg vil afsted. Bare én dag i høj solskin og denimshorts, hvor både kolde fadøl og musik spiller.

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

12 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments