Falkenberg Strandbad: Spaophold i det svenske + Min anmeldelse

Hvis du følger med på Instagram, har du måske set jeg slog mine folder i det svenske i weekenden? Nærmere bestemt Falkenberg Strandbad.

Anledningen var min mors 50 års fødselsdag akkompagneret af et spaophold på Falkenberg Strandbad, hvor vi var heldige at være blevet inviteret op. Se bare hvor lækkert det er her.

De tager fødseldage meget alvorligt i Sverige, lad mig sige det sådan ? Der var ikke et øje tørt.

Falkenberg Strandbad anmeldelse
Falkenberg Strandbad anmeldelse

Vi drog afsted lørdag formiddag mod Falkenberg Strandbad. Køreturen tager kun 2 timer fra København og vi havde vejret med os. Vi valgte at tage den over Øresundsbroen, der er billigst med brobizz. Man kan også sejle fra Helsingør til Helsingborg, og det tager omkring den samme tid.

Læs også:

Jeg har besøgt Comwell Borupgaard, og det var magisk! Læs min anmeldelse her

Kl. 13 ankom vi til det luksuriøse men alligevel hyggelige Falkenberg Strandbad på den svenske kyst. Det jeg godt kan lide ved svenske spahoteller, kontra de danske, er, at de faktisk er hyggelige. Det er ikke minimalisme eller designermøbler.

Falkenberg Strandbad: Jeg deler vores oplevelse af et døgn på spahotellet

Nej, det er oldschool indretning ala The Hamptons, som er lige mig. Se lige hvor smukt der er. Virkelig charmerende.

Falkenberg Strandbad anmeldelse
Falkenberg Strandbad anmeldelse

I anledningen af min mors runde fødselsdag kom de ned med en flaske champagne foran den store pejs i foyeren. Magnus, der er manager på hotellet, opvartede også fra start til slut. Servicen er flere niveauer over det danske. Måske er det standard, men vi var virkelige overrasket over det.

Kl. 14.30 skulle vi være i Falkenberg Strandbad spa, The Retreat Club, hvor vi skulle igennem 2 timers Ivory Spa. Det indebar både fodbad & massage, ansigtmaske & dampbad, isscrub, sauna, varmtvandspool, tyrkisk hamam, rasul (lermaske på hele kroppen) og tropisk bad, hvor vi blev iført en lækker kropsolie.

Derefter kunne man slappe af i et stort rum med behagelige senge og kæmpe pejs. Alle folk sov eller læste, og der var frugt, te og nødder ad libitum. Vi ringede også efter en svensk rejemad, for ja, når man er i Sverige skal man have det, ikke?

Efterfølgende tog vi ned til deres opvarmede lange pool, der havde direkte udsigt til havet, hvor de åbne vinduer lukkede den kølige efterårsbrise ind. Jeg kunne have ligget der indtil jeg blev en rosin, så behageligt var det.

Men vi tog chancen og gik ned mod Kattegat, hvor de “seje” badede hvorefter de gik op i poolen igen. Vi prøvede, men fik ikke hovedet under.

Falkenberg Strandbad anmeldelse
Falkenberg Strandbad anmeldelse
Falkenberg Strandbad anmeldelse

Vi var enormt heldige med vejret begge dage og lørdag aften sad vi stadigvæk i vores badekåbe på altanen med både champagne og solnedgang. Orv, det var skønt. At lytte til havet mens solen går ned er noget af det mest meditative og afslappende. Et sted, hvor teknologi ikke fylder og man nyder øjeblikket.

Om aftenen nød vi en 3-retters middag i den smukke restaurant, hvor vi også drak god hvidvin og cocktails. Kl. 23 var jeg dog så træt, at vi gik tilbage til hotelværelset og sov som en sten i den virkelige behagelige seng på Falkenberg Strandbad.

Falkenberg Strandbad anmeldelse
Falkenberg Strandbad anmeldelse

Næste morgen vågnede vi først 08.30 og gik ned til morgenmaden, der blev indtaget med udsigt til havet. Vi skulle tjekke ud kl. 11, men nåede både at købe vores egen badekåber med hjem og gå ture på stranden i det smukke vejr.

Ude foran Falkenberg Strandbad er der en lang badebro, der nærmest virker uendelig. Det eneste jeg overhovedet kan sætte en finger på er, at en overnatning slet ikke er nok.

Jeg kunne godt have brugt en ekstra dag eller to, men det er vidst et luksusproblem. Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg tjekker ind på Falkenberg Strandbad, og næste gang håber jeg det kunne blive i selskab med min kommende mand.

Falkenberg Strandbad anmeldelse

I kan læse mere om opholdet HER, der generelt har meget bedre priser end danske spaophold.

Har I besøgt Falkenberg Strandbad eller andre tilsvarende steder?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments