Comwell Borupgaard Anmeldelse: En kærestetur til Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard.. En kæresteweekend med manden i mit liv..

Comwell Borupgaard

17354711_10154450417257666_58983080_n

Vores weekend sidder stadigvæk i mig og vi har begge to svært ved at komme igang efter sådan en dejlig tur. Kender I det? Man har på ingen lyst til at vende hjem, når man endelig kommer ned i gear og faktisk har tid til at føre en lang samtale med sin mand.


En kæresteweekend på Comwell Borupgaard

Vi var nemlig så heldige at blive inviteret på weekend hos Comwell Borupgaard (deraf er indlægget også markeret som annonce) – og faktisk har det været en åben invitation siden april sidste år, men vi har ikke kunne finde en weekend før nu, hvor vi både kunne få pasning og arbejde til at gå op i en højere enhed. Utroligt ikke? Derfor var weekenden også tiltrængt, og vi kommer til at værne om den i lang tid.


Hvis I er interesseret i at læse om vores andre kæresteture, kan I læse om vores besøg på Comwell Korsør her og Comwell Aarhus her

Jeg tænkte det kunne være lidt hyggeligt at skrive en lille dagbog fra vores spaophold på Comwell Borupgaard, så I kan se, hvad vi fik tiden til at gå med.

Fredag kl. 13.30

Rasmus kom hjem fra arbejde i god tid. Jeg havde Sylvester hjemme, så vi kunne pakke hans taske og gøre alt klar. Vi kørte derefter mod Frederiksberg, hvor Sylvester skulle på weekend hos min gudmor. Kl. 15 satte vi kurs mod Comwell Borupgaard (se bare HER).

Fredag kl. 16

Vi ankom til Comwell Borupgaard om eftermiddagen. Jeg havde ellers købt provianter til vores roadtrip, men det tog kun 40 minutter fra Frederiksberg. Det var faktisk meget rart. Vi fik checket ind og set vores værelse. Jer, der følger med på Instagram, så måske min begejstring for indretningen på hotellet og i særdeleshed vores værelse. Det var SÅ lækkert. Mørke farver, råt, maskulint og luksuriøst. Det inspirerede os faktisk til at lave lidt om derhjemme, så vi kan genskabe stilen.

Comwell Borupgaard

Fredag kl. 17.30

Vi havde allerede en spabehandling i vente kort efter ankomst, og jeg kunne faktisk ikke forestille mig en bedre start på vores weekend. Vi havde booket tid til en Pure Spa, som er en Comwell signatur behandling. Vi kom igennem alt fra rørsukkerscrub til en beroligende massage, varme lavasten og en afslappende ansigtsmassage. Vi blundede begge væk og 80 minutter efter vågnede vi. Jeg tror faktisk ikke vi udvekslede nogle ord de første 10 minutter, da vi var så afslappede, at vi nærmest gik rundt i vores egen lille verden.

Fredag Kl. 20

Efter at have taget et hurtigt bad på værelset gik vi ned i Comwell Borupgaard restauranten, hvor vi skulle nyde en 4-retters spamiddag. Det kan som oftest betale sig at købe et ophold med middag, da man får det med til en virkelig god pris og maden er sublim. Hver aften sammensætter køkkenchefen en lækker menu sammensat af årstidens bedste produkter.

Vi tilkøbte en vinmenu med 2 glas, men formåede alligevel at blive lidt berusede. Tjenerne var nu også meget gavmilde og måske kom der lidt ekstra i glasset.. Da vi havde spist alle 4 retter og drukket vinen kiggede jeg på mit ur. Kl. var 21.30. Helt seriøst? Det må være forældregenet, der sætter ind, når man automatisk spiser så hurtigt. Vi troede der var gået langt over to timer, men men næh nej. Vi skippede cocktails i baren for X-Factor i sengen og kl. 23 sov vi begge tungt.

Lørdag kl. 07.30 

Jeg vågnede som den første til komplet stilhed og ro. Det er man jo ikke vant til med små børn, men for engangs skyld havde jeg sovet igennem og endda virkelig tungt. Jeg gjorde mig lige så stille klar og nåede lidt arbejde ved computeren, hvorefter jeg vækkede Rasmus lidt i ni. Vi gik ned mod morgenmaden, som altid er noget af det vi glæder os mest til på vores miniferier.

Der findes bare ikke noget bedre end en god og varieret morgenbuffet, og heldigvis skuffede den ikke. Tværtimod. Den hjemmelavede havregrød med ananas og kokostopping, kombineret med det hjemmebagte brød og en god kaffe, gjorde os klar til endnu en dag i velværets tegn.

Comwell BorupgaardLørdag kl. 10

Vi havde planer om at gå ned til stranden, som ligger 300 meter fra Comwell Borupgaard. Når man endelig får tid til at koble af, og endda er så tæt på stranden, skal det nydes. Vi gik en lang tur langs vandet. I lørdags var vejret tåget og vandet fuldstændig stille. Selvom jeg elsker sol og blå himmel, gør en strand sig altså ekstra godt i tågede omgivelser.

Lørdag kl. 11

Hjemme fra en kølig og smuk gåtur var vi klar til en tur i Aqua Spa. Her er der nemlig både spa pool, varmtvandspool (min favorit), det kolde gys, salt sauna, relax sauna, damp sauna, jacuzzi, trope shower, relax stole og meget mere. Det er virkelig et lækkert spa, hvor man kommer fuldstændig ned i gear. Det er faktisk umuligt ikke at slappe af. Folk lå og sov rundt omkring, og der herskede en generel respekt blandt gæsterne. Her var vi nemlig alle mødt op for få et break fra en travl hverdag. Jeg var næsten ikke til at trække op af varmtvandspoolen igen, men blev nødt til det, for vi skulle nemlig have turens anden spabehandling.

Lørdag kl. 12.45

Vi ventede i det tilhørende sparum, hvor vores behandlere kom for at hente os. Vi skulle nemlig igennem 90 minutter af The Ultimate Aromatheraphy Experience. Efter en kort konsultation lagde vi os op på briksen. Her fik vi en vidunderlig behandling, der løsnede spændinger og efterladede os genopladet. Det var så rart og mine skuldre sænkede sig yderligere 10 centimeter. Jeg troede nærmest ikke det var muligt at blive mere afslappet.

Comwell BorupgaardLørdag kl. 17

Efter en god frokost og Irish Coffees i baren gjorde vi os klar til saunagus. Ikke videre smart af mig taget i betragtning af, hvor meget saunagus kræver, men så har jeg da lært at man ikke skal indtage alkohol først. Saunagus er en oplevelse uden lige – især i en sauna med vinduer ud mod naturskønne omgivelser. Nøj, hvor var det smukt. Her kom vi igennem et hav af dufte fra de mange olier, og hver 10’ende minut gik vi ud for at få lidt vand og frisk luft. Jeg klarede ikke hele saunagusen, da jeg fik det dårligt undervejs. I stedet satte vi os i den udendørs jacuzzi mens solen gik ned over Snekkersten. Vi fik også presset lidt flere timer ind i den indendørs Aqua Spa.

Lørdag kl. 20

Efter et bad satte vi os igen til bords i restauranten, hvor vi endnu engang skulle spise os gennem 4 lækre retter med dertilhørende vinmenu. Man var vel børnefri.. Vi formåede at strække den udsøgte oplevelse og blev siddende i restauranten i flere timer, hvorefter vi halvberusede slentrede tilbage til værelset. Vi gik begge ud som et lys. Det må være en blanding af al den friske luft, vin, spa og massage ?

Søndag kl. 08

Endnu en morgen i det dejlige hotelværelse, hvor jeg vågnede først. Der er et eller andet rart ved at vågne uden at skulle fare ud af sengen for at lave morgenmad og gøre Sylvester klar. Det kan jeg godt savne nogle gange. Heldigvis havde vi nogle timer inden vi skulle checke ud, og de blev brugt på den gode morgenbuffet og en lang gåtur i de naturskønne omgivelser. Vi overvejede kort at køre ind til Helsingør, men valgte i stedet at køre hjem langs Strandvejen. Kl. 13 hentede vi Sylvester, som nærmest ikke havde bemærket vi væk. Vi kan vidst godt tage en tur snart igen.

I kan læse meget mere om Comwell Borupgaard lige her. De tilbyder ofte nogle rigtig gode tilbud, så det er med at holde øje enten på deres website eller Facebook side. Nu har vi jo også prøvet alle Comwell spahotellerne rundt omkring i landet, men efter weekendens besøg tror jeg vi har fundet en ny favorit ♥


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments