Shoppingtip: Designeroutlet i Rom

Jeg lovede jer et separat indlæg om designeroutlettet lige uden for Rom. Hvis det ikke har interesse, eller I ikke skal forbi Rom i fremtiden, kan I bare hoppe indlægget over. Det har nemlig intet med sundhed at gøre. Men min anden store passion er shopping, og i og med bloggen handler om vores liv og min hverdag, synes jeg lidt afvigelse er okay i ny og næ 🙂

Designeroutlet 1

Outlettet hedder Castel Romano (en del af den kendte McArthurGlen designeroutletkæde) og ligger ca. 40 min. i bil fra centrum i Rom. Jeg ved ikke om man kan komme dertil med offentlig transport? Men ellers vil jeg tage en taxa hele vejen. Det er nemlig ikke så dyrt kontra herhjemme og de penge er hurtigt tjent ind derude. Sammenlignet med outlets i USA er det meget “finere”. Forstået på den måde, at det er designermærker og butikkerne er slet ikke outletagtige selvom priserne er det. Nike er dog ikke så billigt som i USA, men stadigvæk meget billigere end herhjemme, og tager man sig god tid kan man virkelig finde nogle fine ting. Vi havde ikke så meget tid pga. baby, hvilket gjorde at vi ikke nåede det hele. Så afsæt en dag til det. Man kan nemlig også spise lækkert derude og der er generelt ikke ret mange mennesker.

Nike Rosherun

Designeroutlet 2

Sportsmærker: Adidas, Nike, Puma, Reebok m.m.

Tøj og accessoriesmærker: Burberry, Versace, Missoni, Michael Kors, Diesel, Patrizia Pepe, Etro, Valentino, Roberto Cavalli, Calvin Klein, La Perla, Pinko, Guess og tusindevis af andre mærker.

Børnetøj: Petit Bateau, Guess Kids, Diesel Kids, Levis Kids, Benetton og mangle flere.

Vi/jeg gik amok i Burberry (fandt min nye vinterjakke, som jeg kommer til at slide op + de ultimative læderhandsker!), Petit Bateau + Guess Kids (ny garderobe til Sylvester), Nike (sko), Reebok (sko), Michael Kors (ur, taske og pung) og mange andre steder.

Designeroutlet 3

Rom 8

Generelt set kan jeg virkelig anbefale en tur til Rom. Flybilletterne er billige (Ryanair fra Billund) og hotel kan klares okay billigt. Derudover koster det ikke specielt meget at leve dernede sammenlignet med andre europæiske hovedstæder. Jeg synes det var betydeligt billigere end Barcelona eksempelvis. September/oktober og november er fantastiske måneder at tage derned. Det samme er slut marts, april og maj.

Er der nogen af jer, der har været der eller måske har fået lyst til at kigge forbi? 🙂

Signature

Skriv en kommentar

 

16 kommentarer

 1. Hold nu op, hvor er det fedt!! 😀 Jeg skal helt klart forbi Rom engang, når jeg har mange penge 😉 Jeg må hellere huske mig selv på, at tage en tom kuffert med 😀

 2. Jeg ville helt klart gerne til Rom … og min søn har spurgt et par gange, om ikke vi skal tage afsted 🙂 … Jeg har en kollega, der lige har været i Rom (for 3 uger siden), hun sagde, at nu har hun været der, men vil ikke tage dertil igen, fordi der er alt for mange turister inde i byen, så der slet ikke er til at komme til! Jeg er nu ikke skræmt fra at tage til Rom, pga. hendes udtalelser, så når det bliver storbyferie-tid, så falder valget helt klart på den italienske hovedstad 🙂

  1. Rom er slet ikke “værre” end andre storbyer, men hvis man ikke er til andre turister er det nok ikke stedet. Der er flest turister omkring efterårsferien og påske. Synes det lyder som en fantastisk ide med dig og din søn 🙂

 3. Jeg har helt sikkert fået lyst til at tage afsted nu! Og det har overhovedet ikke noget at gøre med det outlet der… ahem… Har været i Italien før, men ikke Rom, men det skal jeg da helt sikkert (snart!). Tak for gode tips 🙂

  1. Nej, overhovedet ikke…. 😉 Shopping gider vi kvinder slet ikke, haha! Rom er i hvertfald mit favoritsted i Italien (sammen med Como-søen og Positano/Capri).

 4. Jeg har lige været i Rom for 3. gang i April i år – og jeg ELSKER den by. Seriøst, jeg kunne rejse igen i morgen, og nu har jeg jo noget nyt og tage derned efter 😉
  Selvfølgelig er der mange mennesker, men synes London er værre – og tempoet er bare heeelt anderledes i Rom, den virker slet ikke lige så hektisk og travl.. Ej, men det er simpelthen bare min yndlingsby nr.1 😀

  1. Ja, en ny grund kan man altid bruge 🙂 Jeg er fuldstændig enig i din betragtning. Jeg har kun været i London en gang og min opfattelse er den samme som din. Så foretrækker jeg også Rom 🙂

 5. Tak for tippet!

  Jeg var lidt i tvivl, om det var værd at tage derud, men nu vil jeg helt klart gøre det!

 6. Kan kun erklære mig enig i at Rom er by nr. 1! Men i forhold til at spare penge på mærkevarer så kan det klart betale sig at tage derned når butikkerne inde i byen holder udsalg da man her kan spare meget mere. Derudover er mange af tingene ude i outlettet (ene, der er nemlig flere) produceret specifikt til outlet og altså ikke nødvendigvis varer fra tidligere kollektioner (ikke at det gør de lækre ting mindre lækre selvfølgelig ;-)).
  Hvis man gerne vil spare en taxatur (det er nemlig ikke helt billigt da det er en lang tur) kan man hoppe på en af outletbusserne der afgår fra bagsiden af termini eller fra siden af peterskirken ude i vatikanstaten afhængigt af hvor man bor. Det kan helt sikkert betale sig 🙂
  Og ellers er det ikke andet at sige end at Italien og Rom især er fantastisk og uden sammenligning !

  1. Tak for din kommentar, det vidste jeg slet ikke. Heller ikke det med det er outletsager udelukkende noget af det 🙂 Genialt tip med busserne, det vidste jeg slet ikke man kunne. Det skal jeg huske til næste gang vi ikke selv har bil dernede til rådighed 🙂

   Ja, Rom er så skøn 🙂

 7. Altså jeg ved godt du ikke er modeblogger, men som dig, er mine passioner også sport/sundhed og shopping. Så har du ikke lyst til at lave et indlæg med dine køb? 🙂 Sætter stor pris på tippet, men når du fortæller at du har shoppet en masse lækkert uden at vise det er det jo den rene teaser 😉

  1. Jeg kan sagtens følge dig 😀 Det er faktisk lidt unfair, haha. Jeg har vist lidt på Instagram (mine sko), men ikke jakken eller taskerne. Overvejer det lige. Men stedet kan virkelig anbefales 🙂