Københavns bedste burger: Her finder du den

Københavns bedste burger finder du lige her…

københavns bedste burger

Da Rasmus havde fødselsdag for en små tre uger siden, havde han nærmest kun et ønske. Vi skulle have Københavns, hvis ikke verdens, bedste burgere.

Det får man kun ét sted, hvis du spørger os. Nemlig ved Gasoline Grill, der forresten også er kåret til én af verdens bedste burgere, da Bloomberg sidste sommer sendte tre burgereksperter ud i verden for at finde klodens bedste.

københavns bedste burger

Det forpligter og første gang havde vi nok også lidt høje forventninger, men vi blev positivt overraskede og mere til. Det er hands down den bedste burger, jeg fået i mit liv, og jeg har altså spist ret mange i mine 31 leveår. Burger er, trods dens simpelthed, klart en af mine livretter.


Københavns bedste burger og grunden til jeg elsker stedet så højt

Gasoline Grill ligger to steder i byen. Henholdsvis i den charmerende tankstation i Borgergade samt i en sidegade til Strøget. Konceptet er simpelt og der er kun fire burger på menuen.

Kom gerne i god tid, da man næsten altid kan forvente kø + de lukker, så snart de har udsolgt, hvilket både kan være kl. 20 eller 18. Det vil være ærgerligt at gå forgæves.

københavns bedste burger

LÆS OGSÅ: KØBENHAVNS BEDSTE CHEESECAKE

Vi plejer at komme forbi til frokost, når det er muligt, så vi er sikret nogle af de gode burger. Prisniveauet er okay fair i forhold til det er København. 75 kr. for en burger og 100 kr. for en menu inklusiv drikkevarer og pomfritter. De sælger ikke dyppelse til fritterne, men hvis du spiser derinde kan du bede om at låne en af deres ketchup.

københavns bedste burger

Okay, jeg bliver helt sulten igen, som jeg læser det her indlæg igennem. Jeg må nok hellere vende tilbage snart, så jeg kan få stillet min craving. Det er i alle tilfælde Københavns bedste burger.

Vend endelig tilbage, hvis I kigger forbi eller hvis I måske allerede har været der? Hvad synes I? Er der andre gode burgersteder i København vi skal forbi?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

5 kommentarer

 1. Jeg bor tæt på den i Borgergade og kendte derfor til den inden den blev hyped og der kom kilometerkø. Jeg forstår dog godt dens popularitet, for første gang jeg smagte burgeren, var jeg også solgt til stanglakrids 🙂 Jeg har dog ikke været så meget forbi det sidste år, fordi jeg ikke orker køen.
  Hvis man går forgæves pga. udsolgt, kan man gå over i Yo Burger på Gothersgade i stedet. Det er ikke Gasoline Grill på nogen måde, men det er fine burgere og okay priser 🙂

  1. Hvor er du heldig! Jeg vil slet ikke kunne styre mig, hvis jeg boede så tæt på 🙈 Men det er rigtigt, at køen er lidt ekstrem. Man skal lige have lidt tålmodighed.

   Yo Burger har jeg høret så MEGET godt om. Det skal prøves næste gang 🙂

 2. Du må komme forbi mit arbejde en dag og prøve vores burgere 😉 Arbejder på YOBurger, som bl.a. ligger i Gothersgade og Nørregade.
  Jeg har ikke prøvet Gasoline, så kan ikke lave en sammenligning. Desuden er jeg vegetar 😅🙈
  Men vi blev nr. 2 som Byens Bedste og har ofte ret travlt, så jeg er sikker på, de er ret lækre 😄

  1. Uhh, det skal prøves! Jeg har hørt rigtig meget godt om YO, så er sikker på det bliver et hit. Jeg kan også se YO er kommet på Wolt App’en, så måske vi skulle prøve at bestille derfra næste gang? 🍔