Københavns bedste burger: Her finder du den

Københavns bedste burger finder du lige her…

københavns bedste burger

Da Rasmus havde fødselsdag for en små tre uger siden, havde han nærmest kun et ønske. Vi skulle have Københavns, hvis ikke verdens, bedste burgere.

Det får man kun ét sted, hvis du spørger os. Nemlig ved Gasoline Grill, der forresten også er kåret til én af verdens bedste burgere, da Bloomberg sidste sommer sendte tre burgereksperter ud i verden for at finde klodens bedste.

københavns bedste burger

Det forpligter og første gang havde vi nok også lidt høje forventninger, men vi blev positivt overraskede og mere til. Det er hands down den bedste burger, jeg fået i mit liv, og jeg har altså spist ret mange i mine 31 leveår. Burger er, trods dens simpelthed, klart en af mine livretter.


Københavns bedste burger og grunden til jeg elsker stedet så højt

Gasoline Grill ligger to steder i byen. Henholdsvis i den charmerende tankstation i Borgergade samt i en sidegade til Strøget. Konceptet er simpelt og der er kun fire burger på menuen.

Kom gerne i god tid, da man næsten altid kan forvente kø + de lukker, så snart de har udsolgt, hvilket både kan være kl. 20 eller 18. Det vil være ærgerligt at gå forgæves.

københavns bedste burger

LÆS OGSÅ: KØBENHAVNS BEDSTE CHEESECAKE

Vi plejer at komme forbi til frokost, når det er muligt, så vi er sikret nogle af de gode burger. Prisniveauet er okay fair i forhold til det er København. 75 kr. for en burger og 100 kr. for en menu inklusiv drikkevarer og pomfritter. De sælger ikke dyppelse til fritterne, men hvis du spiser derinde kan du bede om at låne en af deres ketchup.

københavns bedste burger

Okay, jeg bliver helt sulten igen, som jeg læser det her indlæg igennem. Jeg må nok hellere vende tilbage snart, så jeg kan få stillet min craving. Det er i alle tilfælde Københavns bedste burger.

Vend endelig tilbage, hvis I kigger forbi eller hvis I måske allerede har været der? Hvad synes I? Er der andre gode burgersteder i København vi skal forbi?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments