Ivar skabet har fået nyt liv på børneværelset

IKEA hacks

Vi har længe haft et godt øje til IKEA IVAR skabene til det kommende børneværelse til begge børn. Vi vidste begge vi var ude i noget med IKEA hacks, da man faktisk har ret mange muligheder i forhold til IVAR skabene. Både sammensætning, maling og tapetsering.

LÆS OGSÅ:
Sådan lavede vi et simpelt IKEA hack på vores IKEA seng

Vi havde endda indkøbt det fineste palmetapet (se lige her hvor flot det er) i verden, men endte faktisk med blot at male det hele hvidt. Da vi fik skabet op blendede det nemlig fuldstændig ind med væggen, som er malet i den sammen maling. Vi har nemlig verdens mindste børneværelse og har allerede tapetseret den anden væg (se bare her), og derfor endte det som en start sådan her. Vi kan jo altid vælge at tapetsere det senere hen.

IKEA hacks

Til info har vi brugt følgende til det ellers simple projekt;

IKEA IVAR skab (det store til 600 kr.)

Hvid maling i præcis samme nuance som væggene

Verdens pæneste palmetapet (som vi altså lige afventer i første omgang)

IKEA hacks er jo hvad man gør det til og egentlig bare et fancy ord for at gøre noget til sit eget. Om det så er en klat maling, sammensætningen eller at bygge det anderledes end manualen foreskriver. Jeg elsker at søge efter IKEA hacks projekter på min Pinterest profil og bliver altid inspireret til nye løsninger.

IKEA hacks

Nederste skab er indrettet til alt Sylvesters legetøj, der ikke kunne være i det allerede indbyggeT skab, hvor øverste del indeholder lillesøsters ting og sager.

Vi skal nok få pladsmangel igen på et tidspunkt, men så handler det nok mere om at sortere end blot at fylde mere i. Jeg er i hvert fald super glad for den løsning vi endte med, og så var det tilmed budgetvenligt.

Hvordan har I indrettet børneværelset derhjemme? Er der nogle af jeres børn, der allerede deler værelse?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments