Nyt børneværelse

Glædelig fredag. Er I klar til weekend? Med bland-selv slik, X-Factor, rolige morgener og måske en kanelsnegl fra bageren? Jeg er i hvert fald. Jeg er ved at være ovenpå efter i går, hvor jeg mærkede konsekvensen af mange dages aktivitet. Læs indlægget HER.

Min krop gad i hvert fald ikke mere, og jeg havde for første gang i graviditeten virkelig ondt. Så ondt at jeg måtte lære Rasmus at give mig rebozomassage (hvis I er gravide, så få lige jeres bedre halvdel til det – det er fantastisk).

I dag var heldigvis bedre. Rasmus kunne aflevere og jeg skulle mødes til brunch med en veninde hos Mad & Kaffe. Det var mit første besøg derinde, men bestemt ikke mit sidste. Efter flere timers sludren vendte jeg hjem, hvor min mand havde lyttet til mine redebyggeritanker.


LÆS OGSÅ: SE HVORDAN VI PLANLÆGGER AT INDRETTE VORES BABYVÆRELSE


Han havde i hvert fald sat det tapet op som vi har haft liggende i noget tid, og det er netop det som indlægget skal handle om. I er nemlig nemlig ret mange, der har skrevet på min Instagram, og det fik mig til at lave et særskilt indlæg om dagens boligforandring.

Tapetet er fundet på Ellos HER. Så snart jeg spottede det tilbage til den gode pris i efteråret, vidste jeg bare det skulle herhjem og bo på Sylvesters værelse. Det var desværre udsolgt i flere måneder, hvorfor vi fik først klikket det hjem i december.


OBS: Man skulle eftersigende få 25 % på ALT bolig hos Ellos ved brug af koden 375709. Jeg har ikke testet, men den skulle gælde til den 22. januar.


Selvom vores to børn på sigt skal dele værelse, synes jeg det fungerer ret fint med den mørke farve. Især i et lyst rum, der nemt kan blive lidt farveløst. Vi har nemlig indrettet os med få og lyse møbler, da værelset er i nærheden af 10 m2 i alt.

^ Det runde gulvtæppe finder I HER


Hvis I også er blevet hooked på at sætte tapet op i jeres eget hjem, skal I bare huske at købe tapetlim. Vi købte det her tapetlim hos Ellos til kun 99 kr., og hvis du heller ikke har tapetudstyret i forvejen, har Ellos faktisk også et smart sæt HER. Selve tapetet finder I HER. Der er nok til en forholdsvis stor væg i rullen.

I er flere, der har spurgt om det er svært at sætte op. Nu er det ikke mig, der har haft fornøjelsen, men derimod Rasmus. Han klarede det på kort tid, men han har også en baggrund som maler, hvilket måske spiller ind? Det burde være muligt for alle – også de fummelfingrede.

Hvad synes I? Fungerer det ikke meget godt til et kommende fællesværelse? 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer