48 timer i Amsterdam (uden faktisk at have set Amsterdam)

Slow Down Rituals event

Reklame: Planen var egentlig, at jeg vil lave en Amsterdam guide til jer, men det bliver nok ret svært. Jeg har nemlig været i Amsterdam uden rigtigt at have set Amsterdam.

Det skyldes primært, at det var en arbejdstur for Rituals. Derfor var der et fastlagt skema, naturligvis, og det skema bragte os til mange skønne steder, men bare ikke til indre by i Amsterdam, som jeg sådan havde ønsket mig at opleve.

Slow Down Rituals event

Slow Down Rituals event

Men hvad lavede jeg så i Amsterdam? Eller vi? Jeg var dernede samme med Trine og Michelle, som repræsentanter for Danmark, hvor Rituals havde inviteret 35 mennesker fra hele Europa. Det er tredje år de arrangerer det de kalder for #slowdownrituals, som er en tur med fokus på mental velvære, de små pauser i løbet af dagen og afkobling.

Især i en tid, hvor vi er mere “på” end nogensinde før. Jeg ved ikke med jer, men jeg er alt for dårlig til at koble af i løbet af dagen. Hvis ikke jeg husker mig selv på det, kan jeg nemt sidde med enten min computer eller telefon det meste af dagen.

Det hele flyder sammen, og når dagen er omme, føler jeg ikke jeg har været i øjeblikket eller mærket efter. Derfor den her kærlige reminder, som viste sig at gøre mig godt.

Slow Down Rituals event

Slow Down Rituals event

Vi ankom sidst mandag til Hotel Boat & Co i et område uden for Amsterdam, der på mange områder lignede noget ala Nordhavn. Der var byggerod og nye høje bygninger alle vegne, men hotellet var noget for sig selv.

Sikke et sted og sikke en farveglad indretningsarkitekt, der havde været på spil. Det gik rent ind hos mig.

Slow Down Rituals event

Slow Down Rituals event

Slow Down Rituals event

Slow Down Rituals event

Vi checkede hver især ind og mødtes til frokost i lobbyen. Vi var heldigvis ankommet i god tid og havde flere timer for os selv til bare at snuse rundt, drikke kaffe og komme på plads.

Hen ad eftermiddagen mødte vi alle de andre til en cocktail, hvorefter vi begav os ud på en luksusversion af det vi kender som kanalrundfart. Vi sejlede rundt i en times tid i de små kanaler, og selvom det var kortvarigt, sugede jeg alt ind af det Amsterdam, jeg havde drømt om at opleve.

Slow Down Rituals event

Aften stod på nærende mellemøstlig mad, gode snakke og en masse stationer, hvor vi med fokus på “slow down” kunne blive klogere på os selv. Heriblandt et billede af sin aura og den betydning det har, duftlys tilpasset humøret, håndmassage og en form for personlighedslæsning.

Slow Down Rituals event

Kl. 22 gik jeg kold på mit hotelværelse, hvilket desværre ikke resulterede i en god nattesøvn. Jeg er nemlig helt enormt dårlig til at sove alene. Jeg vågner konstant, ser mærkelige skygger i hjørnet og vågner badet i sved, så tirsdag morgen var jeg ret uoplagt.

Slow Down Rituals event

Slow Down Rituals event

Slow Down Rituals event

Heldigvis startede dagen med blid yoga i smukke omgivelser efterfulgt af en god morgenmad. Resten af dagen var vi på slow down tur, hvor vi både lærte Rituals bedre at kende såvel som vi mediterede, drak te, bandt blomster og nød udsigten på øverste etage med udsigt over hele byen.

Altsammen med fokus på at slappe af og være i sine omgivelser. Eller så meget man nu kan, når man har sit kamera med rundt, ahem..

Slow Down Rituals event

Hen på eftermiddagen tog vi tilbage til hotellet igen, hvor Michelle, Trine og jeg endte i baren inden vi atter skulle ud og spise en farvelmiddag. Temaet var noget med guld, og da ingen af os rigtig ejede noget i guld, var vores outfits ret beskedne i forhold til de mange guldkjoler, der dukkede op.

Slow Down Rituals event

Jeg var godt træt på det tidspunkt, og med udsigt til et tidligt morgenfly, drømte jeg om den gode nattesøvn, jeg missede natten forinden. Kl. 06 onsdag morgen ringede mit vækkeur. Jeg havde valgt at sove med lys og TV tændt i håb om en mere rolig nat, og det hjalp trods alt lidt.

Jeg fik pakket alle mine ting og gode minder ned i kufferten, hvorefter vi drog mod lufthavnen. Vi fandt den største kop kaffe og slog os ned. Turen hjem gik med skiftevis at sove og lytte til mit favorit podcast. Jeg var allerede hjemme i min lejlighed til middag.

Slow Down Rituals event

Og sådan kan 48 timer også se ud i min lille forretning. Selvom det udadtil kan se skønt ud, tærer det også på overskuddet. Ligesom jeg forestiller mig andre forretningsrejser kan gøre. Jeg havde pludselig travlt resten af ugen med at indhente mine mål og deadlines, men jeg vil ikke være turen foruden.

Udover jeg fik lov til at lære Rituals bedre at kende, så fik jeg også styrket mit netværk til nye mennesker. Ikke mindst lærte jeg Michelle og Trine endnu bedre at kende, og det var rart at snakke om andet end arbejde.

Slow Down Rituals event

Mine uger kan være så forskellige, og hvor er jeg glad for det. Jeg keder mig aldrig, og selvom uvisheden kan være nok så skræmmende, er det også skønt, at have så varieret et arbejdsliv.

Jeg ved i bund og grund sjældent hvordan mine uger bliver, da der som regel kommer noget ind fra højre. Så er det blot min fornemmeste opgave at navigere og forsøge at gøre det jeg er bedst til og synes er sjovt. Nemlig dét at interagere med jer og skrive.

Ha’ en dejlig onsdag. Og hvis I har været i Amsterdam, og har et bare gode tips, så del endelig. Jeg skal 100 % tilbage. Om det bliver mere hele familien eller mig selv, ved jeg endnu ikke, men tilbage skal jeg ?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments