6 GARDEROBEFUND under 300 kr., som gerne måtte flytte ind lige nu

6 GARDEROBEFUND under 300 kr., som gerne måtte flytte ind lige nu 1

Annonce for Ellos

Maj, du kære maj. Nu tror man efterhånden på det faktisk bliver sommer. I april er man stadig lidt i tvivl om hvordan vejrsituationen ender (sne den ene dag og 17 grader den næste), hvor maj er mere stabil.

Det er nu de mange konfirmationer, bryllupper, udendørsfødselsdage og hvad vi ellers skulle fejre, normalt vil finde sted. Måske det alligevel kan lade sig gøre, men så bare på en anden og mere intim måde? Om ikke andet har jeg en masse idéer til hvad du kan iføre dig.

Rabatkode til dig og alle de fine sager længere nede i indlægget

Det er nu vi har tid til at forkæle os selv. Med en gennemgang af garderoben og nye tilføjelser. Jeg er helt forelsket i farver for tiden. Altså det er jeg altid, men når sommeren er på vej, bliver jeg endnu mere forelsket i stærke farver, mønstre og fine prints.

GOD NYHED: Ellos har en masse fine nyheder i anledningen af foråret og sommeren. Lige nu får du 33 % i rabat på det dyreste køb ved brug af koden 415445 (inklusive brands). Derudover giver koden yderligere 5 % på allerede nedsatte varer, skulle du falde over noget godt.

Jeg har endnu engang teamet op med Ellos og fået lov til at dele en rabatkode til deres fine, fine nyheder. I har taget så godt imod mine garderobeindlæg de sidste to måneder, at vi fortsætter rejsen sammen.

Det er altså en fin måde at opgradere garderoben uden at sprænge budgettet, og der er noget til alle størrelser og former. Koden gælder til den 31/5.

Tak fordi du støtter op om min blog og tager så pænt imod de samarbejder, jeg vælger til.

Det er en fornøjelse at kigge deres nyheder igennem og vælge de fund, jeg godt gad at have hængende i mit skab. Og når rabatkoden samtidigt tager så meget af prisen, at de fleste ting koster under 300 kr., er det også en god måde at teste farver og snit af på.

Ellos er stærke på kjolefronten. Jeg har et eller andet med gul for tiden, og den her kjole vil gå til lidt af det hele. Både en varm sommerdag med sandaler, men også allerede nu over et par jeans og sneakers. Den orange kjole med mønster lige så. Nøj, den er pæn og så til den pris.

Den grønne lette kjole vil være svaret på alle de bryllupper, jeg håber at blive inviteret til. Indtil da vil jeg bruge den sammen med mine elskede Adidas Falcon sneakers.

Den lyseblå top med pufærmer er indbegrebet af den slags, jeg synes vi ser allevegne lige nu. Det er så fint med puffede ærmer og det lette materiale. At den samtidigt har så fin en farve og kommer ned i 200 kr. efter brug af rabatkoden, gør den kun mere interessant.

Bukserne kunne jeg sagtens leve i hele sommeren, og med en pris på kun 133 kr. og det pæne snit, er de i en meget god kandidat. De findes forresten i flere farver.

Den nudefarvede basiskjole i rib gad jeg godt bo i. Både herhjemme, men også på farten. Den er både smuk og ser behagelig ud.

Hvilket af ovenstående er du mest til? De lette kjoler? Basisbukserne eller ribkjolen? Er du god til at forkæle dig selv?

Klik her for at se hvad der netop er landet af pæne nyheder hos Ellos. God fornøjelse!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments