Aldrig har jeg set ham så glad..

ellos-1

annonce

I går planlagde vi en overraskelse udover det sædvanlige for Sylvester. Han har efterhånden snakket om en ny seng i over et år, men vi havde indtil for 2 uger siden ikke fundet den rigtige. Vi vidste den skulle være halvhøj, hvid og gerne lavet af kvalitetsmaterialer. Umiddelbart ikke de højeste krav, men når man samtidig ikke vil give sin højre arm for en seng, er det utrolig svært.

ellos-3 ellos-4

Heldigvis kom Ellos os til undsætning. Jeg bogmærkede den straks, og Rasmus og jeg diskuterede i flere dage om det var et sats, nu hvor vi ikke kunne se den fysisk først. Men vi tog chancen og hvor er jeg glad for det!

Den er bedre end vi turde håbe på. Spol frem til i går eftermiddags kl. 17, hvor Sylvester gik ind på sit værelse. Vi fortalte ham vi havde en overraskelse, efter jeg havde holdt ham hen i sofaen med film og snacks i over en time. Han skyndte sig ind på sit værelse, hvor han blev enormt begejstret og glad, da han så sin nye seng. Han blev ved med at sige “Jeg er så glad for min nye seng” og “Jeg glæder mig til at sove”. Det ligner altså ikke ham at glæde sig til at sove..

ellos-2

Sengen kan fåes her og madrassen kan fåes her. Husk at bruge koden 355711 for at få 20 % rabat på ALT bolig. 


Sengen er robust og kan holde til 120 kg., så jeg kunne for første gang nogensinde putte ham mens jeg lå i sengen ved siden af – fremfor siddende på en skammel hængende ind over en tremmeseng. Det er virkelig de små ændringer, der gør en forskel, og hvor er jeg glad for vi endelig fandt den rette.

ellos-5ellos-6

Som I kan se på billederne er sengen utrolig simpel og passer perfekt ind på hans værelse. Den har den fineste stige og der er masser af plads oppe i sengen. Rasmus mener han sagtens kan have den til han er 18 år, haha! Det bedste af det hele er, at vi kan bruge pladsen nede under til opbevaring og legehjørner. Når man ikke har verdens største værelse, er det en genial løsning.

Som I nok kan fornemme bliver vi virkelig gode venner, og det tyder på putteseancen også bliver både hyggeligere og nemmere. Det eneste problem lige nu er, at jeg nu drømmer om andre ting til hjemmet. Sådan er det altid! Når først man får en vinder, vil man optimere andre ting i hjemmet.

ellos-collage

1. Fineste gulvtæppe her 2. Pudebetræk her 3. Metalkrukke til ophæng 4. Lyst sengetæppe her 5. Spisebord her

Ovenstående måtte meget gerne flytte hjem, og vi kan vidst ikke komme udenom hvor godt Ellos gør det på boligfronten. I kan se alle de nyeste boligvarer lige her. De lancerer den ene pæne boligting efter den anden. Tilmed har de 20 % på ALT i boligkategorien indtil på søndag, så hvis du har udset dig noget lækkert, er det nu du skal slå til. I skal blot indtaste følgende kode (355711) ved betaling.

God fredag aften. Om I skal ud i byen eller sidde i sofaen med chokolade og X-Factor som mig ♥


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments