Anbefaling: Copenhagen Street Food

 photo CPHstreet11_zpsc317ba90.jpg

 photo CPHstreet10_zps3670f5a5.jpg

 photo CPHstreet9_zps578c8654.jpg

 photo CPHstreet8_zps3c7e4061.jpg

 photo CPHstreet7_zps4b4f949c.jpg

 photo CPHstreet5_zpsf38afd13.jpg

 photo CPHstreet3_zpsb87e58a3.jpg

 photo CPHstreet2_zps311b475c.jpg

 photo CPHstreet1_zps98350441.jpg

 photo CPHstreet6_zps5efc761e.jpg

 photo CPHstreet12_zpscda31ed2.jpg

I får lige en skøn anbefaling her på denne dejlige og solrige søndag. Det har været den bedste weekend længe, men hvordan kan det være andet, når solen har skinnet uafbrudt siden fredag og der nærmest har været indian summer i København? Vi har brugt weekenden på at besøge en masse dejlige steder, heriblandt legepladsen i Fælledparken, gået Østerbro tyndt, spist på Lê Lê, hygge på Papirøen og ikke mindst besøgt Copenhagen Street Food. Det er virkelig et fantastisk sted og jeg undrer mig over ikke flere tager derud.

Til information, er det et sted på Papirøen lige ud til vandet. Udenfor er der masser af solstole & borde og indenfor er alle mad- og drikkeboderne. Næsten alle boder er placeret i gamle container og stemningen er urban city agtig. Der er nok de første 30 madsteder. Alt fra hjemmelavet pasta Italian style til vegetarmad, cubanske retter, gourmet hotdogs, økologiske gourmet burger, tacos, japansk, græsk, fish & chips, hjemmelavede kager, lækker kaffe, friskpresset juice og meget andet. Vi har besøgt stedet 3 gange nu og det er det første sted vi tænker på, når vi skal ud og finde frokost. Maden er nemlig super billig og der er altid masser af borde. Det er nemt at have børn med og man kan tage afsted i store grupper. Derudover kan man sidde udenfor i solstolene når vejret er godt. Lige ud til vandet og med udsigt til Operahuset.

Jeg vil ikke sige så meget andet men derimod lade billederne tale for sig selv. De har åbent onsdag til søndag fra 10 formiddag til 10 aften. Det er nemt at komme til i bil og på cykel. Jeg tror også der kører bus derud. Sæt gerne flere timer af til både kaffe, juice, mad og den lækre dessert fra Ishuset. Jeg kan anbefale den hjemmelavede brownie med økologisk is. Det er det første sted jeg vil tage gæster med hen, hvis jeg skulle give dem en ide om hvad København virkelig har at byde på. Der er noget for alle!

Har I besøgt Copenhagen Street Food og hvad synes I om det?

anmeldelse-neovita-ansigtsbehandling71

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments